• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    FUJI_ITA: http://handbrake.fr/details.php zadara a chodi slusne. Mato i profily pro iDevices, ktery vyvojari updatujou.
    KERB
    KERB --- ---
    FUJI_ITA: taky pouzivam, v akci to stalo asi 1 dolar
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FUJI_ITA: je teda fakt ze ted stoji 20$ ja ho poridil v nejake akci, http://itunes.apple.com/app/iflicks/id408937559
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    NICTUKU: neni to to co hledas ale ja sem moc spokojenej s iFilcks.app zatim mi to nic neodmitlo, muzu mu dat veci do fronty a to co chci mit v iPadu si protahnu IFlicksem, pak hraje v nativni appce, hd zvlada
    AILAS
    AILAS --- ---
    CROSS: přesně tak. Googlu jde o počet očí co sledujou reklamu, ne o zákazníka jako takového.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    tak nic. Konverze do nativniho formatu vyhrala. Kterej vymaz prisel na unikatni linkovani filu ke konkretni aplikaci? Tohle mi fakt hlava nebere. :D
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    jeste k tem prehravacum: Buzz, na rozdil od ostatnich, bezi na zeleze? Vim, ze spousta third party playeru bezi jen softwarove a proto drhnou, ale lidi rikaj, ze Buzz a prej i CineXPlayer bezej vcelku plynule ... tak si rikam, jestli umej vyuzit kov iPadu. Jinak ten OPlayer je po strance gui, features a i prehravani jen obrazu luxus, ale problem je tam synchro obrazu a zvuku, coz je dost zasadni problem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PUEBLO: jistěže z toho business má, ale není to ten klíčový zdroj (podobně jako App store není klíčový zdroj příjmů Apple například).
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    CROSS: android je jedna patentova motanice...pokud obsahuje patenty ktere vlastni google tak google nejake penize z kazdeho androidu ma...

funny je ze z kazdeho androida plati vyrobci poplatky napriklad microsoftu :))

CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: :-] exkluzivitou YTB přehrávače myslim uživatele iPadu nikam nepřetáhnou, kór když existuje appka na iPhone a přehrávače třetích stran.

Krom toho jsem myslel, že Google nežije z prodanejch Android zařízení, ale z reklamy zobrazovaný mj. i na YTB, ne?
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: Prave ze stoji, tak je pretahnou na android ne?
    KERB
    KERB --- ---
    WERT: moc nechapu
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: myslíš, že google nestojí o ty desítky milionů iOS uživatelů? :-]
    WERT
    WERT --- ---
    FLLIP: no ja myslim ze by google byl blbej kdyby nejakou plikaci delal... To samy s mapama, apod...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    PUEBLO: dekuju. Fakt to slicuje zvuk s obrazem dobre?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ARAON:
    KERB: já ho zkoušel, ale nepřehraje všechny YT videa, oproti tomu v Safari se mi nestalo, že by mi odmítlo cokoliv přehrát, ale zase neumí fullscreen.... už aby byla kloudná aplikačka od Google.
    KERB
    KERB --- ---
    WERT: nejakej ten Jasmine prehravac, zadnej zazrak, ale jde to
    ARAON
    ARAON --- ---
    WERT: Jasmine
    WERT
    WERT --- ---
    Jak resite nahradu youtube? A prehravani yt videa treba pres airplay, nebo alespon fullscreen z yt videa.

Celkem me to ted stve:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam