• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    FUJI_ITA: já mám teda velkej iPad a když nepočítám filmy (to se dá snadno smazat), tak mám 6,1 gb pdf knížek, 4 gb hudby, 2,6 obrázků a fotek. Jasně, že jde o to, k čemu ho chceš používat - jestli fakt jen na browsení webu a sociálních sítí, tu a tam si na cestu do něj natáhnout knížku nebo film, nahrát pár fotek na ukázání na návštěvě - pak je asi 16 v pohodě. Ale musíš se o to pořád starat a přemýšlet, co už můžeš vymazat a co ne. Proto chápu, že pro nějaký účely, nebo pro člověka s pořádnou disciplínou bude 16 v pohodě (obzvlášť když to je mini bez retiny). Nicméně já mám v 64 už jen 1,8 GB volného a nic moc se mi mazat nechce :)
    LELI
    LELI --- ---
    FUJI_ITA: To ze mas volno 14 znamena, ze na 16ku by se ti to neveslo a musel bys premejslet co na nej muzes dat... 32 je minimum imho.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    THE_BALROG: hele to je asi fakt dost subjektivni já ma 32gb mam uz ho k ruce skoro prirostlej a standartne mam 14-16 gb volnýho místa, je fakt že hry moc nehraju a používam itunes match a vetsinu dat mam na dropboxu.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    JEHLAN: A tedy – sice asi máš nějaký důvod pro to, koupit jen 16GB, ale poradil bych ti, že to je málo a doporučil bych aspoň 32. I když u toho Mini to možná není tak důležitý... asi si na něm nechceš prohlížet filmy a číst obrázkové knížky. Nicméně i tak každá větší hra má 500-1500 MB; aplikace taky tak kolem 300-500... plus taky něco sežere systém... a tak.
    TIGU
    TIGU --- ---
    JEHLAN: a jako bonus dostaneš i vestavěnou GPS
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    JEHLAN: Existuji dve verze, WiFi a WiFi + Cellular. Kup si tu druhou: http://store.apple.com/cz/buy/home/shop_ipad/family/ipad_mini
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    Mam dotaz.. Budu si porizovat ipad mini 16gb.. Kdyz bych chtel v budoucnu si poridit od nejakeho operatora do nej internet, musim si koupit nejakej spesl ipad, nebo mi bude stacit normalni..? Dekuju za odpoved..
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    PHOB: obcas to chce s dealextreme trpelivost. Me prisel za cca 17 dni. Uz jsem si rikal, ze tam napisu, ze chci penize zpatky, ale pak najednou prisel.
    PHOB
    PHOB --- ---
    _PETE_: tenhle sem si objednal, ale zeleny, a porad na nej jeste cekam :((
    uz je to 14 dni :/
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    HONCKA: Mám tenhle http://dx.com/p/protective-plastic-smart-cover-stand-w-back-case-for-ipad-mini-black-175160 a můžu jej vřele doporučit. Padne na ipad mini naprosto skvěle a ten smart cover k tomu za ty peníze je taky supr...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    jinak existuje nejakej kryt na zada ipadu mini, kterej by sel pouzit spolu se smartcoverem?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Flipboard.

Zkoušel jsem, jak budou fungovat RSS a dal jsem si tam z nyxu Ústav. OK, nějak to fungovalo, tak jsem si ho zase ze seznamu zdrojů zsmazal (z My Flipboard). Nicméně evidentně se mi stále to rss někam nějak načítá (příspěvky se mi ukazují jako přečtené) a já nevím, kde Flipboardu nakázat, že na tenhle rss zdroj má naprosto zapomenout. Poradíteee?
    GURBON
    GURBON --- ---
    MATESISKO: mno po chvili hrani se mi to podarilo zoomnout tak ze mam jednu ikonu prez celou plochu a nejsem schopnej to dostat zpatky :D Nicmene jestli zoom chapu spravne tak pokud si z takhle nazoomovany plochy pusti video bude ho mit nazoomovany taky (?)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    GURBON: Zoom, ktery jde pres ty nastaveni zapnout, nestaci? Preskinovat to bohuzel nepujde.
    CROSS
    CROSS --- ---
    GURBON: pokud je mi známo, nic jako „skin“ na iOS, který by tohle uměl, neexistuje. Ergonomie systému je nastavená dost natvrdo, kromě systémových funkcí toho Zpřístupnění.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NICTUKU: sice tam nejaky moznosti jsou ale rozhodne s tim nedosahnu vysledku kterej potrebuju. Spis sem si predstavoval neco jako skin ( nebo jak se tomu u macu rika) u kteryho pujdou nastavit takhle hranicni parametry.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    GURBON: v nastaveni je polozka Obecne a v ni je Zpristupneni. Zkus tam. Mel bys tam najit vse snad ...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ahoj, prosim o radu.
    Jeden z nasich zakazniku je po nemoci upoutan na luzko a s velice omezenou pohyblivosti. Dostal od kamarada iPad retina ale ma velky problem s ovladanim. Snazim se vygooglovat zpusob jak mu vse co nejvice zjednodusit. Predstava je asi takova ze by potreboval tak 3 velky ikony prez celej display pod kterymi by nasel filmy/hudbu/ctene knihy. Pod tim by mel na jedno kliknuti velkopismeny seznam toho co na padu ma a pri spusteni uz by nebyl dotazovan prtavymi dialogy jestli chce danou vec prehrat od zacatku a podobne. Ovladani hlasem bohuzel taky nepripada prilis v uvahu.
    Byl by mi nekdo z vas schopen poradit jak na to a jestli neceho takoveho vubec lze dosahnout? Ja sem osobne hodne neApploidni tak moc nevim kudy kam.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HONCKA: nemam. Ale vypada to zajimave.
    ARAON
    ARAON --- ---
    ONDRASEEEK: Oki. Dík. Vyzkouším.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ARAON: vzdy se syncujou, ukladaji se so backupu, proto to tolika trva... mel by sis fotky pretahnout jinam z Camera rollu a syncovat je zpet do Photo library... voser, ale zrychlilo mi to o dost cely sync.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam