• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Tak uz jsem muj problem zdokumentoval. Prosim poradte Check out this video on YouTube:

http://youtu.be/z_tWYLXceu4

SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    dotaz ke Keynote - když připojím k ipodu projektor, uvidím na "interním" displeji presenter notes? (iPad 1)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    JAYKOB: urcite to stoji za pokus
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Zdravim, pozadal bych vas o radu. Cca pred mesicem jsem reklamoval iPad 3. gen. kvuli viditelnemu LED backlightu na jedne strane iPadu, servis mi zavadu uznal a vyresil ji vymenou za novy kus (3.gen.). Potud bylo vse v poradku, ovsem po delsi dobe pouzivani jsem si vsimnul, ze baterka nevydrzi ani zdaleka stejny cas jako to byvalo u predchoziho iPadu a velice rychle se vybiji. Mam pocit jako by to byl nejaky spatne skladovany lezak, par znaku tu je napr. mel predinstalovany ios 5.1.1. a dle model no. pochazi z Velke Britanie. V kontrastu s reklamaci iPodu Touch (4.gen.), ktery mi byl vymenen take za novy kus je to frustrujici. Ten byl dle model no. ze Svycarska (hraje hlasiteji) a take byl oproti iPadu skvele zabalen s predinstalovany nejnovejsim iOS a slape opravdu jak hodinky. Ma otazka tedy zni - Da se reklamovat iPad kvuli vysoce podprumerne vydrzi baterie u noveho zarizeni ? Mam sanci, ze mi bude reklamace integrovane baterie uznana ?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    ano na iPad mam stejnou redukci z iPadu na HDMI. Ale ani macBook to nerozchodi. Dela to stejne problikavani jak na TV tak na monotoru. predvedu na Youtube hned jak to natocim.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    AMIKOSA: tak v tom případě něco z toho "auto" nastavení změnit..
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    AMIKOSA: a mas vsude stejnou redukci?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    AVALON_CZ: No to ale mam:( dela mi to stejne i na monitoru. Jeste natocim video s monitorem a predvedu na youtube. Ale jsem ted mimo. Uz me to stve.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    AMIKOSA: koukni na nastavení HDMI na telce.. vše by mělo být na "auto"
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Mam problem se spojenim IPodu(ale i macBooku) s TV a monitorem pres HDMI. U iPadu mi to pise ze konvertor je nepodporovan a u macu to nepise samo sebou nic. Mame v praci projektor a na tom oba zobrazuji bez problemu. Nemate reseni? Spatny kabel nebo co je za problem?
    4PTO
    4PTO --- ---
    Po dvou letech s Iphonama a ipadama jsem omylem zjistil ze kdyz je na strance vlozeny dalsi okno..treba textovy pole v mailu webovym.. Nebo podobne... Ze v tom poli jde scrollovat dvema prstama.. A jednim pak cela stranka.. Ach jo.. Ze ja ty navody nectu nekdy :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TWARR: mne nejde o prachy, chci varovat, ze je to infantilni ztrata casu. A ten stoji vic.
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    CROSS:
    TWARR: jo, ted jsem to zkusila a je to blbost:) ale ja s tim problem nemam, jenom rozdavam blby rady;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    DRAGON: nehral jsem, ale i kdyby jo ... tak kdyz porovnas cenu balduru, nebo toto co tu probehlo od edny, tak 89centu ... to bych jako tech par rohliku asi moc neresil ;)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CROSS: ok. Diky. Myslel jsem, ze je.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NICTUKU: normálně ji smázneš, neni integrovaná v iOS.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    EDNA_JEDNA: Mam dojem, oprav me jestli se mylim, ze nativni appka pro fejsbucek se snad ani odinstalovat neda. V kazdym pripade ale nevim presne, protoze na fejsbucku ucet nemam. :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    EDNA_JEDNA: mas to divne nastaveny, viz cross
    CROSS
    CROSS --- ---
    EDNA_JEDNA: otevírá se to normálně, jako na desktopu. Maximálně si to na FB jednorázově nastavíš (ale ani si nepamatuju, že bych to někdy dělal).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam