• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICTUKU: ano, coz je vec, ktera je pro mne strasne dulezita, nazor nejakyho jelimana na nyxu ;))
    AILAS
    AILAS --- ---
    NICTUKU: iPhone 4 je uz retina.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NICTUKU: samozřejmě je tu šance, že Dragon napíše Timu Cookovi a ten začne GPS čip montovat i do wifi-only iPadů. Zvlášť když se dozví, že to stojí všehovšudy pár stovek.

(Tim bych lkaní nad tim, co Apple nevyrábí, pozvolna uzavřel.)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: ale podle pana Krize si musis koupit ten svab za par stovek jeste :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICTUKU: no dyt to chci ja taky :) iP4 a Mini s GPSkou bez Sim :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: aha, tak ja jsem nenarocnej. iPhone 4 a iPad Mini 32 GB s gps by mi botahe stacilo :) iPad az pristi rok. K vanocum si nic kupovat nebudu :D
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CROSS: moleskin má myslím tahle pouzdra v nabídce
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    neboli na iPhone retina vyzaduji, tady je mi to fuk :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICTUKU: navic tim padem neni nutna tak velka baterie, mne to naopak vyhovuje, no.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: taky mi to tak prijde. Hledat v antialiasu hranaty prechody mi prijde zbytecnost. Je to videt na iPadu 2, ale stejny rozliseni na display, kterej je o dost mensi, uz takrka ne. Samozrejme bych to ctyrnasobny rozliseni uvital, ale rozhodne to neni nutnost.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ale chlapci, tak si kupte stroj bez podělanýho švába a ten čip za pár stovek k tomu, když už tu operujeme výrobní cenou. ;-] Holt to neni Lego.

No ale z jiného soudku — žena by chtěla pouzdro na iPad (velkej) s držákem na papírovej blok. Kdysi jsem něco takovýho viděl, ale nemůžu si vzpomenout kde. Projel jsem DX, ale tam jsem na nic nenarazil. Nemáte někdo tip na něco takovýho?
    MISO
    MISO --- ---
    DRAGON: chcem eye candy, takze ja si pockam.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICTUKU: prave...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: tezko rict. Mne jediny co odrazuje je ceskej operatorskej previt. Ale faktem zustava, ze iPad s gps je fakt nastrel oproti klasicky wifi verzi. Dat 3.2k navic za podelanyho svaba s gyrem, jehoz vyrobni cena je v radu stokorun, je docela odvaha. :) Osobne bych taky uvital verzi s gps/glonass kovem, bez slotu na simku.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MISO: tak to mi prave neprijde vubec jako duvod, proc cekat, ta density je uplne v pohode, i na cteni knih
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICTUKU: proc si budu kupovat vec ktera slouzi k necemu jinymu, kdyz ji nevyuziju. Holt si koupim color touch e-ink, chtel sem prejit na aktivni, ale kdyz uz, tak bych rad aby to melo GPS, kdyz to stoji o 5 tisic vic.
    ONDRASEEEK: o cenu nejde
    ONDRASEEEK: to je mi prave uplne jedno, chtel sem mini a nechci 3G, proto me to mrzi.
    MISO
    MISO --- ---
    Dneska som si bol osahat ipad mini v obchode. Telo ujde, ale chce to retinu. Takze zatial nie
    VFISA
    VFISA --- ---
    JEZZEK: zeptej se DIM_ na ten Nexus.. docela rychle to vratil..
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    JEZZEK: Nexus je objektivne nejlepsi androidi sedmipalec, ale jak pise TWARR: sirokouhly zobrazeni je znacne neergonomicky a sledovat na tom jen filmy je fakt blbost. Apple ma, i pres x relevantnich vytek, ve svych zarizenich nejvic ergonomie a logiky v uzivani vubec. I co se tyce os.
    TWARR
    TWARR --- ---
    JEZZEK: mel jsem pred nakym rokem ipad 1. pred mesicem jsem si rekl, ze bych tablet zase uzil. poridil si nexus 7 a po tydnu se ho rad zbavil. droid je furt takova divne nastavovana kase + to sirokouhlo na tom sedmipalcovym displeji je onanie. dobry je to tak akorat na video, na vse ostatni je to na kokot (fotky, web, app ...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam