• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    GASTR: Možná se ptám blbě, ale máš určitě dobře nastavený adresáře s fotkama, který chceš synchronizovat ..?
    ARAON
    ARAON --- ---
    GASTR: No to by fungovat melo, ale pokud to nefunguje, hod si je nekam na web a stahni si je pres browser.
    GASTR
    GASTR --- ---
    Fotky z notebooku do ipadu pres ituns dam synchronyzovat a nic a kdyz se fotku snazim pretahnout primo do slozky s fotkama tak to nejde
    CROSS
    CROSS --- ---
    GASTR: popiš, jak přesně se snažíš, ať víme, kde začít a co vynechat. Namátkou: fotky přímo z foťáku, fotky z karty, fotky z desktopu synchronizací s iTunes...?

Jinak nebál bych se nahodit novější OS, ale na to ses neptal.
    PHOB
    PHOB --- ---
    GASTR: zkus dropbox :)
    GASTR
    GASTR --- ---
    Potřebuju radu chci si dat do ipadu 2 64g 5.0.1 par fotek ale ať se snažím jak se snažím tak to nejde poradíte někdo
    VFISA
    VFISA --- ---
    spis by meli vyradit ten ostudny 16GB model a posunou kapacitu nahoru za stejnou cenu. Pockat, on je to apple :)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    WERT: jé, to bych chtěl, i když to je už skoro zbytečný :))

Vypadá to, že bude o 100$ dražší než 64GB verze, což mi přijde ještě celkem rozumný.
    WERT
    WERT --- ---
    Apple - Press Info - Apple Increases iPad with Retina Display to 128GB
    http://www.apple.com/pr/library/2013/01/29Apple-Increases-iPad-with-Retina-Display-to-128GB.html
    WERT
    WERT --- ---
    iPAD 5

First Photos of the iPad 5 Rear Shell Show a Significantly Smaller Enclosure - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/2013/01/28/first-photos-of-the-ipad-5-rear-shell/
    KERB
    KERB --- ---
    prestal mi reagovat home button. co me ale zarazi je, ze po delsim stisku siri normalne reaguje, cili v hardwaru to neni.
    restart nepomaha. rekalibrace dle http://thehowto.wikidot.com/ipad-home-button taky ne. ipad 3. ios 6.1
    VFISA
    VFISA --- ---
    JYRKA: jo, sekla mi telefon ze ho budu muset cely smaznout..
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    iOS 6.1 je ke stažení.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    ONDRASEEEK: Ani tím to nebylo - po vysvětlení ze servisu došlo k softwareové chybě.Jediné do pomohlo byla přeinstalace. Fakt jsem zkoušela úplně všechno.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KINGRICHARD: ja jsem nemyslel problem s baterkou iPadu, ale z iPhonu, ktery konektivitu poskytuje. A ta je nekolikrat rychlejsi.. (
    WERT
    WERT --- ---
    ONDRASEEEK: nebo je mozny ze bocni soupatko, muze mit funkci vypnuti zvuku... :ú)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    HOLKA: melas bud to vypnuty nebo stazeny zvuk... a protoze ma ipad oddelene nastaveni hlasitosti pro interni repro a sluchatkovy vystup, tak to fungovalo se sluchatky... priste naklikej hlasitost nahoru bez sluchatek a bude to makat, pripadne "soupatko" nesmi byt v pozici, kdy je videt cervena tecka. Jinak si to nevysvetluji...
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    KORDA: Pokud bych tam ty sluchátka kdy dávala. Chyba nastala ve chvíli, kdy syn si pohrál s bočním tlačítkem.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Videl bych to na ten speciaaaalni obal. Sluchatka diky nemu nedocvaknou az dolu aobcas to zazlobi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam