• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VFISA
    VFISA --- ---
    spis by meli vyradit ten ostudny 16GB model a posunou kapacitu nahoru za stejnou cenu. Pockat, on je to apple :)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    WERT: jé, to bych chtěl, i když to je už skoro zbytečný :))

Vypadá to, že bude o 100$ dražší než 64GB verze, což mi přijde ještě celkem rozumný.
    WERT
    WERT --- ---
    Apple - Press Info - Apple Increases iPad with Retina Display to 128GB
    http://www.apple.com/pr/library/2013/01/29Apple-Increases-iPad-with-Retina-Display-to-128GB.html
    WERT
    WERT --- ---
    iPAD 5

First Photos of the iPad 5 Rear Shell Show a Significantly Smaller Enclosure - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/2013/01/28/first-photos-of-the-ipad-5-rear-shell/
    KERB
    KERB --- ---
    prestal mi reagovat home button. co me ale zarazi je, ze po delsim stisku siri normalne reaguje, cili v hardwaru to neni.
    restart nepomaha. rekalibrace dle http://thehowto.wikidot.com/ipad-home-button taky ne. ipad 3. ios 6.1
    VFISA
    VFISA --- ---
    JYRKA: jo, sekla mi telefon ze ho budu muset cely smaznout..
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    iOS 6.1 je ke stažení.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    ONDRASEEEK: Ani tím to nebylo - po vysvětlení ze servisu došlo k softwareové chybě.Jediné do pomohlo byla přeinstalace. Fakt jsem zkoušela úplně všechno.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KINGRICHARD: ja jsem nemyslel problem s baterkou iPadu, ale z iPhonu, ktery konektivitu poskytuje. A ta je nekolikrat rychlejsi.. (
    WERT
    WERT --- ---
    ONDRASEEEK: nebo je mozny ze bocni soupatko, muze mit funkci vypnuti zvuku... :ú)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    HOLKA: melas bud to vypnuty nebo stazeny zvuk... a protoze ma ipad oddelene nastaveni hlasitosti pro interni repro a sluchatkovy vystup, tak to fungovalo se sluchatky... priste naklikej hlasitost nahoru bez sluchatek a bude to makat, pripadne "soupatko" nesmi byt v pozici, kdy je videt cervena tecka. Jinak si to nevysvetluji...
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    KORDA: Pokud bych tam ty sluchátka kdy dávala. Chyba nastala ve chvíli, kdy syn si pohrál s bočním tlačítkem.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Videl bych to na ten speciaaaalni obal. Sluchatka diky nemu nedocvaknou az dolu aobcas to zazlobi.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    WERT: Hele já tam nic nedávala a iPad je ve speciálním obalu. Nicméně celé jsem to přeinstalovala a zase to funguje. Jen mě sere, že se to stalo už po několikátý.
    WERT
    WERT --- ---
    HOLKA: podle me je neco s konektorem sluchatek... Neni tam nejakej bordel???
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    WERT: Ano - zvuk hraje jen do sluchátek.
    WERT
    WERT --- ---
    HOLKA: a kdyz tam strcis sluchatka tak to hraje ze sluchatek?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    SOLDIERSNIPER: To nepomohlo.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Zkoušela jsem už fakt všechno. Chyba nastala v momentě, kdy jsem vůbec nepoužívala sluchátka. Nikdy je nepoužívám a stalo se mi to již poněkolikáté. Zvuk fungoval je v říoadě, že jsem např. měla spuštěný Skype a s někým jsem byla ve spojení. Pak jsem v okně skypu přepla sluchátka na repro a fungovalo to. Ve chvíli vypnutí skypu e zase zvuk nastavil na sluchátka. Takže nezbývalo nic jiného než udělat celou obnovu instalace. Ještě, že se všechno zálohuje na mím MBP. STejně se mi, ale tento postup moc nezamlouvá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam