• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj lidi, nestahuje se mi do Ipadu emaily ze Seznamu. V čem je chyba?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    A existuje nějaká aplikace, která by rozumně dokázala využívat Google Image Search? Mám nativní hleací aplikaci od Googlu s Google Goggles, ale ty fungují jen na vyfocení toho, co je zrovna před vámi. Nelze v tom použít fotka z Camera Roll, což by se mi fakt hodilo.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Nemate nejaky tip na free app, ktera prehraje video z dropboxu? Nasel jsem jen CineXPlayer za 3 EUR

Prekvapilo me, ze dropbox mi neprehraje mpeg :(
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    NALLE: Levnej servis neexistuje. Buď se s tím smíříš a budeš použil at gesto nebo si objednáš díl z Taiwanu a vyměniś sám(a) {nedoporučuju} nebo pak macwell.cz
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    THE_BALROG: a teď mi to začalo samo od sebe fungovat. WTF.. :)
    ENDLIFE
    ENDLIFE --- ---
    THE_BALROG: Mail se převedl na novou verzi. Já tam třeba měl filtr, který mi přesměrovával poštu a ten se deaktivoval. Ale je možné, že je změna i při přímém přístupu ke schránce...
    NALLE
    NALLE --- ---
    prohnul se mi plech u zaviraciho soupatka, zamku nebo jak se tomu nadava... nemate tip na dobrej a levnej servis?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Od minulého čtvrtka/pátku mi přestaly do mailu na iPadu chodit e-maily ze Seznamu. Není tu náhodou někdo, komu by se stalo to samé a třeba by i znal důvod?

Nic jsem v nastavení mailu neměnil a asi jsem ani neinstaloval žádnou novou aplikaci.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    EDNA_JEDNA: to je uz davno..
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    btw ne tak davno zminovany appshopper je ted i jako aplikace;)

App Store - AppShopper
    http://itunes.apple.com/us/app/appshopper/id387037496?mt=8
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FUJI_ITA: tak u těch messages sem na to přišel, psal sem do subject line ;) u emailu nevim ale to uz se chvili nestalo
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FUJI_ITA: Mozna nemas signal
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Občs mi nejdou odesílat emaily a včera se mi to stalo i v messages, tlačítko send je pasivní. Nevíte čím to?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    jj, kingdom rush je super. jeste me nadchla anomaly warzone earth hd, ktera tu formulku zajimave obraci naruby.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    přesně tak... nejlepší a nejtěžší je kingdom rush...
    VFISA
    VFISA --- ---
    KALIBAN: Ted byly v ramci slevy Toy Defence a libi se mi to docela dost, az na obcasny otravovani freemium modelu..
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Dik za typy
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    KALIBAN: zatim asi nejlepsi byl Kingdom rush, pak TnT HD...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam