• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    AVALON_CZ: nahore
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    WERT: jsem asi trochu slepej, ale kde se tam spouští AirPlay?
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    5 Tips to Make iTunes 11 Look Normal Again
    http://osxdaily.com/2012/11/29/5-tips-make-itunes-look-normal/
    WERT
    WERT --- ---
    JAYKOB: to je divocina teda :) ta ikonka je albin
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    iTunes 11 jsou venku!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Ahoj ve spolek. Za boha se mi nedaří dostat kontakty z Google contacts do iPadu mini. Nastavil jsem normálně exchange synchronizaci kontaktů jako na každym jinym zařízení a do kontaktů se mi nic nenačetlo. Navíc ani nemůžu najít žádnou možnost manuální inicializace přenosu. Co dělám špatně herdek?
    WERT
    WERT --- ---
    Tech +50g je silenejch, to bych snad i ozelel vydrz baterie...
    DXTR
    DXTR --- ---
    AILAS: U me stejny... a retina je super, kdyz se nekdy podivam na displej 2-ky, uz mi pripada jak z muzea :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    ARAON: Je to o zvyku. Měl jsem 2, teď mám pár měsíců 3 a už to nepoznám. Když jsem to vyměnil, tak jsem to chvíli vnímal, ale nic zas tak hrozného mi to nepřijde.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    WERT: no 80% casu s tim sem doma (wifi), ale beru to i ruzne na schuzky nebo na dlouhy cestovani. ale i doma tu vahu ocenim.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    WERT: jo.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ten pixel je tak malej že retina není potřeba...
    jste rozmazlený až hanba...
    KERB
    KERB --- ---
    JIMMI15: presne tak, mit to retinu, tak do toho jdu i kdyz mam ipad, na cestovani idealni,

nez davat 5 za novej xindle, tak dam 8 za ipad mini
    WERT
    WERT --- ---
    NICTUKU: uz si v ruce drzel iPhone 5? :)
    JIMMI15: a ty s tim nekam cestujes? Ja to mam na doma do postele... cim vetsi tim lepsi pro me, navic na to cumim zblizka tak se na retinu tesim maj mi to privezt za pul hodky :)))
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ja mam ipad mini a v podstate az na retinu (kterou mam na iphonu) mi tam nic nechybi a ta vaha (cca pulka velkyho ipadu) je opravdu skvela vec. pri oznameni jsem sice o te mensi velikosti pochyboval, ale ted to vnimam jako hlavni vyhodu.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    az budou ajPady vyrabeny z plastu a levnych matrosu a budou tezky, tak si ztezujte, ale ted? Ja nevim, ale podle myho nazoru tech neco kolem 700g rozhodne neni tragedie. Kdyz to clovek drzi ruce, vi o tom, ze v ni neco ma, navic je to pevny, nekrouti se to. Zkratka kvalitni remeslna vyroba s sebou nese, pri pouziti konvencnich materialu, i trochu hmotnosti navic. :)
    Napr. kdyz jsem vzal do ruky Nexus 7, o kterym se oficialne tvrdi, ze je kvalitni ve zpracovani, tak jsem mel pocit, ze drzim v ruce krabici vod mejdla.
    WERT
    WERT --- ---
    ARAON: Brecim :(
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ta vaha je rozhodne znat. Ja mam dvojku a kolegyne si akorat poridila "Novy". Kdyz mi ho podala, prvni muj dojem nebyl "ju, to je krasny display", ale "toz kurwa to je volaake tazke". Pro nekoho kdo nemel predchozi generaci v ruce to asi nebude zadny problem, ale me to teda prekvapilo.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    taky jsem presedlala z 16 na 64
    to bude mista! :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    hezky ta retina :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam