• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    NICTUKU: ja se do ty debaty nechci poustet.... kazdopadne je fakt, ze iphone je all in one device... ktera konkretne na telefonovani neni zadnej slagr... konkretne na jeho managersky pozici, telefonovani v jednotkach hodin denne, je proste telefon, kterej vydrzi i dyl nez odpoledne pri plny zatezi, vyrazne praktictejsi

o propojeni s bluetooth handsfree ani nemluvim
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Jinak kdyby někoho zajímala pouzdra:

Best iPad Cases - Guide | Geekosystem
    http://www.geekosystem.com/best-ipad-cases/

(Já si nakonec koupil pouzdro od tohohle člověka: http://www.etsy.com/shop/JiuJiu )
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CROSS: Už jsem to vyřešil, problém byl v nastavení mailu.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KALIBAN: tomu prece sam neveris, ze ne? :D
    KICHI
    KICHI --- ---
    KICHI:
    ONDRASEEEK:
    ech, sorry.... to by bylo na Macu, jsem mimo diskuzi
    KICHI
    KICHI --- ---
    COMATORY: nemam, ale slysel jsem reklamu, uz tak pred mesicem, mozna 2
    ONDRASEEEK: zkousel jsi tu cernou firemni verzi 2011? Makra treba v zakladni, nekomercni nefunguji.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KALIBAN: no kdyz myslis ;)))
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ONDRASEEEK: protoze iphone je na volani proti kazdy nokii naprosta mrdka :)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    ONDRASEEEK: ja prave pouzivam internet i na telefonu a do ipadu bych to chtel mit jako nouzovku pro pripad ze jsem mimo wi-fi, ale zaroven bych byl rad aby se mi mohli dovolat lidi

existuje nejaka predplacena datova karta (bez nejakych mesicnich poplatk)..? ze bych si treba koupil 5GB a mel na pul roku pokoj.
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: teď jsem to zkoušel a funguje mi to bez problémů. Z toho účtu, který máš nastavený jako výchozí pro poštu v iPadu, pošta normálně chodí? Napadá mě problém jedině v tom, nedostupnost SMTP serveru nebo tak něco.

JYRKA: špatnost – můžeš to nějak rozvést? Jako varování, na co si dát pozor.

Ona ta synchronizace přes iCloud funguje s Pages dobře, ale to předpokládá, že jeden používá i Pages na OSX. Rozjetí tam pak nehrozí.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Mám stejný problém jako [ CMLKA @ iPad | iPad 2 - iOS 5 ] nejde mi zvuk na aplikaci ČT 4 (jinou ČT zatím nemám), a vypnuté tlačítkem po straně ho nemám (mám ho nastavené na zamčení rotace).

Jiná videa a hudba hrají, jak mají.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    nejake doporuceni na excel editor, ktery umi makra, vzorce a podobne? zatim nic neumi pokrocile vzorce a ja to potrebuji, napriklad "if" a "vlook"...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: Nevím, co je špatně, ale Pages jsem pro špatnost opustil.
    Osvědčil se mi Dropbox - pak sdílíš vše v aktuální verzi. Mail je trochu zlo, protože hrozí rozjetí verzí a pracné dohledávání.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    COMATORY: jo tohle chapu... jen Kaliban psal, ma ten jeho bratr ma iphone a nokii a iphone pouziva jen na data, takze otazka byla, proc nepouziva iphone i na volani ;)

Jinak ja to mam od vodafone tak, ze mam simku na volani a do iPadu mam simku jen na data...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Zredigoval jsem si kus knihy v Pages, dal jsem volbu poslat mailem, pro jistotu proces opakoval i s druhou adresou a... nic. Nic nedošlo ani na jednu adresu.
    Co dělám špatně? (Já se k tomu souboru patrně dostanu přes iTunes, tam se to dá vyexportovat a z počítače stáhnout po připojení iPadu. Ten mám ovšem doma.) Co dělám špatně? Je potřeba otevřít ještě mail v iPadu či co?
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    ONDRASEEEK: kdyz mas klonovanou simku tak aktivni muze byt vzdy jen jedna. to znamena ze pokud bych pouzival ipad na mobilni data tak nemuzu telefonovat z iphone ze jo..
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KALIBAN: a proc nepouziva iphone i na volani?
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    KALIBAN: jo to vim ze jde, akorat takhle to prave nechci, jakoze si bloknout telefonni hovory.
    no nic, tak asi nejaka nabijeci simka...

KICHI: nemas nekde odkaz? , nejak sem to nenasel
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    COMATORY: naklonovat simku jde, bratr to tak ma... V. Ejaky nokii a iphonu... Iphone je v leteckym rezimu az do chvile, kdy na nem potrebuje data.... Pak ho zapne a zmizi signal ty nokii
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam