hodím taky názor. MMORPG nahráno nemám, tak 17 let zpět jsem jel asi 3 roky WOWko a před tak 10 lety jsem se k němu na rok vrátil, ale jel jsem jen PVE areny, krom expení a hledání gearu. Loni jsem koupil Diablo a vydržel u toho pár měsíců, ani jsem nedoexpil postavu, takže zkušenosti prakticky nemám žádný(ale tam mě třeba příběh docela bavil).
TaL mě zaujalo klasickým hajpem a že tejden ležím doma na antibiotikách. Dal jsem tomu zatím asi 12hod. lvl 22. Líbí se mě to po grafické stránce, baví mě hudba, "povolání" dle zbraní (neznal jsem) a i modifikace kouzel (ač jsem se k tomu zatím pořádně nedostal). Super je, že si můžeš nastavit svojí plochu, ale to je dneska asi už normální, ale celkově možnosti nastavení jsou fajn. Celej pohyb, načítání ve hře mě přijde dost smooth, pěkný bez zbytečného zdržování. Naopak stále se nedokážu orientovat ve fightech, ale to je asi moje nezkušenost, je toho na mě moc najednou a to jsem nebyl pořádně v dungnech. Příběh mě vůbec nebere a přijde mě že zatím nic nového a to sem nic nezažil. Jak psal wolfgar absence dalších postav mimo humanoidy je pro mě absolutně nepochopitelná, třeba v BG3 to na mě bylo až moc, ale tady to fakt chybí. Asi to bude dost o komunitě v guildě, ale tam zatím nemám jako nováček vůbec nárok nějak přispívat. No vidím to že dám ještě pár hodin a vracím se zpátky k vlaku s legionářema.