• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: nemas nahodou nejaky figl, jak vychytavat, co je kdy ve sleve? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: ja nemam iPad, takze sem to nikdy neresil :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Hustý, jak jsi mohl doteď fungovat? :)

Každopádně odpověd na původní otazku je ze můžeš z desktopu koupit cokoliv a az následně stáhnout do zařízení. Což se hodi hlavne na slevy :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: aha. Takze to + na cenovce znamena ze je hra na ipad i iphone jo? konecne to vim, diky
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: Coz podle pluska je...
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: Pokud je to podoboji tak to koupis jen jednou
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: tak to si pockam na iPad, dik :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CLUMP: mam v planu kupovat iPad mini, ted mam zatim jen iPhone. ma otazka je: budu muset hru kupovat dvakrat nebo kdyz si ji koupim ted na muj itunes ucet na iphone, tak si ji pak budu moci nahrat i na iPad? diky :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    LIMBO
    https://itunes.apple.com/us/app/limbo-game/id656951157?mt=8
    ovladani se myslim povedlo, zatim s nim nemam nejmensi problem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CLUMP: presne :) koupeno, dohrano, koupen soundtrack, hudba stejne genialni, masterpiece, okamzite koupim :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LAHVE: ja mam tmobile
    LAHVE
    LAHVE --- ---
    Taky jsem z Brandýsa, problémy jsem cestou neměl (i když jsem nejel přes Vinoř, ale courákem přes Jenštejn. Jsem u Vodafonu.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HONCKA: aha, no takže tady je zádrhel :-) tak to je zbytečný zkoumat dál.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KARYSLAV: JJ vsechno, ale ted jsem volal na operatora a prej do 4 budou mit vypadky na 3G, tak pockam a uvidim
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HONCKA: to byl jen takovej výstřel, vypnout/zapnout, zkusit zapnout/vypnout letovej režim, udělat restar, všecko zkoušeno?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KARYSLAV: ted jsem se dival a zbejva mi 2,7GB
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HONCKA: nahodou ti FUPka nevyprsela? Je nevim jak to ted o2 dela s tim, ze garantuje po vyplacani fup tu novou rychlost, jestli to nasilne neprepne do EDGE rezimu...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    AVALON_CZ: Ja se prave projel, v Brandejse, kde bydlim, na namesti jsem taky 3g mel a nic a pak mi to nenaskocilo v autobuse na trase brandys-vinor-kbely-letnany nikde
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    HONCKA: může to bejt lokální problém operátora, zkus se trochu projet po Praze s iPadem, jestli 3G někde naskočí..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Dneska mi prestal v ipadu jit 3G jde to pouze pres edge, nevite co s tim? Melo by to bejt zaply, 3G jsem vzdycky v kobylisich mel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam