• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    CITRONAK: VLC? kazdopadne me BUZZ zatim prehral vsechno i mkv
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Když už jsme u toho videa. Může mi prosím někdo doporučit video přehrávač, který zvládne ty ostatní formáty video souborů, titulky (i s posouváním) a to hlavně přes SMB (CIFS) či dokonce přes AFP z NASu?

Co jsem koukal, tak tam byl jedině Buzz Player, ale ten se prý dost kouše a padá :-( Ostatní, na které jsem narazil, toho umí hodně, ale nezvládají přehrávat z NASu.

Díky.
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    WERT: Dekuji. Mam snad vsechny video aplikace az na plex. Dalsi investice potesi:) Kazdopadne jsem jeste vypatral aplikai video playlist kde se daji prehrat movie playlisty a daji se tam i z ruznych souboru vytvorit playlisty. Aplikace existuje i ve variante lite zdarma.
    WERT
    WERT --- ---
    AMIKOSA: na filmy pouzij plex, boxee, u obecne neznamych videi nevim, v plexu lze nastavit nejaky "virtualni slozky" ktery muzou obsahovat nekolik ruznych slozek... (tak to mam udelany treba u SNB videji)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    WERT: No me sere ze mam treba filmy o kterych mluvis nekde mezi stovkou videi a neda se to nijak tridit v movies, tak jako muzika podle zanru atd. tak na to hledam aplikaci. Filmy se taky daji snad rozdelit podle zanru jen to v iPadu asi proste neni
    WERT
    WERT --- ---
    AMIKOSA: to nevim, myslel jsem ze to chces na filmy.

Plex a Boxee taha info a filmovy plakaty z IMDB apod.
    Tohle co chces bude asi problem...

Leda na to vyzrat v itunes, pomoci nejakych playlistu, pokud lze playlisty aplikovat i na videa
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    WERT: Ja mam dost vyukovych videi a clenim si je podle temat a k dispozici mam Air Video, Stream to me a zapnuty home sharing v iTunes ani jedno mi to ale neseradi tak jak jsem si to otagoval v iTunes. Plex rikas by to mohl umet?
    WERT
    WERT --- ---
    AMIKOSA: Z itunes knihovny ne ale udela si to vlastni seznam i s infem, treba: plex, boxee, air video to umi. (air video prochazi klasika slozky)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Je nejaka aplikace pro iPad, ktera umi streamovat videa z iTunes knihovny a serazovat je podle zanru. Klasicky home sharing proste mrskne vsechna videa do jednoho nekonecneho seznamu a cau.
    GASTR
    GASTR --- ---
    ale já tam to + ale nemám vubec
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ja mam + vpravo dole (pravda, neni videt kdyz je zobrazena klavesnice)
    GASTR
    GASTR --- ---
    Jak se v 5.0.1 zadávají do kalendare poznamky když už tam není "+" jako ve 4.x.x ?
    4PTO
    4PTO --- ---
    CLOJSTER:No jeste by mohl byt preklopitelnej uplne a byl by dokonalej :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: fotí podstatně líp než předešlá generace. Myslím, že jsem někde četl, že ten foto element je stejný jako na iPhone 4 (ne 4S).
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: ipad3 uz foti treba jak ip4? Protoze potom uz bych nemusel pro pracovni ucely fotit iph4 a tahat to do ipadu kvuli prezentaci.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Asi mi neco unika, ale on nema iPad gesta v safari (zpet/dopredu)? Mi to nejak chybi z OS X.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    CROSS: no proti gustu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    CLOJSTER: právě proto, že na iPad je to volitelný příslušenství, který rozšiřuje možnosti použití?

Navíc to předpokládáme, že si někdo pořizuje iPad místo laptopu, případně konkrétně Airu. Což je sice populární představa, ale ne vždycky to tak je.
    4PTO
    4PTO --- ---
    FUJI_ITA: To se mi libi
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    FUJI_ITA: jezis. To nepochopim. Proc by si nekdo misto Airu koupil iPad a pak z neho jeste delal tlustej hnusnej "Air"? Nesmysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam