• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VFISA
    VFISA --- ---
    Stahnete si soft Jasmine, je to velmi dobra nahrada. A bez reklam..
    KERB
    KERB --- ---
    FUJI_ITA: jo, taky mne to stve
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    FUJI_ITA: chapes spravne, zatim to tak je
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    chapu správně že youtube aplikace je jen pro iPhone a ne iPad?
    CROSS
    CROSS --- ---
    MATESISKO: já nechci milion tlačítek. Ptal jsem se, jestli někdo nezná appku, která toto umí. Asi ne, o nic nejde.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    CROSS: To asi bohuzel nepujde. To bys mel na iPadu milion tlacitek, kazde pro jinou funkcionalitu
    CROSS
    CROSS --- ---
    BLOWUP: asi ano. Jde mi o situaci, kdy mám passcode lock nastavenej na jinou hodnotu než Immediately, protože nechci, aby se iPad zamykal pokaždý, když ho zavřu. Chtěl bych ale, abych i když mám passcode lock na 5 minut, mohl ho jednorázově zamknout hned bez pětiminutového čekání.

Tak, jak popisuješ, se to nechová. Jak jsem psal, nechci to mít nastavené na Immediately pořád.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BRUSINKA: neco jsem spatne pochopil? :-)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    BLOWUP: ale porozumění textu trochu pokulhává, bych řekla..;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EDNA_JEDNA: No, u me to tak funguje
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    BLOWUP: to je stejny tlacitko, ktery jsem rikala ja a neni to ono;)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FUJI_ITA: tak zatim se zda vyreseno, provedl jsem restore a obnovu z iCloudu, v praci mam ted PC s win a zase si potvrzuju proc mam jabka rad
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: teda to za rohem u hlasitosti, sorry. Funguje okamzite. Nebo zavrit dekl a zase otevrit, to je dtto.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: to tlacitko vedle nastaveni hlasitosti. tim iPad vypnes, a kdyz jej jakkoli zase zapnes, je zamcenej.
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    CROSS: ja jsem si rikala:))) tohle samozrejme nevim
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FUJI_ITA: ergo originalne sem se na iPadu mastavil emailový úćet tim že sem přes add acount a gmail byl nadsen tim ze to bylo stejne tezký jako se přihlásit do web clienta gmail a nic dalšího nenastavoval.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    ONDRASEEEK: no pripojuju se pres gmail nastaveni a do nedavna to fungovalo bezvadne, pred cca dvema týdny to začalo ale když sem dal restart chytnul se ted uz cca tri dny mi neprijme nic neni to wifinou, zkusil sem jich vic a nejede ani 3g
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    FUJI_ITA: a proc se pripojujes pres imap a ne pres google nastaveni v ipadu?
    CROSS
    CROSS --- ---
    EDNA_JEDNA: HW tlačítko, kterému Apple česky říká „uspat/probudit“? To opravdu nemyslím. :-]

Jde mi o následující situaci: mám nastaveno, aby si iPad po 5 minutách řekl o heslo. Tzn. když ho vypnu (uspím), a do pěti minut proberu, o heslo si neřekne. A já bych chtěl funkci, která by mi dovolila zamknout ho okamžitě, ale jednorázově, tzn. nastavit, aby si říkal o heslo hned, není řešení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam