• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    CROSS:
    HONCKA: ten limit neni pevne dany, meni se podle situace. Pri nedostatku pamet je aplikace vyzvana k uvolneni (v pripade iCabu zahodi nactene stranky). V opacnem pripade by byla systemem ukoncena.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: bude na to nastavenej v systému nějakej limit. Jinak ze zvědavosti jsem to zkusil a titulka iHned má 1.53 MB. Vono se ne nezdá. ;-]
    KICHI
    KICHI --- ---
    Kdyby nekdo prahnul po iPadu 2, 32GB, pouze WiFi, tak ted mame v iStyle akci - za 9.900,- konecna cena (zcela "nove" kousky).
    V pripade zajmu o rezervaci info v poste.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DIM_: tak to jsem necekal, ze v pameti neudrzi 4 stranky hospodarek, ktery muzou mit tak 500kb max
    DIM_
    DIM_ --- ---
    HONCKA: :)) To je tim, ze ti dojde pamet. To asi neprenastavis:)
    TOFI
    TOFI --- ---
    CALCULON: iTunes vse dava do \\Documents\My Music\iTunes\iTunes Media\Downloads\
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    Možná mě jen odkažte na nějaký článek, ale zajímalo by mě, kam všude se ukládají při synchronizaci věci z iPadu do počítače a jak to zminimalizovat. Na NB samozřejmě málo místa a zdá se mi, že při synchronizaci iPadu ukládá jak na c:, tak na datový disk, kam jsem dal umístění datové složky iTunes. Navíc, když jsem si chtěl na iPad hodit nějaké fotky, tak to začalo zase na NB vytvářet věci jako iPod Photo Cache - tomu bych taky velice rád zabránil... Nebo jak to řešíte vy?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Zacina me tezce srat icab, nevite jestli jde nekde nastavit, aby se nereloadovali stranky? Priklad, otrevru si 4 panely, kde jsou komplet nacteny stanky a pri prepinani mezi nima me to zacne minimalne u 2 tu stanku reloadovat
    WORMAGOR
    WORMAGOR --- ---
    cau, schanim nejaky ipad1 staci 16gb, nema tu nekdo kousek ke zbaveni?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    CITRONAK: ne ... prehrava pouze videa naimportovana do iPadu
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    INSOMNIA: 1080 se trha hned 720 jak ktere ale 480p uplne cajk
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    INSOMNIA: a umí se připojit na sambu alespoň?
    WERT
    WERT --- ---
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    jinak ja pouzivam AVPlayerHD a bez problemu prehraje 720 mkv
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    TOM_HOST: prehrava ti i 720 a 1080 mkv?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    CITRONAK: VLC? kazdopadne me BUZZ zatim prehral vsechno i mkv
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Když už jsme u toho videa. Může mi prosím někdo doporučit video přehrávač, který zvládne ty ostatní formáty video souborů, titulky (i s posouváním) a to hlavně přes SMB (CIFS) či dokonce přes AFP z NASu?

Co jsem koukal, tak tam byl jedině Buzz Player, ale ten se prý dost kouše a padá :-( Ostatní, na které jsem narazil, toho umí hodně, ale nezvládají přehrávat z NASu.

Díky.
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    WERT: Dekuji. Mam snad vsechny video aplikace az na plex. Dalsi investice potesi:) Kazdopadne jsem jeste vypatral aplikai video playlist kde se daji prehrat movie playlisty a daji se tam i z ruznych souboru vytvorit playlisty. Aplikace existuje i ve variante lite zdarma.
    WERT
    WERT --- ---
    AMIKOSA: na filmy pouzij plex, boxee, u obecne neznamych videi nevim, v plexu lze nastavit nejaky "virtualni slozky" ktery muzou obsahovat nekolik ruznych slozek... (tak to mam udelany treba u SNB videji)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    WERT: No me sere ze mam treba filmy o kterych mluvis nekde mezi stovkou videi a neda se to nijak tridit v movies, tak jako muzika podle zanru atd. tak na to hledam aplikaci. Filmy se taky daji snad rozdelit podle zanru jen to v iPadu asi proste neni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam