• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KICHI
    KICHI --- ---
    WITTGENSTEIN: aha, ja myslel, ze to neni Griffin (mivaji jine baleni...), tak jo, mely ale ted asi neni. Nicmene to uz je opravdu dost intenzivni ochrana.
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: já bych teda iPad ani jiné zařízení s daty do servisu ani nedal. Jednak pokud vím, servisy leckdy přímo zdůrazňují, že za data neručí, jednak jak to dá člověk z ruky... U mobilních zařízení, kde se oprava často řeší výměnou, je to jasná věc.
    KICHI
    KICHI --- ---
    WITTGENSTEIN: ten myslim ne
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KICHI: A Griffin Survivora máte?
    KICHI
    KICHI --- ---
    WITTGENSTEIN: jednak se muzes stavit u nas, mame i ty na 2, ale predevsim pokud je na 3, tak sedi i na 2
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KICHI: Zrovna na iPad 2 jsem nenašel: http://www.case-mate.com/Apple-iPad-2-Cases/Apple-iPad-2-Cases.asp
    (Dělám něco špatně? Na iPad 1 a nový iPad Popy jsou.)
    KICHI
    KICHI --- ---
    TOFI: pak pouzivej vhodny obal
    WITTGENSTEIN: musis na to dat fakt brneni, Case Mate POP je dobry + folii.
    WITTGENSTEIN: snad umeji opravovat lepe, nez delat web.... trochu bych se bal. Kdyz uz, tak bych svoje zarizeni sveril nekomu, komu muzu duverovat, treba cables.cz ....
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TOFI: Což o to, já si pozor dávám, ale můj dvacetiměsíční syn z toho jaksi nemá pojem.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KICHI: To o těch repasovaných iPadech jsem si přečetl, a docela mě to vyděsilo - to bych jako přišel o všechna data?

Každopádně mi to dělají tihle ptáčci: http://ipad-servis.eu/opravy-apple-ipad/zavady-ipad-tabletu/vymena-dotykoveho-displeje-ipadu/
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kazdopadne budu se snazit davat pozor abych nemusel resit to co WITTGENSTEIN
    KICHI
    KICHI --- ---
    WITTGENSTEIN: problem je v tom, ze autorizovane servisy nemeni sklo, ale daji ti novy (tovarne repasovany) iPad. Sklo je tam totiz nalepene docela nafest. Samotnou vymenu pak udelaji ve fabrice.
    Uz jsem videl sklo menene v neautorizovanem servisu a vzhledem k cene se to asi da akceptovat. Je videt, ze to sklo / strepy rvali silou a jsou i videt urcite sramy, pripadne drobne poruseni izolace mezi sklem a rameckem.
    TOFI
    TOFI --- ---
    WITTGENSTEIN: tak to je docela rsny ja koupil mesic starej ipad2 za 7500 ;-)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Kdyby to někoho zajímalo, tak výměna nakřáplého displeje iPadu 2 stojí bezmála čtyři litry. Meh.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Sakra, jak v Dropboxu zakázat, aby hned stahoval všechno při syncování?:(
    ABE
    ABE --- ---
    ALIJEN, OOPS: diky zkusime prozkoumat.
    OOPS
    OOPS --- ---
    ALIJEN: nicmene Apple si od iOS 5.1 vyhrazuje pravo tohle uloziste kdykoliv smazat v pripade nedostatku mista, navic to neni uloziste koncipovane na binarni data. Jsou tam teda IndexedDB a LocalStorage (Web Storage) v HTML5.
    ALIJEN
    ALIJEN --- ---
    ABE: no hele html5 ma moznost nejaky storage, takze mozna tohle by byla cesta, museli by jste si napsat kvalitni html5 web appku aby tohle podporovala, ale teoreticky to mozne je
    ABE
    ABE --- ---
    REDGUY: potrebuju, tu prvni variantu co pises. Clovek prijde do stanku dostane se na lokalni wifi stahne si film a odejde.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ABE: Pokud myslis "Stahnout do iPadu, odpojit se od site a pak prehrat", pak nejde. Asi nejsnazsi by bylo udelat vlastni podcast, ale i na ten potrebujes pristup na net, lokalni server nestaci.

Pokud myslis "Prehrat zatimco jsem pripojenej k wifi" tak myslim ze ano, Safari v iPadu umi prehravat pres html5. Ale musis bejt online, resp. kdyz se odpojis potom, co se nacachovalo tak to hrat bude, ale trvale to tam nevydrzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam