• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VFISA
    VFISA --- ---
    LELI: proběhl upgrade..
    CROSS
    CROSS --- ---
    LELI: ve zkratce A6X a lightning konektor
    VFISA
    VFISA --- ---
    A nova retina ma prisvetlovaci led diodu..
    LELI
    LELI --- ---
    hele, normalni ipad upgradovali taky? nebo ten je stejnej jako na jare?
    VFISA
    VFISA --- ---
    Btw. iPad retina podrazil..

Srovnání iPadů - Apple Store (Česká republika)
    http://store.apple.com/cz/browse/home/shop_ipad/compare
    DUKED
    DUKED --- ---
    Me se libi moc. Prodam ipad2 bily 16gb, posta
    WERT
    WERT --- ---
    TIGU: me se to nelibi :(
    TIGU
    TIGU --- ---
    Divím se, že sem ještě nikdo nedal: http://www.apple.com/cz/ - iPad mini je venku
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Dik za typy. Zkousel jsem na streaming z PC Plex i Air Video, ale zatim se mi je nepodarilo uchodit, aby je iPad "videl". Kazdopadne me tesi, ze existuji playery, ktere si poradi i s jinymi a beznejsimi formaty nez m4v/mp4.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    CLUMP: me to navic funguje i kdyz jsem nekde mimo domov
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    LOBIN: na doma air video streamujici z pc, pokud se nepletu, tak si se zminenymi formaty poradi a krom streamovani je umi i ulozit/prekodovat primo do ipadu.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    MATESISKO: zjistim, nejak neresim pravidelny updaty aplikaci, dik.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Já používám k velké spokojenosti AV Player HD. Jenomže když teď koukám na AppStore, tak už tam není. No to jsou mi věci. 8-|
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    LOBIN: Už se to tu řešilo několikrát a taky jsem to před časem řešila. Mám děti a pohádky apod. bylo nutností - používáme VM Player HD - nějakou dobu jsem používala free verzi s reklamami, ale pak jsem usoudila, že přehrávač splňuje to co potřebujeme a necelé 2 eur není nic hrozného. You Tube pouštím taky a na to používám YouPlayer a nebo super je taky Madia Get Pro - zdarma.
    DUKED
    DUKED --- ---
    LOBIN: resim to tak, ze laduju .avi do aceplayeru
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Jak resite filmy do iPadu? Nejake streamovani ze site aplikacemi typu Plex, nebo prevod do mp4? Nejaky typy co pro to pouzit?

Neexistuje pro iPad nejaka aplikace co si poradi i s avi a mkv formatem?

dik
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    RESTINPEACE: ted koukam, ze update Dropboxu pridal ukladani obrazku do Camera rollu v plnem rozliseni. Resi to tvuj problem? Pochopil jsem to spravne?
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    JIRKA207: odpovidal jsem v kontextu otazky iOs6 a auditka kde byla otazka polozena, byla-li by tato otazkapolozene v auditku o iPhone, nebyl bych reagoval (protoze iPhone nemam)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam