• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    WERT: Hele já tam nic nedávala a iPad je ve speciálním obalu. Nicméně celé jsem to přeinstalovala a zase to funguje. Jen mě sere, že se to stalo už po několikátý.
    WERT
    WERT --- ---
    HOLKA: podle me je neco s konektorem sluchatek... Neni tam nejakej bordel???
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    WERT: Ano - zvuk hraje jen do sluchátek.
    WERT
    WERT --- ---
    HOLKA: a kdyz tam strcis sluchatka tak to hraje ze sluchatek?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    SOLDIERSNIPER: To nepomohlo.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Zkoušela jsem už fakt všechno. Chyba nastala v momentě, kdy jsem vůbec nepoužívala sluchátka. Nikdy je nepoužívám a stalo se mi to již poněkolikáté. Zvuk fungoval je v říoadě, že jsem např. měla spuštěný Skype a s někým jsem byla ve spojení. Pak jsem v okně skypu přepla sluchátka na repro a fungovalo to. Ve chvíli vypnutí skypu e zase zvuk nastavil na sluchátka. Takže nezbývalo nic jiného než udělat celou obnovu instalace. Ještě, že se všechno zálohuje na mím MBP. STejně se mi, ale tento postup moc nezamlouvá.
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    HOLKA: Mne to podobne blbne taky... Udelej restart pomoci vypinaciho a hlavniho tlacitka.
    WERT
    WERT --- ---
    HOLKA: zkouselas to cely vypnout zapnout? Nemas nejakej bordel ve konektoru sluchatek?
    Nebo nemas v tom pichly sluchatka? Zkouselas zazalohovat a factory restore?

HOLKA: jinak tento dotaz je zavadejici a nicnerikajici...
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    jediny pripad kdy mi jde zvuk je kdyz s někým skupuju a přepnutí zvuk ze sluchatek na repro. Jakmile prestanu používat skype přepne se vse zase do sluchatek. Nevíte jak tuto chybu odstranit? Prosím dejte vědet.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    VFISA: Par dní jsem to teď sledoval a vychází mi to hodina BT theteringu na ipad = zhruba 10% baterky dolu.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj prosím vás napište mi někdo jak u iPadu zrušit sluchátka. Nejde mi zvuk.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KINGRICHARD: S provozováním rozumného tetheringu (cca 1h denne) to nedotahnes s baterii do večera (iPhone dostane zahul)..:(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KINGRICHARD: jj, reboot pomuze, ale dost me reboot sere, na ip4 to trva snad zilion let
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KINGRICHARD: mi vypadl kus textu. Používám Bluetooth tethering na ip4 a výdrž je ok
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CLUMP: tethering ipadu mini na ip4 personal hot sport a výdrž je celkem ok

DRAGON: i po rebootu? Taky to občas děla a reboot pomůže.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CLUMP: docela to vydrzi, kdyz jedes pres edge, jakmile jedes pres 3G, tak je to klasicky pruser, ostatne cokoliv co zahrnuje 3G na iPhone 4 je pruser v otazce zivotnosti ..
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    a jak dlouho z vasi zkusenosti vydrzi iphone jako hotspot? nevybije se za par hodin?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KICHI: ja mam s Personall Hotspotem ten problem, ze jakmile mi iphone zcerna, tak se wifi tak v 50% pripadu prerusi. Nevim, cim to je.
    KICHI
    KICHI --- ---
    KICHI: s tou navigaci mysleno tak, ze sama navigace funguje, ale cestu necte
    KICHI
    KICHI --- ---
    S tim Wifi hotspotem pozor na 2 veci:
    - jednak to neni az tak spolehlive, jako kdyz je inet pres SIMku uvnitr z duvodu pripadnych ruseni Wifi
    - nefunguje ctena navigace v Apple mapach (i pres to, ze si vezme polohu z iPhonu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam