• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KERB
    KERB --- ---
    jaky pouzivate converter z avi do mp4 pro ipad ?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KICHI: obavam se ze jsi moc velkym optimistou :-) a to by clovek rekl, ze nekdo kdo ma primej kontakt s "lidma" nebude takova vesela kopa :-)
    KICHI
    KICHI --- ---
    LELI: tak to, ze to neni MS Word z Office je snad jasne skoro kazdemu
    LELI
    LELI --- ---
    LELI: proste past na hejly co nectou popisky aplikaci
    LELI
    LELI --- ---
    KICHI: si to prectete, proboha:

We present our collection of useful tips for working in popular office program on MAC or PC. Simple and clear menu navigation and a lot of nice and useful features make it easy to find many new and interesting things about this wonderful program.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Ted me napadlo... to cislo 2012 - ze by to proste takhle protlacil ten clovek? Jednak se to relativne jasne odlisuje od MS Office, kde verze 2012 co ja vim neni a pak na druhou stranu, Applu je asi uplne jednou, ze krade cizi nazev, pokud to neni podebne appce na App storu, coz neni, protoze Word tam neni. Ja mam nakonec pocit, ze ten typek je asertivni filuta :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KICHI: Jestli to neni nejakej novodobej pokus o art performance v nove dobe :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    KICHI: myslim ze Apple se bavi protoze ktery magor si koupi takovou blbost za 8$ :-)
    KICHI
    KICHI --- ---
    jj, nechapu...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KICHI: to je fakt zvláštní, jak to mohlo projít...
    KICHI
    KICHI --- ---
    WTF? Na App storu se objevil Microsoft Word 2012, v sekci Utilities/Super racing real games a vyvojarem je nejake Potemkyn :)
    App Store - Microsoft Word 2012
    http://itunes.apple.com/cz/app/microsoft-word-2012/id534884750?mt=8
    Tak bud maji v US april, nebo jim nekdo hackul store.... bo nevim teda.
    SHARK
    SHARK --- ---
    nemate nekdo naprodej jednickovej iPad 32 ci 64 WIFI verzi, kdyztak pls posta, chci to pro 7mi letou dcerou, dik
    KERB
    KERB --- ---
    ja mam 32, mam v tom asi dva filmy , naky pdfka, knizky a komiksy a uplne v klidu, mista habadej,ale je fakt ze nak aplikace nehrotim , myslimm, ale ze i s tema 32 si vystaci i kdekdo narocnejsi
    VFISA
    VFISA --- ---
    ONDRASEEEK: jsem sice extrem, ale ja tech 32 mam zaplneno jen aplikacemi a jejich daty (casopisy, knihy, podcasty a hry). Zadna hudba, zadny film..
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    SKATEMURAI: mam 16GB a zpetne bych asi tech par tisic priplatil za 32. Nemam tam zadny filmy ani hudbu, jen spoustu aplikaci a her (ty vetsi maji nekdy i pres giga) a neustale musim s mistem strategizovat.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CHARVYBURGER: souhlas, ja mam 32GB a filmy tam nemam a stejnak jenom aplikacema a daty mam zaplneno pres pulku...
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    SKATEMURAI: Jestli na tom budes koukat na filmy nebo rad poslouchas hudbu, tak si urcite kup 32 GB. Ja to naplnil raz dva, krome toho aplikace taky nejsou uplne maly. Zabiraji vetsinou stovky MB.
    TIGU
    TIGU --- ---
    KERB: Ale jo, já souhlasím, že dnešní Macbooky lze používat i 5 let. Kolega má také "pre-unibody" MBP 15" a je relativně spokojen. Dal za něj nějakých 70K a už v něm má místo 2GB ram 6GB (což je max a přemýšlel o 8, které tam neběhaly). Místo původního disku tam má dva - SSD 256 a 500GB místo mechaniky. Za tu dobu mu jednou odešla deska, kterou jsem úspěšně opravil (což je teď vedlejší). Bez těch upgradů by se mu teď Lion plížil docela pomalu - při jeho stylu práce (zpracovávání velkého objemu fotek v RAWu) by asi hodně nadával. Na kancelář by to bylo ale víc než použitelné. Že tedy někomu něco vydrží rok, jinému 5, nebo i víc je otázka potřeb. U mne je to bohužel podřízené také tomu focení. Můj první plasťák byl s 1GB ram (s Tigerem) a byl jsem naprosto spokojen. Teď mi nestačí ani 4GB a dělí mne od toho také 5 let. Stejně jako je Schizma spokojen s iPadem 1. generace, u kterého jsem já málem sprostě nadával :)

MATESISKO: je mi to jasné - také mám v plánu počkat :) Teď na to nejsou peníze. Nebo holt budu muset zkrátit periodu :D
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    SKATEMURAI: Záleží na co ho budeš používat. Ja s 16 GB nemam problém (internet, pdf, videa, pár her, které opravdu hraju :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    co se tyce tech map, tak myslim ty novy appli-nativni mapy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam