• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CLUMP: tethering ipadu mini na ip4 personal hot sport a výdrž je celkem ok

DRAGON: i po rebootu? Taky to občas děla a reboot pomůže.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KICHI: ja mam s Personall Hotspotem ten problem, ze jakmile mi iphone zcerna, tak se wifi tak v 50% pripadu prerusi. Nevim, cim to je.
    KICHI
    KICHI --- ---
    KICHI: s tou navigaci mysleno tak, ze sama navigace funguje, ale cestu necte
    KICHI
    KICHI --- ---
    S tim Wifi hotspotem pozor na 2 veci:
    - jednak to neni az tak spolehlive, jako kdyz je inet pres SIMku uvnitr z duvodu pripadnych ruseni Wifi
    - nefunguje ctena navigace v Apple mapach (i pres to, ze si vezme polohu z iPhonu)
    KICHI
    KICHI --- ---
    MADBANANA: jo, bude.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DRAGON: Z Prahy nejsem, takže objednám buď u Alzy nebo Apple.cz, zas tak nespěchám. Každopádně by mě zajímala ta GPSka v 3G modelu. Máte s tím zkušenosti? Bude mi fungovat, i když tam nebude simka?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADBANANA: jestli jsi z Prahy, tak dole na vaclavaku je apple store nejakej a maj je tam skladem za stejny ceny jako alza
    KERB
    KERB --- ---
    DRAGON: wifi a hotspot z ijfona bohate staci
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Vám, kdo jste kupovali iPad mini z Apple.cz, přišel fakt až za 14 dní nebo jak to bylo s dodací dobou?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    anebo se pletu uplne podle toho jak ne-presne jsou vektorove mapy v Sygicu. Tyka se to budov, protoze to merim a testuju na znamych mistech, o kterych vim jak vypadaji.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    na mym iP4 se mi zda gps svab docela presnej. Vyzkouseno se Sygicem ... Sekne se radove tak o 1-2 m maximalne. Ale je to jen odhad.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADBANANA: mam za to ze mi to rikal dokonce nekdo v tomhle klubu, Wert? to nemuzu dohledat...

FUJI_ITA: chapu te, ja kde budu potrebovat, tak se proste uskrovnim a pojedu to na retine 4, takze urgentni veci vyridim v klidu
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    DRAGON: já teda mam 3g verzi a nedam ma to dopustit, už proto že často se mi někde wifi nechytne napoprvý a než to řešit jedu z 3g na cestovani s data roamingem super, ale je fakt ze to leze do penez
    JOHNASS
    JOHNASS --- ---
    MADBANANA:
    BEEBLEBROX: koukam ze uz je to jinak, v lete kdyz jsem to kupoval tak mela alza na webu zaruku jen 12mesicu, ICO/neICO .. kdyz jsem to resil hloubeji, zjistil jsem ze zaruka 2 roky ze zakona je dana, pokud pri prodeji nesouhlasis s jeji upravou, coz v pripade alzy bylo upresneno na fakture/objednavce (coz mi bylo i telefonicky potvrzeno)..
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DRAGON: Nejaky zdroj o presnosti GPS?

Ja si to prave (krome testovani aplikaci,coz je hlavne duvod, proc ho chci kupovat) predstavuju, jako paradni multimedialni navigaci zabudovanou do palubky. Proto by me docela zajimalo, jak to je presny. Nejaky zkusenosti?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    btw: v teto souvislosti jedna k navigacim: portujou se, napr. Sygic, Nvigon, apod. ..., i na iPady? Mini verze uz se, myslim si, pro autonavigaci vyplati, protoze je to dost velky, ze i pri vetsi unave to cloveku pomuze kvuli ocim, apod. ...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: taky cekam jestli vyjde s vyssim rozlisenim displaye ... a pokud ano, tak rozhodne Mini v nejvyssi palbe(64GB a 3G).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a dekuju
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: ja sem s Navigonem v iPhone spokojeny, udela v 99% pripadu to, co potrebuji, dostane mne do cile :)

prave ze asi nepotrebuju, uvedomuju si ze mi bude nonstop spojeni stacit v telefonu, vzdyt ja diky iphonu na polovinu out akci netaham ani notes a to sem v IT oboru :))

prodavat ho nebudu, az si koupim za pet let novej, tak tenhle dostane treba bracha nebo zena, neni nutny na to myslet.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: už jsem to tu psal (tj. omluva těm, co to čtou zas) — všechny iPady jsem si zatim pořizoval s 3G, ale používám to sporadicky a jde mi spíš o tu možnost, kdybych to náhodou potřeboval. Doma i v kanclu jsem na wifi a cestuju takřka výhradně autem jako řidič, takže nemám příležitost 3G používat. Nicméně SIMku v tom mám a kdyby něco (cesta vlakem a pod.), pořídim si data na den nebo měsíc. Podle mýho podle svých současných zvyklostí odhadneš, jestli data budeš potřebovat či nikoli. No a další aspekt je prodejnost toho zařízení, až se ho budeš zbavovat...

K navigování iPad ani iPhone nepoužívám (mapy jo, navigaci ne), sázim na GPS v autě.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THE_BALROG: prave, rikam si ze maily a nutne veci bez problemu poresim v iphone a ipad budu vyuzivat hlavne jako reader/gamer/photoeditor/galerie/videa, na tohle vsechno nepotrebuji platit dalsi pausal... ale jeste si to promyslim, zas je mi jasne, ze by me asi stvalo denne resit hotspot atd, jenze ja prave nevim jestli ho denne budu potrebovat, to by chtelo si ten ipad mini pujcit na tyden a testnout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam