• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Existuje možnost, jak si na iPadu zkontrolovat, kolik dat bylo po síti přeneseno? Třeba.. za den nebo za jedno přihlášení do sítě nebo tak něco?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    NASTY: s tímhle proste musí přijít časem výrobci softwaru jako uz to skoro jede adobe
    NASTY
    NASTY --- ---
    HIDARI_LUPO: Používám ho taky tak. Pak mi přišlo zábavný mít třeba na ipadu paletky s nástrojema do grafických programů a vybírat z nich prstem. A to se mi vyřešit nepodařilo.
    KERB
    KERB --- ---
    DOOSH: diky, ctu ze neni ipad ready, to je skoda, ale funkcnost tim neztraci predpokladam. Funguje to tedy i bez pocitace a bez wifi? bluetooth ipad / ipad?
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KERB
    KERB --- ---
    nebo jen spojit kabelem mezi sebou
    KERB
    KERB --- ---
    helejte lze nejak prenaset data, pdf, videa, prenaset mezi dvema ruznymi ipady bezdratove? treba v ramci jedny wifi
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    HIDARI_LUPO: taky tak jedu po wifi a pouzivam to hlavne kdyz potrebuju delat kontrolu dat, cili mam na iPadu otevreny numbers a na monitoru safari a porovnavam data proti sobe. Odezva pomala a obcas to spadne
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    NASTY: ja jsem taky resil mit iPad jako druhej monitor ale ted uz ho mám vedle kompu spis jako druhej pocitac, všechno je sdílený ala dropbox, teamviewer a proste na ipadu jakožto druhým monitoru koukám proste na aplikace který zase nepotrebuju aby běželi na hlavním - maily, radio, imko, streamy apod, co?
    NASTY
    NASTY --- ---
    LUNGPA: A jakým způsobem iPad propojuješ s počítačem? Zkoušel jsem iScreen app, ale odezva byla velmi pomalá. Díky.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    FUJI_ITA: pouzivam i pad jako drhej monitor... jde tohle delat i s ipad mini? a je to jednoduchy nebo je to potreba nejak glitchovat?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GASTR: nejdriv si v iTunes nastav, aby se ti to ukladalo a kam. Pak ji budes mit.
    staci dat hledat *.ipa soubory a bingo
    GASTR
    GASTR --- ---
    Ta složka mobile applications tam neni mam jí normálně vytvořit
    GASTR
    GASTR --- ---
    Windows xp
    CROSS
    CROSS --- ---
    GASTR: na jakém systému? V OSX ji najdeš defaultně v Music/iTunes/Mobile Applications

Ale nesynchronizuje se automaticky celá složka, záleží na nastavení iTunes pro jednotlivé aplikace.
    GASTR
    GASTR --- ---
    kde najdu složku aplikací která se automaticky synchronizuje s ipadem
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    mam iPad mini 16gb a zatim jsem teda kapacitu zdaleka nevycerpal, pouzivam hlavne na internet, cteni pdf a fotky. 3g by se asi docela hodilo, hlavne kvuli te gps...
    TWARR
    TWARR --- ---
    jeden mam v bazaru ;))))
    KERB
    KERB --- ---
    za mne ipad 32gb akorat, 16 je asi malo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam