• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    CROSS: android je jedna patentova motanice...pokud obsahuje patenty ktere vlastni google tak google nejake penize z kazdeho androidu ma...

funny je ze z kazdeho androida plati vyrobci poplatky napriklad microsoftu :))

CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: :-] exkluzivitou YTB přehrávače myslim uživatele iPadu nikam nepřetáhnou, kór když existuje appka na iPhone a přehrávače třetích stran.

Krom toho jsem myslel, že Google nežije z prodanejch Android zařízení, ale z reklamy zobrazovaný mj. i na YTB, ne?
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: Prave ze stoji, tak je pretahnou na android ne?
    KERB
    KERB --- ---
    WERT: moc nechapu
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: myslíš, že google nestojí o ty desítky milionů iOS uživatelů? :-]
    WERT
    WERT --- ---
    FLLIP: no ja myslim ze by google byl blbej kdyby nejakou plikaci delal... To samy s mapama, apod...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    PUEBLO: dekuju. Fakt to slicuje zvuk s obrazem dobre?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ARAON:
    KERB: já ho zkoušel, ale nepřehraje všechny YT videa, oproti tomu v Safari se mi nestalo, že by mi odmítlo cokoliv přehrát, ale zase neumí fullscreen.... už aby byla kloudná aplikačka od Google.
    KERB
    KERB --- ---
    WERT: nejakej ten Jasmine prehravac, zadnej zazrak, ale jde to
    ARAON
    ARAON --- ---
    WERT: Jasmine
    WERT
    WERT --- ---
    Jak resite nahradu youtube? A prehravani yt videa treba pres airplay, nebo alespon fullscreen z yt videa.

Celkem me to ted stve:/
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    CROSS: diik vypada to ze to pomohlo .]
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NICTUKU: vyzkousel jsem toho dost a stejne jsem se nakonec vratil z Buzz player HD i pres jeho obcasne pady :)

pokud mam film primo v ipadu tak jede bez problemu

obcas se zasekava prehravani ze samba serveru...ale muze to byt i tim ze mezi posteli a Acces Pointem mam asi 3 tluste zdi :))

plnohodnotny VLC player byl ale uz myslim neni v app storu
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    Vim, ze to tu uz bylo, ale musim se optat znovu(neodfiltroval jsem). Movie prehravac, kterej zvlada co nejsirsi paletu formatu(pokud mozno i hd, ale to neni nutnost) a co hlavne, tak na iPadu 2 ustoji synchro zvuku sobrazem. Zkusili jsme OPlayer HD Lite a ten pri 720p nezvlada. Bylo to avi s buhvijakym kodekem.
    Nevim jestli treba Buzz, prej neni spatnej VLC. Rad bych pripadne koupil to, co fakt funguje.
    Dekuju.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FIFAS: ale máš tam tlačítko apple id, na záložce Featured dole. Nicméně takováhke hláška tě snad rovnou do cz storu přepne. Pokud ne, odhlásit (možná budeš muset 2x, mě to většinou napoprvé neodhlásí) a znova přihlásit.
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    tam uz jsem to taky hledal a nic, jo a tahle hlaska se objevila po updatu ios, pred updatem, secko caik
    ARAON
    ARAON --- ---
    FIFAS: Zkus to v nastavení...
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    v appstoru na ipadu zadne tlacitko APPLE ID nemam, a taky nemam zadny jine apple id, mam jenom jedno
    DUKED
    DUKED --- ---
    FIFAS: klik dole na apple id v app storu, sign out, klik na sign in a prihlasit se s druhym apple id
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    nevite nekdo co s hlaskou v appstoru "Account Not in this Store, Your account is nto valid for use in the U.S. store. You must switch to Czech store before purchasing", nevite kde se to da prepnout? diikas, klidne do posty jenom
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam