• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    NASTY
    NASTY --- ---
    WERT: :D Klidně batoh, ale ty zrovna nenosím.
    HONCKA: Narazil jsem na fajn brašnáře http://www.sedlarstvifrinta.cz kterýmu bych ty peníze za to klidně dal. Brašny na iPad nemá.
    CITRONAK: Ano, díky. To vypadá velmi schopně.
    DRAGON: Chlebníček super, batohy nerad. A víc toho s sebou opravdu obvykle nenosim.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to sebou nosite jenom ipad plus penezenku a tuzku? nebo proc mate problem s klasickym batuzkem nebo chlebnikem pres rameno?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    NASTY: Koukni na http://www.sfbags.com/products/ipad-cases/cityslicker-ipad.php - da se k nemu zakoupit uchyt a pas pres rameno. Neni to ale levny. Mam stejny pro macbooka.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NASTY: taky jsem schanel kozenou, par jsem jich i nasel, ale vsechny co se mi libily, tak staly kolem 4-5k, za tyhle prachy si ji radsi necham udelat brasnarem a podporim tim aspon malyho remeslnika
    WERT
    WERT --- ---
    NASTY: nerika se tomu batoh? :)
    NASTY
    NASTY --- ---
    Sháním brašničku na iPad. Takovou kam se vejde iPad, telefon, malý zápisník, propiska a třeba i peněženka. Materiál ideálně kůže. Nemáte tip? Už pár dní totiž marně po něčem takovém pátrám. Vždy najdu buď klasický obal (obalí jen iPad) anebo brašny na notebooky (zbytečně velké). Díky.
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    tak určitě
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROBBIMAN: to je věta, stojí za to jí někam vytesat, stálo by to každej cm sekáčku, kterej při tom padne.
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    osobně používám Logitech Ultrathin Keyboard Cover. Je dražší, ale rozhodně stála každou korunu, kterou jsem za ni dal.
    KICHI
    KICHI --- ---
    KERB: Logitech ma moc peknou
    KERB
    KERB --- ---
    LELI: myslel jsem spis takovou do ktere se da ipad zasadit a pouzit jako notebook
    LELI
    LELI --- ---
    KERB: apple wireless keyboard
    KERB
    KERB --- ---
    doporucte nejakou klavesnici k ipadu, kterou pouzivate a vyhovuje vam, diky .)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    PECH: muj-ipad.cz
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    _PETE_: tak zase jsem krivdil ceske poste. Prislo to dnes :-)
    PHOB
    PHOB --- ---
    AVALON_CZ: a to pockej na 7 :) navic jak se prohodi, tak to docela dost zamicha a clovek se kolikratp ristihne, jak premysli, coze ? :))))
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    PHOB: dojel jsem to zatím k dělení na 5 druhů a to už je docela mazec :)
    PHOB
    PHOB --- ---
    AVALON_CZ: diky :) predam dal klukum. Myslim, ze v dobe dnesnich running apod her, je tohle trosku neco jineho. Me osobne zase chybi profily hracu, protoze by chtela parit aj draha polovicka. a takhle musi uz obtiznejsi levely :).
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    PHOB: paráda! Koupil jsem plnou. Jen na iPhone překážej ty notifikace o achievementech během hry.. rušej. Ideálně je zobrazit až po skončení kola.
    PHOB
    PHOB --- ---
    jinak sorry za OT, ale musim se pochlubit :) kluci konecne dodelali gamesku, do ktere sem mel cest delat grafiku, vcelku navykova zalezitost...

Sortee - Spot it, sort it!
    http://www.sorteegame.com/

podporte vyvoj :) verze je zdarma, pak je mozno dokoupit full game :) pribudou dalsi a dalsi trubky, je to pak dost mazec, trosku jina vec, nez se ted porad dela...

kdyby mel nekdo problem, tka klidne me smazte :)... ;]
    thnx
    PHOB
    PHOB --- ---
    _PETE_: no prave, me zarazi spis pristup ceske posty, ktera je lina dat listek do schranky, nereknu, kdyby se stalo jednou... ale uz nekolikrat a pak prisla az po 10ti dnech, kdy jim to tam lezelo upominka, nebo neprisla vubec... :/
    uvidim, poseckam do pondelka, a pak pisu na DX... a uvidime co se bude dit... ale sem z toho smutny :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam