• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    Používám AVPlayerHD a filmy s AC3 zvukem bez problémů zvládá.
    VFISA
    VFISA --- ---
    MRNOUSEK: pokud se nepletu, tak AC3 vsichni z aplikaci odebrali, pze to porucuje licence..(
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    nevi nekdo o dobrem media prehravaci, co umi prehravat z DLNA a zvladne AC3 kodek pro audio stopu?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    FUJI_ITA: ICCID a IMEI je v General > About. Telefonne cislo priradene k datovej simke vie iba operator, mne ho O2 pise na fakture
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    SH_PANDA: telefonii cislo, ale dobry uz to mam, mel sem ho napsany akorat sem zapomel kde
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    FUJI_ITA: podla toho co rozumies pod pojmom "cislo sim karty"
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    nevite nekdo jak se da zjistit číslo sim karty kterou mam na 3g v iPadu?
    SMETI
    SMETI --- ---
    nemate nahodou nekdo na prodej ten Apple Lightning to USB Camera Adapter ?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    Víme co se děje s tím iOStv.cz? Nějak to přestalo makat :(
    GASTR
    GASTR --- ---
    Neví někdo proč nefunguje vshare. Mam vypadek jen ja nebo i někdo jiný
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    FIFA 13 - Dnes za 0.89 € !

http://itunes.apple.com/cz/app/id547409501
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    VFISA: Extremac. Na prvni pohled se to nezda, ale drzi vcelku dobre.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Smart cover z DX bohuzel zklamal.. ten pritlak magnetu neni ani zdaleka 50% toho, co origo SC. Osobni zkusenost...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: ten Trust Smart vypada pohodove, to bude to samy jak predrazenej Smart Cover.
    Jinak jasny, DX ma nektery veci horsi v provedeni, ale nektery jsou uplne stejny jak "originaly", uz sem tam takhle nakoupil spoustu veci na foceni a vsechno stejny az na to ze treba chybi logo, coz me osobne nevadi. Tak pak pls poreferuj, az ti to prijde. diky
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: btw. Já nemám s vyrobky z DX paradoxne problém s elektronikou, ale s provedením (o preciznosti se tam fakt neda bavit..)
    VFISA
    VFISA --- ---
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    VFISA: mam smart cover a nemuzu si stezovat, pouzivam ale jeste pro prenos (v batohu) neoprenovej case za kilo z aukra
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: on je ten z DX spatnej? zrovna nad tim uvazuju, si rikam ze to neni elekricky, tak co muzou podelat... mas s tim zkusenosti nebo tipujes? Dik
    VFISA
    VFISA --- ---
    Jake mate pouzdro na iPad mini?

Prosel jsem iworld, qstore, iStyle a sama bída ;(

Nejradši bych kozenou kapsu, jako mám na velký iPad (od More). Popr. Ala Moleskine, ale nechci ošklivý okraje kolem displeje/kozenkovy ukryty krajů.

Smartcover mi přijde za 900 úlet, to si radši pořídil za těch 12 USD z DX každy půlrok..
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam