• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    nevite jak je to u iPad2 se zoomovanim hires obrazku? pripada mi, ze si i velky soubory nejak zkomprimuje, protoze kdyz tam nahraju nejakou mapu (v jpegu) ve velkym rozliseni a zoomuju na uroven nazvu obci, tak uz ty nazvy jsou necitelny, prestoze soubor se porad tvari, ze ma 5MB (overeno v nativni aplikaci na obrazky i v prohlizeci DropBoxu)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    SHARK: ta je pro iphone a na iPad se musi roztahnout, fuj. Jasmin je lepsi ale obecne pro me aplikace na vimeo je na iPad udelana lepe nez vsechny aplikace na youtube
    Až na ten obsah
    JEDI
    JEDI --- ---
    CDMA do O2, jde udelat jedno kouzlo.
    Koupi se jejich internet s COMBO 3G+CDMA modemem.

Technologie se oddeli a clovek ma 2 internety za cenu jednoho s dvojitym FUP na kazdou technologii 1.
    SHARK
    SHARK --- ---
    JIRKA207: jop to jsem presne potreboval vedet, jak je na tom Ufon, taky na 450 ? Nicmene je mi to jedno, hotspotuju sveho iP
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    SHARK: za predpokladu, ze mas napr tohle:
    Wi-Fi + 3G for Verizon model: CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)

Tak s tim v CR opravdu neuspejes, nebot v CR je CDMA na 450MHz
    Viz:
    O2 poskytuje rychlý internet ve své datové síti prostřednictvím standardu CDMA (konkrétně CDMA2000 1xEV-DO). Jedná se o síť v pásmu 450 MHz, která je zároveň používána pro starou NMT síť s předvolbou 601.
    SHARK
    SHARK --- ---
    AVALON_CZ: no to jo, jenze ja mam ipad s vestavenym CMDA, tak me zajima jestli mi do toho O2 dokaze nahnat CMDA cislo s uctem
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    SHARK: to nevim. Musim o nem dat vedet. Kazdopadne dekuju.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SHARK: sdílení přes wifi.
    SHARK
    SHARK --- ---
    Pls nevite nekdo jestli se do ipadu CMDA da nahnat inet CMDA od O2
    SHARK
    SHARK --- ---
    MICKE
    MICKE --- ---
    KARYSLAV: tím jinak asi myslí editaci cloudových m$ dokumentů
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    zatim bez problému... tuktuktuk
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Z toho Carmageddonu mi mizí sejvy :( A podle ohlasů na facebooku nejsem sám. Vám to funguje v pořádku?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    nevite jestli uz nekdo pise aplikaci youtube pro iOS6?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Jak je to s editacá MS Office dokumentů teďka? Dá se to v něčem efektivně řešit tak aby se daly zase posílat MSOffice formáty pro lidi s windowsama? Mámě odchází notebook a podle věeho stejně všechny funkce zastane ipad... Až na tohle.. Nebo jde to nějak komplet řešit teď? Vím že office mají vyjít, ale oficiální tiskový vyjádření z ředitelství zní "bude to jinak" než to co leaknulo od české kanceláře, takže to může znamenat cokoli...
    ARAON
    ARAON --- ---
    FUZZSTORTION: U mě jsou naprosto náhodně. Skoro nahoře mám několik lidí, kteří ani nebyli v posledních pár měsících online.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    FUZZSTORTION: u mě jsou ti první jednoznačně ti, se kterýma komunikuju nejčastějc.. Zbytek je pak abecedně
    KERB
    KERB --- ---
    FUZZSTORTION: tohle usporadani mi taky neni jasny
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    LELI: bylo to free po první den...stihnul sem, ale hra je skvělá a i ty 2€ nejsou nijak moc ;)
    LELI
    LELI --- ---
    K4N3C: vidim tam dve eura, ale koupeno. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam