• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    ABE
    ABE --- ---
    REDGUY: potrebuju, tu prvni variantu co pises. Clovek prijde do stanku dostane se na lokalni wifi stahne si film a odejde.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ABE: Pokud myslis "Stahnout do iPadu, odpojit se od site a pak prehrat", pak nejde. Asi nejsnazsi by bylo udelat vlastni podcast, ale i na ten potrebujes pristup na net, lokalni server nestaci.

Pokud myslis "Prehrat zatimco jsem pripojenej k wifi" tak myslim ze ano, Safari v iPadu umi prehravat pres html5. Ale musis bejt online, resp. kdyz se odpojis potom, co se nacachovalo tak to hrat bude, ale trvale to tam nevydrzi.
    ABE
    ABE --- ---
    Jde na cistem (mam na myslim iPad, do ktereho nebyl doinstalovan nejaky SW) stahnout video z webu a posleze ho prehrat?

Budeme delat sluzbu, kde budou ke stazeni filmy. V miste bude moznost jen pripojeni pres wifi na lokalni server. Potrebuju aby uzivatel jednoduchym kliknutim na odkaz dostal video do sveho iPadu/iPhonu. Je to realizovatelne?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    BLOWUP: nekteri rikaji ze v novem iOS bude mozne pouzivat vice uctu, snad to vyresi...ale chce to jeste chvilku vydrzet :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PUEBLO: ta je jen pro iPhone

nejradeji bych mel neco, co proste pouze pri nakliknuti nejake slozky s fotkama bude chtit heslo a pak ji normalne otevre.

Ted testuju "My folder", to dokonce dela fotky zlodeje a posila je mailem i s GPS koordinatama...
    Ale fotky ktery mam na iPadu v 2k rozliseni to zmrcasi do nejykyho odhadem 600, takze na to na co to potrebuju je to nepouzitelny.
    EFA
    EFA --- ---
    Kichi: to vim. Ale naskakalo mi 30 ikonek co se zacaly stahovat a seklo se to 3x. Bylo to asi tim push v mailu
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    EFA: Pokud jsi mel v mailu zapnuty Push, tak to je nejvetsi zrout baterie
    KICHI
    KICHI --- ---
    TIGU: ty apps spis tak pro jistotu, kdyby se u nejake neco pokazilo... stejne je zvlastni, ze ten restart/reset (home+sleep) je nevypne.
    EFA: na aps je super vec, ze kdyz se prihlasis do storu z iPadu, tak je tam zalozka Purchased a volba zobrazit to co je, nebo neni na iPadu uz nainstalovane. Pak si selektivne stahnes co chces.
    BLOWUP: najdes toho vice (ndoporucim, nepouzivam). Ja hledal neco na celou stranku, nebo slozku s Apps, ale bez JB neni. Jen ty fotky, mozna videa.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BLOWUP: jeste jsem nehledal ale google mi nasel tohle

App Store - Don't Touch My Pics FREE: Password protect HD/HQ images
    http://itunes.apple.com/us/app/dont-touch-my-pics-free-password/id439914112?mt=8
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    K4N3C: hmm, ja zenu nastesti uz zadnou nemam, ale deti si obcas chtej hrat a nektery moje posledni fotoprojekty nemusej videt.

Jinak ale, aniz bych ted chtel byt osobni, s tvym pristupem mi pripominas mne kdyz mi bylo asi tak 16 :-)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    BLOWUP: Secure my privacy na fotky a videa...
    EFA
    EFA --- ---
    Tak sem udělal pár zákroků - povypínal zbytečné notifikace, stahování mailu manuálně, snížil jas, vypnul 3G a vypadá to, že se životnost výrazně protáhla....
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    BLOWUP: Nene, ale nasel jsem rozumnou zenu, ktera mi do mobilu neleze a nemam pred ni co schovavat :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    uz jste nekdo nasel nejakou aplikaci ktero si muzu zaheslovat treba nejakou slozku s fotkama?
    EFA
    EFA --- ---
    dikec za rady. šel sem do restore rovnou ovšem ted se liskám. natahat tam zpátky ty aplikace je zábava na celý den a o ztrátě pozic už ani nemluvím. Nicméně backup z cloudu proběhl jakštakš. Jenže pak se to celé zastavilo. Na ipadu se točilo synchronizační kolečko a nic se nedělo, tak sem to musel celé total zresetovat a už se mi tam hrnou aplikace zpět. i ty z iphonu. No je to divočina
    TIGU
    TIGU --- ---
    Bezici apps by nemely mit zadny vliv - multitasking je v zasade zabije. Az na drobne vyjimky jako je GPS navigace, dokonceni uploadu/downloadu a prehravani hudby.

Jako vhodny postup vidim restart celeho iPadu - drzet home a power dokud neumre. Tim se smazou cache a OS si vytvori nove. Pokud to nepomuze, pak restore. Pokud ani to ne, da se resit reklamace.
    KICHI
    KICHI --- ---
    EFA: vydrzi extremne dlouho pri Wifi hotspotu, protoze ten bezi i s vypnutym displejem, coz je nejvetsi zrout baterky. iPad by ti mel vydrzet cely den... ovsem zalezi na sile signalu wifi / GSM a predevsim zpusobu pouzivani. Muzes zkusit povypinat bezici apps + restart, jestli se neco zmeni.
    VFISA
    VFISA --- ---
    EFA: ipad vydrzi 10h, za hodinu 10% je tedy normalni..
    EFA
    EFA --- ---
    Neexistuje nějaká aplikace na otestování baterky?
    WERT
    WERT --- ---
    EFA: neco je spatne , udelej restore kdyz to nepomuze reklamuj...
    EFA
    EFA --- ---
    Já nevím je to divné. i když vypnu 3G tak ty procenta padají a padají. za hodinu používání (fb, web, flipboard) mi to spadne o 10% To mě příjde strašně moc :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam