• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PERRY
    PERRY --- ---
    NICTUKU: ze si to nedokazes predstavit neznamena, ze to je mimo misu nebo dokonce blabol.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    PERRY: na zarizeni typu iPad, iPhone mozna ano, jinak je to cistej blabol. Napr. v oblasti, kde pracuju je takovej pristup totalne mimo misu. :)
    PERRY
    PERRY --- ---
    NEPH04: Sprava souboru neni omezena pouzitim iTunes, ale protoze si Jobs myslel, ze soubory jsou prezitek, a ja s tim rozhodne souhlasim—neni „bez nich“ vse jednodussi (hledani, sync, udrzba, zaloha,…)?
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    KORDA: krást se dá na obojím... Nicmene souhlasim s tebou: Android nabizi víc volnosti a je to snazší.
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    SKATEMURAI: iPad ma jednoznačně hw i vyladenosti os navrch :)
    Ale pokud ti jde jen o stahování -> prohlížení videa, tak je otevřenost androida lepší volba. Správa souboru a medialniho obsahu je v iOS dost omezena použitím iTunes a souborovych kontejneru pro jednotlivý aplikace... (ma to zase svoje jiný výhody...ale ne pro tebe) iOS ma imho lepší podporu streamovani...

btw.. Když chceš hlavně filmy, preferuj sirokouhly format....
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    RUTHAN: to ti neporadim. Jen me napadlo, jestli to neni duvod pro to zabrany misto ...
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    NICTUKU: Mam, ale co s tim.
    KICHI: Dik.
    Zkoukam jsem i apple support fora, ale nejaky exaktni reseni neni, pry par lidem pomohlo pouzit iExplorer, ale jak presne nevim. Coz casto jsou to nejaky nedokonceny stahovani a podobny veci, ale jak presne se toho zbavit, nez konkretni reinstalaci neni nikde napsano.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    SKATEMURAI: jeste treti moznost: chces funkcni androidi zarizeni? Nekupuj Samsung, ale radsi Asus. :) Ale vazne: iPad za to stoji. Zdaleka ne jen kvuli donekonecna omylanym pozitivum. To zarizeni, jako jediny toho druhu na trhu, funguje bez kompromisu tak jak ti to jeho vyrobce predklada.
    Prodelal jsem velmi bolestnou zkusenost s androidimi tablety a jediny, ktery za to stoji je Asus Transfromer Pad(at uz Prime, nebo ten starsi, nebo i ty dva nove ted co vyjdou), anebo Blackberry Playbook(to je velmi, velmi schopny zarizeni, urcite na nej koukni. Za ty penize doslova luxus).
    Ale at se mi to libi nebo ne, musim doporucit v prvni rade iPad.
    KORDA
    KORDA --- ---
    SKATEMURAI: Jsi ochotnej za muziku a filmy platit? Kup si iPad? Chceš krást? Kup si Samsung.
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    NEPH04: ja pouzivam iDownloader + AVPlayer HD. Ale titulky jsem s tim nezkousel. Pouzivam to, kdyz jsem nekde mimo domov a chci si pres wifi stahnout nejaky film nebo serial z ulozto, kde jsou stejnak vsechny videa primo v avi, nezazipovany.
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    CITRONAK: HA! .. na tohle sem jeste nenarazil.. to vypada hodne luxusne! Urcite vyzkousim, diky :)

COMATORY: Prave ty limity nejsou moc zrejmy.. vzdycky se najde app, nebo neco, co je posune o hezkejch par metru dal... V nejhorsim JB...
    btw.. Ja nechci delat z iPadu neco co to neni, mam to na pohodlny prohlizeni AVT obsahu a nechci toho snad moc.. "jen" stahnout nejaky video a podivat se na nej... :)
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    NEPH04: Sorry nechtel sem flamovat ale vzdycky me to dostane kdyz nekdo z iOS zarizeni chce delat neco co treba iPad neni. Sem myslel ze lidi co si iPad koupi,tak jdou do toho s tim ze znaji limity.
    Mozna by pro tebe byl vhodny JB? Zkus ten Plex,jeto supr reseni a mam to doma uz tak zprovozneny rok.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    NEPH04: pokud mas NAS s intel procesorem, tak tam urcite nainstaluj Plex Media Server a stahni si Plex for iOS... to pak nema chybu :-)
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    JIRKA207: nejsem podrazdenej.. bavim se :) Cekal sem reseni a to reseni neni v koupi androidu... :)

btw.. ekosystem itunes/apple je jasny.. skoda ze diky nemu trpi i ostatni funkce sdileni/download "nezavadnyho" obsahu...

Zatim vyzivam NAS a streaming a momentalne je to asi nejpohodlnejsi moznost..
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    NEPH04: ja jsem te nikam neposilal, jen jsem pouze napsal, at to prodas a koupis si to, co vyhovuje tvym potrebam ;) Mam pocit, ze jsi zbytecne podrazenej ne?:)

To co tu resis, je proste trosku slozitejsi, nez na jednoduchou odpoved...ale zkusim to v heslech a treba se chytnes...
    Apple, USA, legislativa, nahravaci spolecnosti, music/movie itunes store, eco-system itunes...a hlavne $$$
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    COMATORY: LOL sem cekal ze se takovej ozve :-D ... Staci napsat, ze je jedna vec lepsi na androidu a hned se najde podrazdenec, kterej me posle do vecnych lovist... To me na zanicenych uzivatelich iOS hodne moc bavi :)) (sam sem uzivatel jak iOS, tak androida, ale u androidu se mi tohle zatraceni jeste nestalo... :)

WERT: njn.. nas trh na tohle jeste neni a dlouho nebude, a hlavne veci, ktery bych si uz chtel stahovat na netfixu rozhodne nebudou.. (hooodne historicky dokumenty, serialy a trosku raritnejsi veci.. tak ta nemoznost dost zamrzi...)

VFISA: jj.. hledam.. treba na neco narazim..

JIRKA207: podej si ruku s COMATORY... Muzete mi vy dva vysletlit proc bych se mel kvuli absenci jedny funkce zbavovat iPadu a zustavat jen u androidu?
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    NEPH04: no, jestli v tom ma navrh, prodej ipad, a kup si android ne?:)
    ja jsem psal, ze si to mas stahnout rovnou na NAS :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    WERT: vsak zase na netflixu novy veci nejsou, ruku na srdce..

kazdopadne taky me mrzi, ze jsme sto let za opicema, ale co..

NEPH04: to souhlasim.. zkus projekt ty apky, ty jsou reseni..
    WERT
    WERT --- ---
    NEPH04: premejslis jak PCckar z minulyho stoleti.

Idea iPadu nebo macu je prave v tom ze nic nestahujes. Nestaras se o nejaky nastaveni a podobny veci. Kdyby jsme zili v normalni zemi :)
    Tak tady funguje netflix a pak by jakykoliv stahovani v podstate prestalo mit smysl.

Za 300 mesicne, bys mohl mit cokoliv co je na DVD/BluRAYi... a myslim ze 300mesicne by uz vyvazilo cas starveny na torrentech pripadne placeni rapidu apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam