• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    ONDRASEEEK: ja prave pouzivam internet i na telefonu a do ipadu bych to chtel mit jako nouzovku pro pripad ze jsem mimo wi-fi, ale zaroven bych byl rad aby se mi mohli dovolat lidi

existuje nejaka predplacena datova karta (bez nejakych mesicnich poplatk)..? ze bych si treba koupil 5GB a mel na pul roku pokoj.
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: teď jsem to zkoušel a funguje mi to bez problémů. Z toho účtu, který máš nastavený jako výchozí pro poštu v iPadu, pošta normálně chodí? Napadá mě problém jedině v tom, nedostupnost SMTP serveru nebo tak něco.

JYRKA: špatnost – můžeš to nějak rozvést? Jako varování, na co si dát pozor.

Ona ta synchronizace přes iCloud funguje s Pages dobře, ale to předpokládá, že jeden používá i Pages na OSX. Rozjetí tam pak nehrozí.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Mám stejný problém jako [ CMLKA @ iPad | iPad 2 - iOS 5 ] nejde mi zvuk na aplikaci ČT 4 (jinou ČT zatím nemám), a vypnuté tlačítkem po straně ho nemám (mám ho nastavené na zamčení rotace).

Jiná videa a hudba hrají, jak mají.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    nejake doporuceni na excel editor, ktery umi makra, vzorce a podobne? zatim nic neumi pokrocile vzorce a ja to potrebuji, napriklad "if" a "vlook"...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: Nevím, co je špatně, ale Pages jsem pro špatnost opustil.
    Osvědčil se mi Dropbox - pak sdílíš vše v aktuální verzi. Mail je trochu zlo, protože hrozí rozjetí verzí a pracné dohledávání.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    COMATORY: jo tohle chapu... jen Kaliban psal, ma ten jeho bratr ma iphone a nokii a iphone pouziva jen na data, takze otazka byla, proc nepouziva iphone i na volani ;)

Jinak ja to mam od vodafone tak, ze mam simku na volani a do iPadu mam simku jen na data...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Zredigoval jsem si kus knihy v Pages, dal jsem volbu poslat mailem, pro jistotu proces opakoval i s druhou adresou a... nic. Nic nedošlo ani na jednu adresu.
    Co dělám špatně? (Já se k tomu souboru patrně dostanu přes iTunes, tam se to dá vyexportovat a z počítače stáhnout po připojení iPadu. Ten mám ovšem doma.) Co dělám špatně? Je potřeba otevřít ještě mail v iPadu či co?
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    ONDRASEEEK: kdyz mas klonovanou simku tak aktivni muze byt vzdy jen jedna. to znamena ze pokud bych pouzival ipad na mobilni data tak nemuzu telefonovat z iphone ze jo..
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KALIBAN: a proc nepouziva iphone i na volani?
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    KALIBAN: jo to vim ze jde, akorat takhle to prave nechci, jakoze si bloknout telefonni hovory.
    no nic, tak asi nejaka nabijeci simka...

KICHI: nemas nekde odkaz? , nejak sem to nenasel
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    COMATORY: naklonovat simku jde, bratr to tak ma... V. Ejaky nokii a iphonu... Iphone je v leteckym rezimu az do chvile, kdy na nem potrebuje data.... Pak ho zapne a zmizi signal ty nokii
    KICHI
    KICHI --- ---
    COMATORY: mozne je vsechno :)) Co jsem cetl, tak t-mobile treba nabizi za 1 cenu internet do mobilu + kompu / tabletu
    ENDLIFE
    ENDLIFE --- ---
    COMATORY: Utopie
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    chtel sem se zeptat: muze mi operator vydat druhou simkartu, ktera by sdilela muj stavajici datovy tarif?
    rad bych mel jednu simku do ipadu 3G ale nechci platit dva pausaly. jde to nebo utopie?
    TOFI
    TOFI --- ---
    Get all 100 iOS Atari's Greatest Hits games for free today • News • iPhone • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-28-get-all-100-ataris-greatest-hits-games-for-free-today
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    Nemel by nekdo na prodej iPad2 s 3G za hezkou cenu? Kdyztak posta, dik.
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: ja jen muzikant... pridal jsem se do vasnive debaty :)) Ale co si pamatuju z hlavy, tak kdy Apple, v lednu 2010 tusim, oznamil, ze ma v planu zacit prodavat iPad, tak do mesice se ozvalo asi 20 vyrobcu s tim, ze maji plne supliky napadu na super tablety, ktere hned zacne prodavat.... no a mnoho z nich zustalo jen u tech reci.
    Ale mas pravdu, ze sem to nepatri, takze Howgh
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: nebyl to Courrier? Ale ten už byl hlášenej někdy před iPadem. V každém případě tento klub je věnován iPadu, debaty o počinech (v tomhle případě zřejmě jen marketingových) jiných výrobců a značek směřujme do klubu Tablet. (Odkaz v záhlaví.)
    KICHI
    KICHI --- ---
    Hele a to je ten tablet, ktery Microsoft oznamil par dnu po predstaveni prvniho iPadu a rikali, ze za par mesicu bude v prodeji?? :))
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    TOFI: nekdo na webu napsal:"To snad ten vopicak Balmer nemysli vazne!? Jendak jim to na prezentaci chcipne, nesdelej datum releasu, priblizny hw specifikace[krom cpu] a myslej si, ze se z nich svet posere!" :D Docela trefna pznamka. Uz jen Balmeruv vizual dava znat neco o tom, ze Mrkvosoft jsou retardi. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam