• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    4PTO: miluju te
    4PTO
    4PTO --- ---
    Po dvou letech s Iphonama a ipadama jsem omylem zjistil ze kdyz je na strance vlozeny dalsi okno..treba textovy pole v mailu webovym.. Nebo podobne... Ze v tom poli jde scrollovat dvema prstama.. A jednim pak cela stranka.. Ach jo.. Ze ja ty navody nectu nekdy :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TWARR: mne nejde o prachy, chci varovat, ze je to infantilni ztrata casu. A ten stoji vic.
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    CROSS:
    TWARR: jo, ted jsem to zkusila a je to blbost:) ale ja s tim problem nemam, jenom rozdavam blby rady;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    DRAGON: nehral jsem, ale i kdyby jo ... tak kdyz porovnas cenu balduru, nebo toto co tu probehlo od edny, tak 89centu ... to bych jako tech par rohliku asi moc neresil ;)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CROSS: ok. Diky. Myslel jsem, ze je.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NICTUKU: normálně ji smázneš, neni integrovaná v iOS.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    EDNA_JEDNA: Mam dojem, oprav me jestli se mylim, ze nativni appka pro fejsbucek se snad ani odinstalovat neda. V kazdym pripade ale nevim presne, protoze na fejsbucku ucet nemam. :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    EDNA_JEDNA: mas to divne nastaveny, viz cross
    CROSS
    CROSS --- ---
    EDNA_JEDNA: otevírá se to normálně, jako na desktopu. Maximálně si to na FB jednorázově nastavíš (ale ani si nepamatuju, že bych to někdy dělal).
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    TWARR: mas ios 6 a integrovanej fb a kdyz vlezes na fejs ze safari, tak mam pocit nenaskoci normalni view, ale vypada to jak ta appka. Ja nevim stopro, ale videla jsem to na jednom z ipadu co se povalovaly u nasich, ja mam v kontaktech bordel a nepotrebuju fejs, aby mi v nich udelal jeste vetsi:)))
    TWARR
    TWARR --- ---
    EDNA_JEDNA: dela bordel v prohlizeci? ze jsem si nevsiml. ta integrace ma velkou vyhodu v tom, ze je diky tomu zaintegrovana v kalendari ...
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    NICTUKU: jo vyprdet uplne appku na fejsicek hlavne, je naka hintegrovana nebo co, dela to pak bordel i v prohlizeci
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    TWARR:
    THE_BALROG: dik moc. Poreferuju.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Zkusil jsem to teď normálně v Safari a funguje jako v obvyklém prohlížeči na PC. Automaticky, jen jsem musel překliknout přes reklamu, abych si stáhnul Facebook app.
    TWARR
    TWARR --- ---
    NICTUKU: matne si pamatuju, ze na fb existovalo prepinani mobilni a full verze ... ale tedka je to snad tak, ze je m.facebook.com a www.facebook.com. treba ti leze na to "m"ko ;)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    TWARR: takze se to da nastavit stejne jako pisidle? To asi neco provadime spatne. ale diky. Zkusime to najit.
    TWARR
    TWARR --- ---
    NICTUKU: obecne mi fb v browseru (safari, mercury) jde normalne jako na pecku
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    LUKYN: 1. ma to sakra dobrej pribeh. 2. rpg system table topu(ne cista verze, ale velmi, velmi blizko), tzn. zadna prdel to hrat, pokud table top vybec neznas, 3. velmi slusne vybalancovana obtiznost. Proste hardcore rpg.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    koukal jsem na iCab. Nevypda zle ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam