• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    KALIBAN: :))))

Mě to dobře funguje s VLC playerem, ale ten už je hooodně dlouho z App.storu smazaný.....
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    KALIBAN: me by zajimalo, jestli neco takovyho vubec existuje.. v druhy fazi, kterej je nejvhodnejsi..stejne nebude z ceho vybirat.. :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    VFISA: ktery meda player je na to nejvhodnejsi?
    VFISA
    VFISA --- ---
    SKATEMURAI: ano, pokud ten soft na pousteni filmu ma vlastni web browser a umi externi titulky (s nejlepe manualnim nactenim), tak ano.

Dalsi otazka, ktera by mela nasledovat je, ktery media player je na to nejvhodnejsi :)
    KICHI
    KICHI --- ---
    RUTHAN: zkus restart iZarizeni pri soucasnem pripojeni k iTunes. Mely by to tusim byt uzivatelska data, ale nekdy se to spatne spocita.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    RUTHAN: teoreticky, mozna je to blbost, ale nemas neco koupenyho a nenainstalovanyho na iZarizeni, co by mohlo v podobe instalacnich souboru zustat v iTunes?
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Rychly dotaz, co se v iTunes s iOS4 bere, jako jina data na screenu s obsazenim disku? Jelikoz pod polozkou jine mam 9GB a to asi 40 fotek, 1 podcast a 1 200 mb video neudela, takze by me zajimalo, co zabira ten zbytek.
    Mam tu i vlastni aplikace, ale ty taky nezabiraji tolik pocitaji se doufam, do aplikaci.
    ENDLIFE
    ENDLIFE --- ---
    NEPH04: Nabít si dneska ráno kredit nebylo dobré rozhodnutí. Do háje, že jich tam je!
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    AILAS
    AILAS --- ---
    SHARK: Wow!
    SHARK
    SHARK --- ---
    ENDLIFE: opera to umi
    ENDLIFE
    ENDLIFE --- ---
    CLOVICEK: To bohužel zatím pořád možné není (Safari neumí uploadovat soubory, vůbec). Doufám, že iOS 6 už to bude řešit.
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    vyznáte se někdo v programování webu pro iOS? Konkrétně řeším případ, kdy chci do eshopu přidat fotku z ipadu. Tedy rád bych na ipadu v prohlížeči kliknul u produktu na tlačítko "pridat fotku" a nabídne mi onu nabídku "Ze složky x z foťáku" ? Vyznáte se někdo? Můžete mě případně někam nasměrovat? Díky
    REEFER
    REEFER --- ---
    A srovnání s Koder nebo Gusto nemáte? Jedu Koder a jsem spokojeny
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Velmi dobrý HTML/CSS/PHP atp. editor pro iPad je ve slevě 50%
    Textastic Code Editor for iPad on the iTunes App Store
    http://itunes.apple.com/us/app/textastic-code-editor/id383577124?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CROSS: no, vubec nevim, jak se resampluje :-) Kazdopadne se chci vyvarovat prevadeni videa, protoze tim stejne jenom ve vysledku bud ztratim kvalitu nebo se zvedne velikost...

jedna se o http://www.csfd.cz/film/295732-last-airbender-the-legend-of-korra-the/ konkretne prvni dvojdil ve web-dl verzi. Coz me u toho napada, ze uz by to melo byt bez DRM kazdopadne, protoze web-dl verze je z itunes :-/
    CROSS
    CROSS --- ---
    CITRONAK: co ho zkusmo resamplovat (jestli na to máš SW). Toast nebo něco takovýho. (BTW co je to za film? :–])
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KICHI: tak to holt budu muset prezit nez to vyjde na blu-ray, stahl jsem z hodne zdroju dany film a stejne vsechny nebylo mozne importovat...
    KICHI
    KICHI --- ---
    CITRONAK: to uz nevim ;)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KICHI: no, jak to poznam?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam