• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PHOB
    PHOB --- ---
    _PETE_: no prave, me zarazi spis pristup ceske posty, ktera je lina dat listek do schranky, nereknu, kdyby se stalo jednou... ale uz nekolikrat a pak prisla az po 10ti dnech, kdy jim to tam lezelo upominka, nebo neprisla vubec... :/
    uvidim, poseckam do pondelka, a pak pisu na DX... a uvidime co se bude dit... ale sem z toho smutny :(
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    PHOB: Já jsem na tom pro tentokrát docela podobně. Už čekám 20 dní a stále nic. Rešil jsem se známým a říkal, že mu to bez keců poslali hned znova, když jim napsal a pak přišlo. V těhle věcech se bojim český pošty. Kdykoliv přijde něco co by se jen tak tak mohlo vejít do schránky, tak to tam narvou hlava nehlava a případně to někdo sebere rovnou ze schránky, nebo to zůstane v rukách pošťačky a následně u ní doma. Přecijen belíček airmail z hongkongu vypadá lákavě. Ale samorřejmě třeba to taky tak neni a křivdim jim žejo.
    PHOB
    PHOB --- ---
    _PETE_: ty o, tak mesic pryc. a ja porad cekam :(
    PECH
    PECH --- ---
    MAAAT: Kde?
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Kdybyste meli zajem si zasoutezit o kredit 30 Euro, tak na mujiPadu sem spustil soutez..
    DUKED
    DUKED --- ---
    THE_BALROG: my data mgr je tvuj pritel;)
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    iOS 6.1.2 Released with Fix for Battery Life Bug [IPSW Direct Download Links]
    http://osxdaily.com/2013/02/19/ios-6-1-2-download/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THE_BALROG: zkus traffic monitor, mne ukazuje jak cell tak wifi
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    ONDRASEEEK: Myslel jsem si to, díky :)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    THE_BALROG: je to jen u Cellular verze...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    KICHI: tam jsem se to snažil neúspěšně najít. Musím teda ještě podotknout, že mám jen wifi verzi. Třeba se to sleduje jen u GSM modulu.
    KICHI
    KICHI --- ---
    THE_BALROG: z hlavy tusim v nastaveni / info / data usage nebo tak
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Existuje možnost, jak si na iPadu zkontrolovat, kolik dat bylo po síti přeneseno? Třeba.. za den nebo za jedno přihlášení do sítě nebo tak něco?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    NASTY: s tímhle proste musí přijít časem výrobci softwaru jako uz to skoro jede adobe
    NASTY
    NASTY --- ---
    HIDARI_LUPO: Používám ho taky tak. Pak mi přišlo zábavný mít třeba na ipadu paletky s nástrojema do grafických programů a vybírat z nich prstem. A to se mi vyřešit nepodařilo.
    KERB
    KERB --- ---
    DOOSH: diky, ctu ze neni ipad ready, to je skoda, ale funkcnost tim neztraci predpokladam. Funguje to tedy i bez pocitace a bez wifi? bluetooth ipad / ipad?
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KERB
    KERB --- ---
    nebo jen spojit kabelem mezi sebou
    KERB
    KERB --- ---
    helejte lze nejak prenaset data, pdf, videa, prenaset mezi dvema ruznymi ipady bezdratove? treba v ramci jedny wifi
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    HIDARI_LUPO: taky tak jedu po wifi a pouzivam to hlavne kdyz potrebuju delat kontrolu dat, cili mam na iPadu otevreny numbers a na monitoru safari a porovnavam data proti sobe. Odezva pomala a obcas to spadne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam