• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KICHI: Díky, podívám se na to.

Každopádně ještě narážím na další zajímavosti.

Z MacBooku nabíjí iPad jenom originální kabel - všechny neorigo si neškrtnou.
    Z originální nabíječky nabíjí iPad jenom zas originální kabel.

Z neoriginální 10W iPad nabiječky nabíjí iPad i neoriginální 2m dlouhý kabel :-/
    KAFES
    KAFES --- ---
    ONDRASEEEK: me se přes noc taky nabije novej ipad do 100%
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KICHI: přesně tak. USB prodlužka nejde. Je to asi moc dlouhé na to, aby to utáhlo potřebný proud. Moc tomu nerozumím, ale pro iPhone to funguje, takže to asi bude tím.

Mohl bys mi hodit odkaz? (Klidně do pošty, díky).
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    velmi uzitecne stranky, pokud vas taky stve, ze v appstoru se zobrazuji jen lokalni recenze aplikaci (kterych je v cechach oproti usa hrozne malo). lze vybirat podle statu a je tam i automaticky prekladac.

AppComments — Read iPhone applications' user reviews online and by RSS!
    http://appcomments.com/
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Orangutani v Miami používají iPady ke komunikaci | Zajímavosti | www.lidovky.cz
    http://relax.lidovky.cz/orangutani-v-miamske-zoo-pouzivaji-ipady-ke-komunikaci-piz-/ln-zajimavosti.asp?c=A120509_153526_ln-zajimavosti_ape
    i nase kocka je z ipadu nadsena, i kdyz trochu zmatena - hleda pak mysku pod ipadem i vsude po okoli
    KICHI
    KICHI --- ---
    CITRONAK: prodavame Dock extension cable - proste prodluzka na te dockove strane kabelu, ma 1 m. Dlouho jsem lidem radil, at to resi spise USB prodluzkou z druheho konce kabelu, protoze je levnejsi, ale uz mi tuhle nekdo rikal, ze mu to pak dobre nefunguje.... taky nabijeni tusim.
    KERB
    KERB --- ---
    ONDRASEEEK: ja nevim me se za noc nabije uplne s prehledem,.. novej ipad
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CITRONAK: Ja ipad 2 normalne nabijel s 2m kabelem... s new ipad zatim nemam zkusenosti...

snad jen, ze me prekvapuje, ze i s origo nabijeckou se nabiji celou noc a stejnak se nenabije na 100%, to mi teda vadi... :(
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Nemate nekdo ozkouseny min 2m dock kabel? Mam 2 a ani jeden se iPadu nelibi. Ihned po pripojeni ukazou nabijeni, ale pokud zamknu a odemknu iPad, tak zobrazi "Nenabiji se" a nekdy to zobrazi rovnou. Origo kratky kabel je ok. Neni problem v te delce kabelu? Diky.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BRUSINKA: Přes google calendar například v pohodě.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ONDRASEEEK: spíše než zde bych se zeptal na podpoře toho časáku.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    jako koupil jsem si predplatne casaku lide a zeme a nejde mi stahovat posledni cislo ;( testovaci slo v pohode, ale u toho placeneho to pise neco o tom, ze musim stahnout novejsi verzi prohlizece, ehm... no mam posledni, tak moc nevim, co stim..

nekdo nejake zkusenosti?
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    SPECS: new iPad jede..
    AILAS
    AILAS --- ---
    SPECS: na novem iPadu (3 generace) bez problemu
    ARAON
    ARAON --- ---
    SPECS: Fachá zcela bez problémů na iPadu 2.
    SPECS
    SPECS --- ---
    Chtěl bych poprosit někoho na iPadu, jestli za mě může vyzkoušet, zda na něm frčí např. následující hra online: http://www.playok.com/cs/mahjong/ Stačí kliknout na host a mělo by to jet. Předem děkuju za feedback!
    WERT
    WERT --- ---
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Náhodou - neexistuje nějaká možnost, jak synchronizovat ipadovej kalendář s telefonem (ne iphonem)? předpokládám, že asi ne, ale já tomu houby rozumím, tak se radši ptám;)
    AILAS
    AILAS --- ---
    Mne sel novy iPad 3 dny. Je naprosto luxusni ale tech 50 gramu oproti iPadu 2 je znat, pokud jste byli zvykli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam