• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KICHI: Což jsou třeba internetový prohlížeče :-)
    KICHI
    KICHI --- ---
    KINGRICHARD: zepta se to minimalne pokud jsou to apky s omezenim veku (age restricted 17+ apod)
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CROSS: jo. tak to jo. oba ůčty mám český, pokud jsou US a CZ a je nutné přehazovat stor, tak se samozřejmě hesla psát musí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: to jsou dva (tři) účty v CZ storu, nebo v různých národních verzích?
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Tak mám asi verzi IOSu pro rozvedený, nebo nevím...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: já teda nevím, mám taky dva účty a pod jednim z nich aplikace, který v českým store vůbec nejsou. Abych tyhle aplikace updatoval, musim se přihlásit do příslušnýho druhýho účtu, což činím loginem a heslem, jinak nevím, jak by systém poznal, kam se má přihlásit.

Možná u aplikací, který se vyskytujou v obou (nebo více) dotčených storech neni třeba se přihlašovat, to si nejsem jist.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KINGRICHARD: bude a dela to, mam to ozkousene vcera. jakmile chces updatovat z jednoho uctu a ses prihlasenej na jinym, tak se to vzdy (i pri updatu) na heslo zepta. zkus si to
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Nebude. Řešili jsme to takle kvuli rozvodu. Ja mam dva účty a ex tím pádem tři. Dva moje a jeden svůj a na žádný hesla se to neptá mě ani ex neptá. (tím neříkám že je není dobrý to heslo vědět)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    ok dekuju vsem za odpoved!
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: v tomhle případě se musíš kvůli update přihlásit na ten druhý účet a při tom se tě to pochopitelně na heslo ptát bude.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    WERT: Vždyť se to už nějakou dobu na hesla při update neptá.
    WERT
    WERT --- ---
    ANDREJKA: Ano, na ios jakymokli zarizeni muzes pro ozovat vic uctu... A vsechny ti tsm zustanou.

Jen je pak oser s aktualizacema protoze nektery appky mas z jednoho druhy z druhyho... A budes muset zadavat furt hesla atd.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    ANDREJKA: zůstanou, bude to jen chtít dvě hesla na dva účty (pro srýčka příhodu), normálně se to při update na hesla neptá.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    WERT: a zustanou i ty, co byly koupene a ne zadarmo? nechci to teda kupovat fakt znova :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    THE_BALROG: Promin ale meles blbosti. Jestli na to zarizeni nemas tak si kup jine, jestli ano - vyber si ze sortimentu, je bohaty a pro sirokou skalu zakazniku...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    WERT: Tak to je fér, to jsem nevěděl. :)
    WERT
    WERT --- ---
    THE_BALROG: Tak lidem co meli novy ipad3 apple menil za ipad4 zadara...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    _KOFILA_: tak jasně, nečekejme asi, že nám iPad vydrží deset let. Na druhou stranu docela nasere koupit si tablet a zjistit, že za tři měsíce apple vydá novou verzi, mírně nekompatibilní, díky který novější apikace už nebudou správně fungovat na té starší. Teda ne, že by se to v minulosti takhle radikálně stalo, ale bez Stevea bych se v Applu nedivil ničemu :)

Pokud nový iOS má fungovat i na iPadu Mini, tak se podle mne současný Mini ještě rok, dva udrží. Víc těžko někdo slíbí; to se asi ani nedá. Na druhou stranuse pořád čeká, že Apple nasadí Retinu i na Mini; šance jsou tak 50/50.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VACA: proboha co to meleš... kup si co ti vyhovuje a neprožívej to tak...
    jak dlouho myslíš že ti to zařízení vydrží? kupuješ spotřební zboží!

TIGU
    TIGU --- ---
    VACA: Trojka byl The new iPad, měl retinu a dock konektor. Pak udělali takový "tichý" update a vydali "retina iPad" s Lightingem. Oba byly retinove a tak nebylo vhodné nechávat tyto dva. 2ka je poslední neretina. Nepočítám-li iPad mini. Je to tedy logické. Nejkratší podporu měl iPad 1. Ten byl podhodoncen ponstránce HW. iPad 2 je na tom líp. Řekl bych, že strovnatelně s iPadem 3, který vykresluje 4x tolik pixelů. Updaty na iPad 2 a mini budou ještě minimálně rok, řekl bych, že déle. Ale 100% to neví nikdo. Ten rok je jistý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam