• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    COMATORY: LOL sem cekal ze se takovej ozve :-D ... Staci napsat, ze je jedna vec lepsi na androidu a hned se najde podrazdenec, kterej me posle do vecnych lovist... To me na zanicenych uzivatelich iOS hodne moc bavi :)) (sam sem uzivatel jak iOS, tak androida, ale u androidu se mi tohle zatraceni jeste nestalo... :)

WERT: njn.. nas trh na tohle jeste neni a dlouho nebude, a hlavne veci, ktery bych si uz chtel stahovat na netfixu rozhodne nebudou.. (hooodne historicky dokumenty, serialy a trosku raritnejsi veci.. tak ta nemoznost dost zamrzi...)

VFISA: jj.. hledam.. treba na neco narazim..

JIRKA207: podej si ruku s COMATORY... Muzete mi vy dva vysletlit proc bych se mel kvuli absenci jedny funkce zbavovat iPadu a zustavat jen u androidu?
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    NEPH04: no, jestli v tom ma navrh, prodej ipad, a kup si android ne?:)
    ja jsem psal, ze si to mas stahnout rovnou na NAS :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    WERT: vsak zase na netflixu novy veci nejsou, ruku na srdce..

kazdopadne taky me mrzi, ze jsme sto let za opicema, ale co..

NEPH04: to souhlasim.. zkus projekt ty apky, ty jsou reseni..
    WERT
    WERT --- ---
    NEPH04: premejslis jak PCckar z minulyho stoleti.

Idea iPadu nebo macu je prave v tom ze nic nestahujes. Nestaras se o nejaky nastaveni a podobny veci. Kdyby jsme zili v normalni zemi :)
    Tak tady funguje netflix a pak by jakykoliv stahovani v podstate prestalo mit smysl.

Za 300 mesicne, bys mohl mit cokoliv co je na DVD/BluRAYi... a myslim ze 300mesicne by uz vyvazilo cas starveny na torrentech pripadne placeni rapidu apod.
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    NEPH04: no jo tak si kup Android kdyz je tak supr
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    JIRKA207: prece kvuli stazeni videa nebudu zapinat stolni komp, pripojovat ipad, uploadovat na ipad a pak opet komp vypinat... Takovych zbytechnych kroku... V tomhle ma android jasne navrch...
    Nejak se mi nezda pouzivat ipad za 10t+ jenom jako zobrazovac, kdyz ma na vic.. :)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    NEPH04: Jde spis o to, proc bys to mel stahovat primo z iPadu, prijde mi lepsi si to stahnout na kompu, nebo primo NASu a pak pouzit iPad uz jen jako zobrazovaci zarizeni :)
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    JIRKA207: na streamovani je fajn i airvideo..
    btw.. nechci stahovat ilegality, ale stary archivy a dokumenty a pohadky jinde nenajdu.. :)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    NEPH04: Obsahuje browser, takze si myslim, ze tim by to mohlo jit, sam to nepouzivam, nejsem blazen ;)

Staci mi stream z NASu a nebo si to z nej stahnu do Oplayeru.
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    JIRKA207: fajne, ale jak v tom stahnes z (uloz.to/rapid/media atd) neco a pak se na to podivas?
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    KALIBAN: me docela funguje tohle:
    OPlayer HD for iPad on the iTunes App Store
    http://itunes.apple.com/cz/app/oplayer-hd/id373236724?mt=8
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    KALIBAN: :))))

Mě to dobře funguje s VLC playerem, ale ten už je hooodně dlouho z App.storu smazaný.....
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    KALIBAN: me by zajimalo, jestli neco takovyho vubec existuje.. v druhy fazi, kterej je nejvhodnejsi..stejne nebude z ceho vybirat.. :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    VFISA: ktery meda player je na to nejvhodnejsi?
    VFISA
    VFISA --- ---
    SKATEMURAI: ano, pokud ten soft na pousteni filmu ma vlastni web browser a umi externi titulky (s nejlepe manualnim nactenim), tak ano.

Dalsi otazka, ktera by mela nasledovat je, ktery media player je na to nejvhodnejsi :)
    KICHI
    KICHI --- ---
    RUTHAN: zkus restart iZarizeni pri soucasnem pripojeni k iTunes. Mely by to tusim byt uzivatelska data, ale nekdy se to spatne spocita.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    RUTHAN: teoreticky, mozna je to blbost, ale nemas neco koupenyho a nenainstalovanyho na iZarizeni, co by mohlo v podobe instalacnich souboru zustat v iTunes?
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Rychly dotaz, co se v iTunes s iOS4 bere, jako jina data na screenu s obsazenim disku? Jelikoz pod polozkou jine mam 9GB a to asi 40 fotek, 1 podcast a 1 200 mb video neudela, takze by me zajimalo, co zabira ten zbytek.
    Mam tu i vlastni aplikace, ale ty taky nezabiraji tolik pocitaji se doufam, do aplikaci.
    ENDLIFE
    ENDLIFE --- ---
    NEPH04: Nabít si dneska ráno kredit nebylo dobré rozhodnutí. Do háje, že jich tam je!
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    AILAS
    AILAS --- ---
    SHARK: Wow!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam