• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    TWARR
    TWARR --- ---
    VFISA: tak ozkouseno a dle predpokladu ok. obecne, jak je to pres newsstand, tak by to melo bejt naprosto v cajku.
    TWARR
    TWARR --- ---
    TWARR
    TWARR --- ---
    DRAGON: jen nez zacnu oponovat, ipad mini mas a publero pouzivas?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TWARR: necitelna? ty ses fskt nekdy trololoid )) by sis za ty kecy zaslouzil misto ipada hp kalkulacku z 80. let
    TWARR
    TWARR --- ---
    VFISA: Nepoužívám. Musím nabít a kouknu
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    TWARR: tak, jak pises vyse. Na bezny cteni ve formatech se skalovatelnym fontem je to uplne jedno.
    KERB: priznam se, ze mi ani na iPadu 2 neprijde display diky rozliseni jako tragedie. Ale chapu, ze co clovek, to uhel pohledu.
    VFISA
    VFISA --- ---
    TWARR: diky za info. A co BB Businessweek a Wired?
    TWARR
    TWARR --- ---
    VFISA: jakoze stranka se bez zoomu blbe cte. on je "problem" v tom, ze publero pouziva 1:1 pdf verzi ty tiskoviny. pokud na to ma vydavatel appku primo, tak je to vetsinou ok. nekomu to muze vyhovovat i tak jak to je, ale me proste zoomovat nejak nebavi (pak je jeste druha vec, ze v landscape modu je dvoustrana samozrejme temer necitelna). jestli je to rozlisenim nebo velikosti displeje nejsem schopnej porovnat, ale planuju to vyresit velkym retina padem, takze se tim nezabejvam.

je to jedno z veci, ale kterou bych asi kazdymu pred koupi doporucoval otestovat (jestli vyhovuje ci ne).
    VFISA
    VFISA --- ---
    TWARR: jako ze se to neda? a je to rozlisenim (tzn. retina to eliminuje), nebo proste velikosti? Ja ze se v budoucnu chystam do retina miniho..)
    KERB
    KERB --- ---
    NICTUKU: ten mimi je pro mamu, pro sebe bych asi pockal .. jak rikas, je to lehky, idealni velikost retinu nepotrebuje, tim jak je to mensi tak to neni takova trága jako ipad2 ten display, aspon mi to tak prislo...
    TWARR
    TWARR --- ---
    NICTUKU: mini je dobrej, do momentu, nez potrebujes cist casaky treba v publeru. jinak je super.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KERB: ale pokud jses hardcore AppleBoy, urcite pockej na Miniho s retinou :D Docela by me zajimalo jak to poresej s baterii. Ted jsem kupoval Miniho jako upgrade k iPadu 2 a musim rict, ze jsem z toho, at vizualne, tak funkcne, nadsenej. Bylo to pro slecnu, takze velikostne i funkcne idealni varianta. A display mi prijde fakt dobrej.
    KERB
    KERB --- ---
    NICTUKU: dik za tip
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KRMITK0: Apple wireless keyboard...
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Zdravím nevíte o nějaký český klávesnici k Ipadu? :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KERB: co se cen tyce, tak nejlevnejsi jsem nasel smarty.cz ...ale zadnej obal k tomu zadara nemaj. Ale celkove ten smart cover od nich yjde vcelku levne, protoze napr. iPad Mini 64 GB Celular maj za 15985,-, coz je o 240,- min nez ofiko cena, tzn. Smart Cover te vyjde o tolik min. A davaj k tomu od O2 cunat na 3 mesice simku zadara. Ale to dava ted kazdej oficialni distributor snad.
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Make a Photo Stream into a Public Website Easily, Anytime from iOS
    http://osxdaily.com/2013/03/15/make-a-photo-stream-into-a-public-website-easily-anytime/
    KERB
    KERB --- ---
    nevite je nekde akce ipad mini se smart coverem zdarma? nebo s nejakym obalem? diky- shanim wifi + 3g - pripacne nakej tarif k tomu zdarma na nakou dobu.... neco sem vygoogloval ale smart cover ne
    PHOB
    PHOB --- ---
    PHOB: tak sem se konecne dockal, vcera jsem psal na DX, a dnes mi obal kupodivu dorazilo :))) sranda... :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    Ježíš, chtěl podtrhavat, ne psát texty.. Podtrhávání v pages je fakt úlet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam