• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    jinak ja pouzivam AVPlayerHD a bez problemu prehraje 720 mkv
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    TOM_HOST: prehrava ti i 720 a 1080 mkv?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    CITRONAK: VLC? kazdopadne me BUZZ zatim prehral vsechno i mkv
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Když už jsme u toho videa. Může mi prosím někdo doporučit video přehrávač, který zvládne ty ostatní formáty video souborů, titulky (i s posouváním) a to hlavně přes SMB (CIFS) či dokonce přes AFP z NASu?

Co jsem koukal, tak tam byl jedině Buzz Player, ale ten se prý dost kouše a padá :-( Ostatní, na které jsem narazil, toho umí hodně, ale nezvládají přehrávat z NASu.

Díky.
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    WERT: Dekuji. Mam snad vsechny video aplikace az na plex. Dalsi investice potesi:) Kazdopadne jsem jeste vypatral aplikai video playlist kde se daji prehrat movie playlisty a daji se tam i z ruznych souboru vytvorit playlisty. Aplikace existuje i ve variante lite zdarma.
    WERT
    WERT --- ---
    AMIKOSA: na filmy pouzij plex, boxee, u obecne neznamych videi nevim, v plexu lze nastavit nejaky "virtualni slozky" ktery muzou obsahovat nekolik ruznych slozek... (tak to mam udelany treba u SNB videji)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    WERT: No me sere ze mam treba filmy o kterych mluvis nekde mezi stovkou videi a neda se to nijak tridit v movies, tak jako muzika podle zanru atd. tak na to hledam aplikaci. Filmy se taky daji snad rozdelit podle zanru jen to v iPadu asi proste neni
    WERT
    WERT --- ---
    AMIKOSA: to nevim, myslel jsem ze to chces na filmy.

Plex a Boxee taha info a filmovy plakaty z IMDB apod.
    Tohle co chces bude asi problem...

Leda na to vyzrat v itunes, pomoci nejakych playlistu, pokud lze playlisty aplikovat i na videa
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    WERT: Ja mam dost vyukovych videi a clenim si je podle temat a k dispozici mam Air Video, Stream to me a zapnuty home sharing v iTunes ani jedno mi to ale neseradi tak jak jsem si to otagoval v iTunes. Plex rikas by to mohl umet?
    WERT
    WERT --- ---
    AMIKOSA: Z itunes knihovny ne ale udela si to vlastni seznam i s infem, treba: plex, boxee, air video to umi. (air video prochazi klasika slozky)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Je nejaka aplikace pro iPad, ktera umi streamovat videa z iTunes knihovny a serazovat je podle zanru. Klasicky home sharing proste mrskne vsechna videa do jednoho nekonecneho seznamu a cau.
    GASTR
    GASTR --- ---
    ale já tam to + ale nemám vubec
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ja mam + vpravo dole (pravda, neni videt kdyz je zobrazena klavesnice)
    GASTR
    GASTR --- ---
    Jak se v 5.0.1 zadávají do kalendare poznamky když už tam není "+" jako ve 4.x.x ?
    4PTO
    4PTO --- ---
    CLOJSTER:No jeste by mohl byt preklopitelnej uplne a byl by dokonalej :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: fotí podstatně líp než předešlá generace. Myslím, že jsem někde četl, že ten foto element je stejný jako na iPhone 4 (ne 4S).
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: ipad3 uz foti treba jak ip4? Protoze potom uz bych nemusel pro pracovni ucely fotit iph4 a tahat to do ipadu kvuli prezentaci.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Asi mi neco unika, ale on nema iPad gesta v safari (zpet/dopredu)? Mi to nejak chybi z OS X.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    CROSS: no proti gustu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam