• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj prosím vás napište mi někdo jak u iPadu zrušit sluchátka. Nejde mi zvuk.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KINGRICHARD: S provozováním rozumného tetheringu (cca 1h denne) to nedotahnes s baterii do večera (iPhone dostane zahul)..:(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KINGRICHARD: jj, reboot pomuze, ale dost me reboot sere, na ip4 to trva snad zilion let
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KINGRICHARD: mi vypadl kus textu. Používám Bluetooth tethering na ip4 a výdrž je ok
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CLUMP: tethering ipadu mini na ip4 personal hot sport a výdrž je celkem ok

DRAGON: i po rebootu? Taky to občas děla a reboot pomůže.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CLUMP: docela to vydrzi, kdyz jedes pres edge, jakmile jedes pres 3G, tak je to klasicky pruser, ostatne cokoliv co zahrnuje 3G na iPhone 4 je pruser v otazce zivotnosti ..
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    a jak dlouho z vasi zkusenosti vydrzi iphone jako hotspot? nevybije se za par hodin?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KICHI: ja mam s Personall Hotspotem ten problem, ze jakmile mi iphone zcerna, tak se wifi tak v 50% pripadu prerusi. Nevim, cim to je.
    KICHI
    KICHI --- ---
    KICHI: s tou navigaci mysleno tak, ze sama navigace funguje, ale cestu necte
    KICHI
    KICHI --- ---
    S tim Wifi hotspotem pozor na 2 veci:
    - jednak to neni az tak spolehlive, jako kdyz je inet pres SIMku uvnitr z duvodu pripadnych ruseni Wifi
    - nefunguje ctena navigace v Apple mapach (i pres to, ze si vezme polohu z iPhonu)
    KICHI
    KICHI --- ---
    MADBANANA: jo, bude.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DRAGON: Z Prahy nejsem, takže objednám buď u Alzy nebo Apple.cz, zas tak nespěchám. Každopádně by mě zajímala ta GPSka v 3G modelu. Máte s tím zkušenosti? Bude mi fungovat, i když tam nebude simka?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADBANANA: jestli jsi z Prahy, tak dole na vaclavaku je apple store nejakej a maj je tam skladem za stejny ceny jako alza
    KERB
    KERB --- ---
    DRAGON: wifi a hotspot z ijfona bohate staci
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Vám, kdo jste kupovali iPad mini z Apple.cz, přišel fakt až za 14 dní nebo jak to bylo s dodací dobou?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    anebo se pletu uplne podle toho jak ne-presne jsou vektorove mapy v Sygicu. Tyka se to budov, protoze to merim a testuju na znamych mistech, o kterych vim jak vypadaji.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    na mym iP4 se mi zda gps svab docela presnej. Vyzkouseno se Sygicem ... Sekne se radove tak o 1-2 m maximalne. Ale je to jen odhad.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADBANANA: mam za to ze mi to rikal dokonce nekdo v tomhle klubu, Wert? to nemuzu dohledat...

FUJI_ITA: chapu te, ja kde budu potrebovat, tak se proste uskrovnim a pojedu to na retine 4, takze urgentni veci vyridim v klidu
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    DRAGON: já teda mam 3g verzi a nedam ma to dopustit, už proto že často se mi někde wifi nechytne napoprvý a než to řešit jedu z 3g na cestovani s data roamingem super, ale je fakt ze to leze do penez
    JOHNASS
    JOHNASS --- ---
    MADBANANA:
    BEEBLEBROX: koukam ze uz je to jinak, v lete kdyz jsem to kupoval tak mela alza na webu zaruku jen 12mesicu, ICO/neICO .. kdyz jsem to resil hloubeji, zjistil jsem ze zaruka 2 roky ze zakona je dana, pokud pri prodeji nesouhlasis s jeji upravou, coz v pripade alzy bylo upresneno na fakture/objednavce (coz mi bylo i telefonicky potvrzeno)..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam