• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: Coz podle pluska je...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: tak to si pockam na iPad, dik :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CLUMP: mam v planu kupovat iPad mini, ted mam zatim jen iPhone. ma otazka je: budu muset hru kupovat dvakrat nebo kdyz si ji koupim ted na muj itunes ucet na iphone, tak si ji pak budu moci nahrat i na iPad? diky :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    LIMBO
    https://itunes.apple.com/us/app/limbo-game/id656951157?mt=8
    ovladani se myslim povedlo, zatim s nim nemam nejmensi problem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CLUMP: presne :) koupeno, dohrano, koupen soundtrack, hudba stejne genialni, masterpiece, okamzite koupim :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LAHVE: ja mam tmobile
    LAHVE
    LAHVE --- ---
    Taky jsem z Brandýsa, problémy jsem cestou neměl (i když jsem nejel přes Vinoř, ale courákem přes Jenštejn. Jsem u Vodafonu.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HONCKA: aha, no takže tady je zádrhel :-) tak to je zbytečný zkoumat dál.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KARYSLAV: JJ vsechno, ale ted jsem volal na operatora a prej do 4 budou mit vypadky na 3G, tak pockam a uvidim
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HONCKA: to byl jen takovej výstřel, vypnout/zapnout, zkusit zapnout/vypnout letovej režim, udělat restar, všecko zkoušeno?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KARYSLAV: ted jsem se dival a zbejva mi 2,7GB
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HONCKA: nahodou ti FUPka nevyprsela? Je nevim jak to ted o2 dela s tim, ze garantuje po vyplacani fup tu novou rychlost, jestli to nasilne neprepne do EDGE rezimu...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    AVALON_CZ: Ja se prave projel, v Brandejse, kde bydlim, na namesti jsem taky 3g mel a nic a pak mi to nenaskocilo v autobuse na trase brandys-vinor-kbely-letnany nikde
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    HONCKA: může to bejt lokální problém operátora, zkus se trochu projet po Praze s iPadem, jestli 3G někde naskočí..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Dneska mi prestal v ipadu jit 3G jde to pouze pres edge, nevite co s tim? Melo by to bejt zaply, 3G jsem vzdycky v kobylisich mel
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CLUMP: Podle traileru docela psycho, ale i tak jsem zvědavej :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    omg, tohle je jedna z nejlepsich her tohohle stoleti! jsem zvedav, jak se povede ovladani...
    To je pecka, jásají majitelé iOS zařízení! Hra Limbo dorazí do App Store příští týden - Svět aplikací
    http://svetaplikaci.tyden.cz/...ji-majitele-ios-zarizeni-hra-limbo-dorazi-do-app-store-pristi-tyden/
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    www.watchcartoononline.com

Jede presquicktime, takze po zvetseni je pres celou obrazovku i v safari;) enjoy until available;)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    XCOM: Enemy Unknown na iOS za 17,99 EUR
    https://itunes.apple.com/app/xcom-enemy-unknown/id639544885
    KICHI
    KICHI --- ---
    Dlouho nikdo nic nenapsal, tak si dovolim trochu spamu, treba nekoho potesi:

Mame v iStyle na Revoluční výročí a máme slevy: 10% na vse Apple + 20-40% na vse JBL, AKG, Harman, Jarre Repro, ale take treba 20% na stylusy Adonit Jot Pro, 20% na vybrane kabely, docky a nabijecky Belkin, 20% na sluchatka Parrot Zik, 20% na pekna sportovni sluchatka Bose (s mikrofonem a armbandem v cene) + Meteo stanici pro iOS.....
    iSTYLE Revoluční slaví narozeniny - iSTYLE CZ - Apple Premium Reseller - prodej, servis, školení
    http://www.istyle.eu/cz/narozeniny
    Rezervace mozne nejsou.
    Sleva jen na Rev a jen v patek.
    Sleva je na skladove zasoby (nelze objednat BTO se slevou).
    Akce neplati na jiz zlevnene zbozi (treba koncici generace MB Air).
    Nove Airy skladem mame.
    Kdo driv prijde, ten driv mele.
    KERB
    KERB --- ---
    jde nak vypnout v safari nebo chrome nacitani obrazku? neprisel jsem na to jak, jsem na edge a web je silene pomalej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam