• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    CLUMP: nejaký rumors o upgrade ipadu byly. Čekal se lighting... A6X ani ne... už na A5x ho mám problém zatizit... je to spis pro nexgen hry. Tak náročný aplikace si nikdo nedovoli dělat, protože je mezi lidmi tuna ipadu 2, iphone 4 a nově stejně výkonného ipadu mini. A než tu nejaka app bude, bude venku ipad paty-šestý generace...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ten upgrade normalniho ipadu se cekal? me to docela prekvapilo. ne ze bych teda planoval se svoji mily pixelovaty dvojky zbavovat.D
    WERT
    WERT --- ---
    LELI: a nezuzili ho? :)
    kazdej gram dolu dobrej...
    VFISA
    VFISA --- ---
    LELI: proběhl upgrade..
    CROSS
    CROSS --- ---
    LELI: ve zkratce A6X a lightning konektor
    VFISA
    VFISA --- ---
    A nova retina ma prisvetlovaci led diodu..
    LELI
    LELI --- ---
    hele, normalni ipad upgradovali taky? nebo ten je stejnej jako na jare?
    VFISA
    VFISA --- ---
    Btw. iPad retina podrazil..

Srovnání iPadů - Apple Store (Česká republika)
    http://store.apple.com/cz/browse/home/shop_ipad/compare
    DUKED
    DUKED --- ---
    Me se libi moc. Prodam ipad2 bily 16gb, posta
    WERT
    WERT --- ---
    TIGU: me se to nelibi :(
    TIGU
    TIGU --- ---
    Divím se, že sem ještě nikdo nedal: http://www.apple.com/cz/ - iPad mini je venku
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Dik za typy. Zkousel jsem na streaming z PC Plex i Air Video, ale zatim se mi je nepodarilo uchodit, aby je iPad "videl". Kazdopadne me tesi, ze existuji playery, ktere si poradi i s jinymi a beznejsimi formaty nez m4v/mp4.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    CLUMP: me to navic funguje i kdyz jsem nekde mimo domov
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    LOBIN: na doma air video streamujici z pc, pokud se nepletu, tak si se zminenymi formaty poradi a krom streamovani je umi i ulozit/prekodovat primo do ipadu.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    MATESISKO: zjistim, nejak neresim pravidelny updaty aplikaci, dik.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Já používám k velké spokojenosti AV Player HD. Jenomže když teď koukám na AppStore, tak už tam není. No to jsou mi věci. 8-|
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    LOBIN: Už se to tu řešilo několikrát a taky jsem to před časem řešila. Mám děti a pohádky apod. bylo nutností - používáme VM Player HD - nějakou dobu jsem používala free verzi s reklamami, ale pak jsem usoudila, že přehrávač splňuje to co potřebujeme a necelé 2 eur není nic hrozného. You Tube pouštím taky a na to používám YouPlayer a nebo super je taky Madia Get Pro - zdarma.
    DUKED
    DUKED --- ---
    LOBIN: resim to tak, ze laduju .avi do aceplayeru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam