• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: začal bych restartem iPadu (podržet vypínací tlačítko, pak vypnout sliderem, pak zase zapnout)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    no já když kliknu na tu ikonu (je to ta otevřená kniha, že jo?), tak se mi vypne celý prohlížeč, hodí mě to na plochu a odhlásí mě to ze všech stránek, které jsem měla otevřené..
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: ikonka Bookmarks, tam se proklikáš na Bookmarks bar, Edit — tím mažeš nebo po kliknutí upravuješ jednotlivé položky... a je vymalováno
    4PTO
    4PTO --- ---
    BRUSINKA: zalozky/Radek zalozek a na radku ktery chces odstranit prejedes ze strany na stranu prstem?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TIGU: můžeš být prosím konkrétnější? vidím, že jde lišta schovat/zobrazit, vím, jak tam přidat novou záložku, ale upravit(přejmenovat) nebo smazat ty, co už tam mám, mi nejde.
    TIGU
    TIGU --- ---
    BRUSINKA: Bookmarks - Show All Bookmarks
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    dá se nějak v safari upravovat lišta záložek, příp. jak? mám tam nějaký odkazy, které už třeba nepoužívám a zabírají místo, ale nedaří se mi je smazat. dík
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    TOMMY_: Zkusil bych pohledat na ebay.
    KICHI
    KICHI --- ---
    VFISA:
    TOMMY_:
    obavam se, ze na prvni gen uz ted nic nemame... sice prave dorazily nejake krabice z jinych prodejen, jsou tam taky ruzne zlevnene veci (mame to a Revolucni), ale na jednicku pochybuju
    VFISA
    VFISA --- ---
    TOMMY_: ja jsem koupil super pouzdrav v ramci vyprodeje na iWorld a iStyle.. Meli toho tam driv dost a za skvele ceny (Kozene pouzdro MORE za 300 atp.).
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    cau. nevitet jetsli jeste nejakej vyrobce vyrabi novy pouzdra na puvodni ipad ? nebo uz se ma vyhodit ?? nikde sem nic nenasel..
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Petting Zoo: Christoph Niemann's Amazing First iPad Book | Co.Design: business + innovation + design
    http://www.fastcodesign.com/1671950/petting-zoo-christoph-niemanns-amazing-first-ipad-book
    NASTY
    NASTY --- ---
    HONCKA: Zakázková výroba je super, ale to chce trpělivost a čas na domluvu. Mrknu na id TYMUR.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NASTY: delaj tam i zakazkovou vyrobu, jinak na nyxu dela brasny id TYMUR
    NASTY
    NASTY --- ---
    WERT: :D Klidně batoh, ale ty zrovna nenosím.
    HONCKA: Narazil jsem na fajn brašnáře http://www.sedlarstvifrinta.cz kterýmu bych ty peníze za to klidně dal. Brašny na iPad nemá.
    CITRONAK: Ano, díky. To vypadá velmi schopně.
    DRAGON: Chlebníček super, batohy nerad. A víc toho s sebou opravdu obvykle nenosim.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to sebou nosite jenom ipad plus penezenku a tuzku? nebo proc mate problem s klasickym batuzkem nebo chlebnikem pres rameno?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    NASTY: Koukni na http://www.sfbags.com/products/ipad-cases/cityslicker-ipad.php - da se k nemu zakoupit uchyt a pas pres rameno. Neni to ale levny. Mam stejny pro macbooka.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NASTY: taky jsem schanel kozenou, par jsem jich i nasel, ale vsechny co se mi libily, tak staly kolem 4-5k, za tyhle prachy si ji radsi necham udelat brasnarem a podporim tim aspon malyho remeslnika
    WERT
    WERT --- ---
    NASTY: nerika se tomu batoh? :)
    NASTY
    NASTY --- ---
    Sháním brašničku na iPad. Takovou kam se vejde iPad, telefon, malý zápisník, propiska a třeba i peněženka. Materiál ideálně kůže. Nemáte tip? Už pár dní totiž marně po něčem takovém pátrám. Vždy najdu buď klasický obal (obalí jen iPad) anebo brašny na notebooky (zbytečně velké). Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam