• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    FUJI_ITA: pouzivam i pad jako drhej monitor... jde tohle delat i s ipad mini? a je to jednoduchy nebo je to potreba nejak glitchovat?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GASTR: nejdriv si v iTunes nastav, aby se ti to ukladalo a kam. Pak ji budes mit.
    staci dat hledat *.ipa soubory a bingo
    GASTR
    GASTR --- ---
    Ta složka mobile applications tam neni mam jí normálně vytvořit
    GASTR
    GASTR --- ---
    Windows xp
    CROSS
    CROSS --- ---
    GASTR: na jakém systému? V OSX ji najdeš defaultně v Music/iTunes/Mobile Applications

Ale nesynchronizuje se automaticky celá složka, záleží na nastavení iTunes pro jednotlivé aplikace.
    GASTR
    GASTR --- ---
    kde najdu složku aplikací která se automaticky synchronizuje s ipadem
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    mam iPad mini 16gb a zatim jsem teda kapacitu zdaleka nevycerpal, pouzivam hlavne na internet, cteni pdf a fotky. 3g by se asi docela hodilo, hlavne kvuli te gps...
    TWARR
    TWARR --- ---
    jeden mam v bazaru ;))))
    KERB
    KERB --- ---
    za mne ipad 32gb akorat, 16 je asi malo
    WERT
    WERT --- ---
    Mam velkej ipad a to 64 v pripade ze mas iphona mi 3g verze prijde zbytecna, mel jsem i predchozi verzi 3g taky s 64.

Mel jsem i prvni ipad 16gb a je to malo...
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Jako sem rád že mam 32 a bylo to pro mě jedno ze zásadních kritérií, jenom bych v tom směru nebyl tak striktní, asi de i o to jak seš systematickej a jak často synchronizuješ, je fakt že filmy a audioknihy mam jenom ty co aktualne potrebuju, coz konkretne u audioknih vidm i jako nutnost protoze kdyz je kniha delsi a chci si pred spanim pustit jenom rekneme dve kapitoly je to problem new playlist nevidi do audioknih a musim to lovit v seznamu skladeb, tak si radsi nahraju jenom par kapitol a kdyz je prehraju smazu a nahraju dalsi, je asi taky podstatny ze defakto denne synchronizuju a pouzivam iPadi jako druhej monitor

3g aka celular rozhodne doporučuju
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    THE_BALROG: ja prave nejsem knihocet..:) Budu to spis pouzivat na internet.. Surfovani na nyxu mi zabere nejvic casu na internetu.. Mel.jsem predtim iphone 8gb nez jsem ho rozsekal.. Mel jsem par her, par aplikaci (instagram, photospoh..) tak 5-6 gb muziky a uplne mi to presne stacilo.. Cellular je drazi o neco, ale za to urco to bude vyhodnejsi, nez se spolehat na to, ze nekde chytnu wifi...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    FUJI_ITA: já mám teda velkej iPad a když nepočítám filmy (to se dá snadno smazat), tak mám 6,1 gb pdf knížek, 4 gb hudby, 2,6 obrázků a fotek. Jasně, že jde o to, k čemu ho chceš používat - jestli fakt jen na browsení webu a sociálních sítí, tu a tam si na cestu do něj natáhnout knížku nebo film, nahrát pár fotek na ukázání na návštěvě - pak je asi 16 v pohodě. Ale musíš se o to pořád starat a přemýšlet, co už můžeš vymazat a co ne. Proto chápu, že pro nějaký účely, nebo pro člověka s pořádnou disciplínou bude 16 v pohodě (obzvlášť když to je mini bez retiny). Nicméně já mám v 64 už jen 1,8 GB volného a nic moc se mi mazat nechce :)
    LELI
    LELI --- ---
    FUJI_ITA: To ze mas volno 14 znamena, ze na 16ku by se ti to neveslo a musel bys premejslet co na nej muzes dat... 32 je minimum imho.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    THE_BALROG: hele to je asi fakt dost subjektivni já ma 32gb mam uz ho k ruce skoro prirostlej a standartne mam 14-16 gb volnýho místa, je fakt že hry moc nehraju a používam itunes match a vetsinu dat mam na dropboxu.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    JEHLAN: A tedy – sice asi máš nějaký důvod pro to, koupit jen 16GB, ale poradil bych ti, že to je málo a doporučil bych aspoň 32. I když u toho Mini to možná není tak důležitý... asi si na něm nechceš prohlížet filmy a číst obrázkové knížky. Nicméně i tak každá větší hra má 500-1500 MB; aplikace taky tak kolem 300-500... plus taky něco sežere systém... a tak.
    TIGU
    TIGU --- ---
    JEHLAN: a jako bonus dostaneš i vestavěnou GPS
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    JEHLAN: Existuji dve verze, WiFi a WiFi + Cellular. Kup si tu druhou: http://store.apple.com/cz/buy/home/shop_ipad/family/ipad_mini
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    Mam dotaz.. Budu si porizovat ipad mini 16gb.. Kdyz bych chtel v budoucnu si poridit od nejakeho operatora do nej internet, musim si koupit nejakej spesl ipad, nebo mi bude stacit normalni..? Dekuju za odpoved..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam