• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BLOWUP: jeste jsem nehledal ale google mi nasel tohle

App Store - Don't Touch My Pics FREE: Password protect HD/HQ images
    http://itunes.apple.com/us/app/dont-touch-my-pics-free-password/id439914112?mt=8
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    K4N3C: hmm, ja zenu nastesti uz zadnou nemam, ale deti si obcas chtej hrat a nektery moje posledni fotoprojekty nemusej videt.

Jinak ale, aniz bych ted chtel byt osobni, s tvym pristupem mi pripominas mne kdyz mi bylo asi tak 16 :-)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    BLOWUP: Secure my privacy na fotky a videa...
    EFA
    EFA --- ---
    Tak sem udělal pár zákroků - povypínal zbytečné notifikace, stahování mailu manuálně, snížil jas, vypnul 3G a vypadá to, že se životnost výrazně protáhla....
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    BLOWUP: Nene, ale nasel jsem rozumnou zenu, ktera mi do mobilu neleze a nemam pred ni co schovavat :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    uz jste nekdo nasel nejakou aplikaci ktero si muzu zaheslovat treba nejakou slozku s fotkama?
    EFA
    EFA --- ---
    dikec za rady. šel sem do restore rovnou ovšem ted se liskám. natahat tam zpátky ty aplikace je zábava na celý den a o ztrátě pozic už ani nemluvím. Nicméně backup z cloudu proběhl jakštakš. Jenže pak se to celé zastavilo. Na ipadu se točilo synchronizační kolečko a nic se nedělo, tak sem to musel celé total zresetovat a už se mi tam hrnou aplikace zpět. i ty z iphonu. No je to divočina
    TIGU
    TIGU --- ---
    Bezici apps by nemely mit zadny vliv - multitasking je v zasade zabije. Az na drobne vyjimky jako je GPS navigace, dokonceni uploadu/downloadu a prehravani hudby.

Jako vhodny postup vidim restart celeho iPadu - drzet home a power dokud neumre. Tim se smazou cache a OS si vytvori nove. Pokud to nepomuze, pak restore. Pokud ani to ne, da se resit reklamace.
    KICHI
    KICHI --- ---
    EFA: vydrzi extremne dlouho pri Wifi hotspotu, protoze ten bezi i s vypnutym displejem, coz je nejvetsi zrout baterky. iPad by ti mel vydrzet cely den... ovsem zalezi na sile signalu wifi / GSM a predevsim zpusobu pouzivani. Muzes zkusit povypinat bezici apps + restart, jestli se neco zmeni.
    VFISA
    VFISA --- ---
    EFA: ipad vydrzi 10h, za hodinu 10% je tedy normalni..
    EFA
    EFA --- ---
    Neexistuje nějaká aplikace na otestování baterky?
    WERT
    WERT --- ---
    EFA: neco je spatne , udelej restore kdyz to nepomuze reklamuj...
    EFA
    EFA --- ---
    Já nevím je to divné. i když vypnu 3G tak ty procenta padají a padají. za hodinu používání (fb, web, flipboard) mi to spadne o 10% To mě příjde strašně moc :(
    KERB
    KERB --- ---
    EFA: ja mam wifi verzi a plus minus tu samou vydrz co NEPH04, jsem taky spokojenej, nestalo se mi, ze by mi slaba baterka nejak komplikovala pouzivani
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    EFA: mám 3G, ale ted bez sim :) 3G ma docela nároky a imho to muže mít/nemusí vliv na tvý problémy s WiFi... Zkoušel si 3GS vypnout úplne kvůli rušení?
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Zaple 3G zere dost, vypinej a uvidis ten rozdil! Pokud nepotrebujes, vypinej i WiFi.
    EFA
    EFA --- ---
    Kua tak to me jde do kopru mnohem driv. Mam teda 3g verzi. Zkusim vypnout
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    EFA: rano v 6:30 sem nabíjel na 100%, ted mám 81%.
    Po celou dobu zapnutý WiFi. 1h Machinaria, 2h TuneIn radio, 3-4h browser a fbapp... Já sem nadmíru spokojeny.
    Podsvícení na auto.
    EFA
    EFA --- ---
    Jeste jedna vec. Jakdlouho vam na novem ipadu vydrzi baterka? Rano sem ho vytahovalze zasuvky. Mel 100% a ted vecer sem na 67% a to sem ho moc nepouzival. Cca 2h provozu. Jinak lezel na stole vyplej. Ted sem tectl nejakou recenzi kde se borec rozplyva ze mu vloho vydrzi 8dnu pri jakemsi pouzivani. Ja nabijim kazdy druhy den. Na dovolene mel kamos ipad2 a za celou dobu ho nenabijel a ja asi 4x mezitim. Nejak se mi to nezda kua. Diky za vase postrehy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam