• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    CITRONAK: co ho zkusmo resamplovat (jestli na to máš SW). Toast nebo něco takovýho. (BTW co je to za film? :–])
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KICHI: tak to holt budu muset prezit nez to vyjde na blu-ray, stahl jsem z hodne zdroju dany film a stejne vsechny nebylo mozne importovat...
    KICHI
    KICHI --- ---
    CITRONAK: to uz nevim ;)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KICHI: no, jak to poznam?
    KICHI
    KICHI --- ---
    CITRONAK: nema DRM?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Mám jedno video v mp4 v nativních kodekách - iPad ho bezproblému přehraje z jakékoliv app, která umožňuje ukládat soubory (jedná se o Web-DL 720p). Problém je ale v tom, že ho nechce iTunes vložit do své knihovny a nevypíše při tom žádnou chybu. Prostě to video jenom přetáhnu do knihovny a nic. Netušíte někdo co s tím? :-( Videa mám i otagovaná pomocí subleru a je tohle poprvé, co mi iTunes nechce něco vzít.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    Zdravím vsechny pres LTE ze země zaslíbené jabku, kez by k nam nekdy brzy došlo taky :) přenosy kolem 30/30M :)))
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    Tak fajn, ukazalo se ze opravdu nabit iPad pres noc neni problem, em...

v zaplave nabijecek jsem mel v zasuvce zastrcenou iPod nabijeckua ne 10W iPad ...

takze vysvetleni je na svete :) diky za komentare a postrceni ke kontrole ;)
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    CITRONAK: Nekoho by mozna zajimala i osobni zkosenost, oproti lmgtfy...
    WERT: Taky nad nima premyslim. Co prace stylus/prst?
    BRAP242: Pokud chces neco opravdu funkcniho, pak si kup OmniGraffle - ovsem priprav si 40e...
    WERT
    WERT --- ---
    BRAP242: mam ty iMockups
    WERT
    WERT --- ---
    MATESISKO: nemam a i restore jsem zkousel:/
    KAFES: hmhm :/
    KAFES
    KAFES --- ---
    WERT: stalo se mi při přechodu ze starého ipadu na novy (po restore) pomohlo jen odstranit app a znova ji stáhnout. Netuším kde byl problem.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    WERT: ze ty mas JB :) zkus udelat restore, data aplikaci se zalohuji
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    poradte mi nejakou sikovnou aplikaci - predstavoval bych si takovej vektorovej sketchbook na vymejsleni webu - je neco takovydleho?

CALCULON
    CALCULON --- ---
    WERT: No uvedené postupy mi fungují teď, když se mi něco sekne. Když se mi to stalo poprvé, tak z uvedených postupů včetně killnutí a restartu iPadu nepomohlo nic, až reinstalace celého iOs. Podotýkám, že to bylo po jednom měsíci vlastnictví iPadu coby mého prvního apple zařízení (a vysmívané Visty mi na notebooku běží už čtvrtý rok bez jediné reinstalace, ale vím - nebudeme začínat flame ;)
    KERB
    KERB --- ---
    WERT: tusim ze se mi to taky stalo, snad u iphonu, zkousels vypnout zapnout? killnout appstore?
    WERT
    WERT --- ---
    CALCULON: jinak to nepomohlo, porad stejnej stav...
    WERT
    WERT --- ---
    CALCULON: prave uz nemam, bylo jih tam seklejch vic, ale tuhle nechci prave smazat :/

Jeste teda dotaz, na plose se mi vytvari slozka iPo Photo Cache, co to ma bejt?
    ja to tu nechci :)))
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    WERT: Zkus připojit přes kabel k PC s iTunes...mě to taky zlobilo. Taky jestli máš víc aplikací čekajících na aktualizaci, tak ty ostatní pozastav a postupně je "pouštěj" až se dotáhne ta předchozí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam