• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    CROSS: diik vypada to ze to pomohlo .]
    CROSS
    CROSS --- ---
    FIFAS: ale máš tam tlačítko apple id, na záložce Featured dole. Nicméně takováhke hláška tě snad rovnou do cz storu přepne. Pokud ne, odhlásit (možná budeš muset 2x, mě to většinou napoprvé neodhlásí) a znova přihlásit.
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    tam uz jsem to taky hledal a nic, jo a tahle hlaska se objevila po updatu ios, pred updatem, secko caik
    ARAON
    ARAON --- ---
    FIFAS: Zkus to v nastavení...
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    v appstoru na ipadu zadne tlacitko APPLE ID nemam, a taky nemam zadny jine apple id, mam jenom jedno
    DUKED
    DUKED --- ---
    FIFAS: klik dole na apple id v app storu, sign out, klik na sign in a prihlasit se s druhym apple id
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    nevite nekdo co s hlaskou v appstoru "Account Not in this Store, Your account is nto valid for use in the U.S. store. You must switch to Czech store before purchasing", nevite kde se to da prepnout? diikas, klidne do posty jenom
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Tak já to vysvětlím, třeba to pak pomůže i dalším lidem.

Přepínač "vypnout hlasitost / zamknout otáčení" na boku iPadu funguje jako softwarový přepínač. Pokud se s ním moc nelaboruje, je vše OK. Pokud ale s ním vypnete zvuk, a pak v Nastavení změníte jeho funkci na "zamknout rotaci", zvuk jím vypnutý zůstane vypnutý a začne fungovat na rotaci.

V tomhle stavu z něj hraje hudba a video, zvoní a funguje na sluchátka, ale nehrají v něm zvuky ve hrách a různé aplikace jako je například iVysílání ČT.

Řešením je znovu v Nastavení nastavit na postranní přepínač vypínání hlasitosti, zakvrdlat s ním, aby se zvuk zapnul, a pak zase vše funguje, jak má (a může se zase používat na zamykání rotace, například).
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HOLKA:
    HIDARI_LUPO: neni to nekde v preferencich? Pokuid se nepletu, tak pritelkyni se to taky stalo a nahodila to zpet nekde tam.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    hele uz to zase jede...........dcerka hrala hru a z niceho nic to funguje
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    to jsem zkusila taky a nic
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    HOLKA: zkusit vlozit sluchatka a zase vyndat a sledovat jestli se to meni, uz se mi stalo ze se to zaseklo pri vytahovani...
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    HOLKA: vypada to jako by zvuk byl prepnuty jen na sluchatka - jenze uz jsem vyzkousela i obnovu nastaveni a nic
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    pomoooooooooooooooc nejde mi pro zmenu na iPadu zvuk - do sluchátek ano, zvonení budiku nahlas funguje, ale uz nic vice
    AILAS
    AILAS --- ---
    JAYKOB: to jsou hodně pozadu a ani si koukám dneska už žádný "novinář" nic neověřuje. Z nového iPadu fungoval tethering Vodafonu už v betě iOS 6 (pár měsíců zpět) a samozřejmě hned od data vydání iOS 6 oficiálně.
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Tethering v novém iPadu (bleskovka) - Appliště.cz
    http://www.appliste.cz/2012/10/tethering-v-novem-ipadu-bleskovka.html?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    ahoj vsichni, potrebujeme neco takoveho co nejdrive :)
    Solar KudoCase iPad 2 & 3 Black - For iPad 2 & iPad 3 - KudoCase
    http://www.kudocase.com/kudocase/kudo-solar-case-for-ipad-2-ipad-3-new-ipad/buy-solar-hdmi-kudocase-ipad-2-black.html
    klidne i nejakou alternativu, vite, mate nekdo neco? zkusenosti?
    dekuji pekne
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FLLIP: hele mam smart cover a spokojenost pokud ho postavim na vejsku je min stabilni ale to je zakladni fyzika a v tej poloze ho mam vetsinuo na koukani na filmy a nebo cteni knizek, cili musim bejt trochu opatrnej pri pretaceni nebo otaceceni stran, jinak spokonenost, zada mam podobne jako smartcase ale od Artwiz a kdyz mi ho kamos provez na strse auta s letem dolu v zatacce odnes to jeden skrablej roh prave toho obalu, cili spokojenost, aspon mam jinou barvu zad a čela
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---

pomm* design studio
    http://pomm.pt
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Poradí mi někdo rozumnej kryt se stojánkem na iPad? Přemejšlím o SmartCase, ale v recenzích píšou že je nic moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam