• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: btw. Já nemám s vyrobky z DX paradoxne problém s elektronikou, ale s provedením (o preciznosti se tam fakt neda bavit..)
    VFISA
    VFISA --- ---
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    VFISA: mam smart cover a nemuzu si stezovat, pouzivam ale jeste pro prenos (v batohu) neoprenovej case za kilo z aukra
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: on je ten z DX spatnej? zrovna nad tim uvazuju, si rikam ze to neni elekricky, tak co muzou podelat... mas s tim zkusenosti nebo tipujes? Dik
    VFISA
    VFISA --- ---
    Jake mate pouzdro na iPad mini?

Prosel jsem iworld, qstore, iStyle a sama bída ;(

Nejradši bych kozenou kapsu, jako mám na velký iPad (od More). Popr. Ala Moleskine, ale nechci ošklivý okraje kolem displeje/kozenkovy ukryty krajů.

Smartcover mi přijde za 900 úlet, to si radši pořídil za těch 12 USD z DX každy půlrok..
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TWARR: sestimsmir!
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: jako herni vyvojar si delej co chces ;))
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KERB: to je mi jasny. Ctyrnasobny rozliseni je sakra znat. Ja osobne mam spis v ruce ten iPad 2 anebo Mini a na retinu jsem si sahl jen parkrat, tzn. nezvykl jsem si na ni.
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Facebook deformace. Přišel mi vtipný. :-P A navíc myslím, že palečkovat si můžu co chci, aniž bych musel komukoliv vysvětlovat proč.
    CROSS
    CROSS --- ---
    THE_BALROG: Respekt se po přechodu do News Standu dosti zlepšil, obrazově. Jinak souhlas, non-retina obsah na retina displeji je trošku frustrující.
    MICKE
    MICKE --- ---
    Měl jsem iPad2 stále mi padal z ruky až jednou padnul na kámen a sklo to nerozdejchalo. Přišel čas rozhodnout se co dál. Měl jsem miniho a iPad3 retina na testování a nakonec volba padla na 3 s retinou a musím říci, že nelituji. Je to znát. Na obhajobu iPad2, nebýt toho pádu mám ho dodnes
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: je fajn, ze prispevek od dragona paleckujes, ale vubec netusim proc? viz [ TWARR @ iPad | iPad Mini je tu! ]

THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Tak to já, maje retinu, když si stáhnu nějaký časopis, co není HD (Respekt, Typo), tak se mi čte hodně špatně. Vnímám pixely, což je hloupý obzvlášť u menšího textu a i ty obrázky nejsou moc hezký. retina mnohem méně unavuje oči a je pro mne celkově příjemnější. iPad jsme si koupil vlastně hlavně kvůli ní (Dlouho jsem se rozhoupával, a až iPad 3 mne přesvědčil, že mi takový zařízení k něčemu bude).
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jako herni vyvojar mam k dispozici v praci vsechny verze iPadu a dvojka (pripadne mini) je podle me ze vsech nejlepsi. Ve hrach porad nejrychlejsi (procesor ani v posledni verzi proste u narocnejsich her nestiha) a rozliseni je naprosto v pohode. Na cteni bez problemu. Na vsechno ostatni taky. Pro me je "retina" naprosta zbytecnost.
    TWARR
    TWARR --- ---
    KERB: dlouho jsem tomu odoloval, odsouval to a jinak na to zamerne zapominal. pak jsem se, ale pri nakupu krytu na ip, omylem zastavil u retina ipadu. malem mi praskly cocky v brejlich a penezenka zacla skakat z kapsy. radsi jsem utekl, melo by to pro mne fatalni nasledky :D
    KERB
    KERB --- ---
    NICTUKU: tragedie ne, to jsem prepisk, ale ze svy retiny bych na dvojku sel s tezkym srdcem
    TWARR
    TWARR --- ---
    VFISA: tak ozkouseno a dle predpokladu ok. obecne, jak je to pres newsstand, tak by to melo bejt naprosto v cajku.
    TWARR
    TWARR --- ---
    TWARR
    TWARR --- ---
    DRAGON: jen nez zacnu oponovat, ipad mini mas a publero pouzivas?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam