• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    CROSS: co ja... dcera se asi zhrouti :-DDD, a muz, ze si nemuze hrat pri uspavani mimina :D, ja do zari preziju ;-)
    ale diky vsem, ja nasla od http://aukro.cz/usb-kabel-apple-iphone-3gs-4-s-ipod-ipad-nabijecka-i3464755853.html az po sedm stovek, ale holt to vezmu pres ofiko, aspon tam rovnou zkusi, zda jen kabel...
    CROSS
    CROSS --- ---
    PECH: hlavně pokud na to má HABRENKA měsíc až šest týdnů ;-]
    PECH
    PECH --- ---
    HABRENKA: Jo pokud chceš pořádně experimentovat, tak zkus dx.com)))
    PECH
    PECH --- ---
    KICHI: No vidíš, i alternativu máte)))
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KICHI: jo, a navic ruzovej :-D

PECH: jinak diky, ofiko obchod mne napadne, ale zajimala mne treba i pripadna alternativa (ebay, aukro...)... ale asi holt radeji nebudu experimentovat no...
    KICHI
    KICHI --- ---
    PECH: v iStyle mame taky ted treba Belkin kabely s Apple certifikaci a nejen, ze stoji o 100 mene, nez original a jeste ma 2 m delku
    PECH
    PECH --- ---
    HABRENKA: zajdi si do prodejny iStyle nebo iSetos nebo iWorld nebo... a zakup original kabel tam.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    pouzila jsem google, lec stejne se radeji zeptam, neb nikoho s iPadem osobne neznam - kde sehnat slusne funkcni napajeci kabel...? nasla jsem tak siroke rozpeti, ze jsem z toho ponekud zmatena :-(... pripadne diky a sorry za lama dotaz...
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    VFISA: zajímavý, já mam několik škrábanců na displeji jak u ipadu, tak u iphonu.
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    CLUMP: nevím, nakolik je to pro ten smart cover bezpečný, ale čistím ho tak, že ho normálně namočím, na kartáček na zuby si dám trochu tekutýho prášku na prádlo a čistím - z vnější strany přitlačím, z vnitřní zlehka. dělala jsem to takhle už asi 4x, mám ho téměř rok a je v pohodě.
    KICHI
    KICHI --- ---
    VFISA: to je dost pech fakt, mel jsi ho rozhodne lepe chraneny, nez pulka ostatnich uzivatelu... SC ma hlavne problem pri noseni v batohu, ze ma tendenci se uvolnit a sklouznout z iPadu (ktery navic take probudi). Je lepsi mit tu tvou sestavu jeste v neoprenove kapse.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    VFISA: no ja ho pouzivam spis jako podperku, ochranu nechavam na svym polstrovanym batohu. kupodivu mi nechranenej ipad nekolikrat spadl, jednou dokonce nejdriv na ostrej roh tvrdy zidle a odrazem jeste na sutry, ale mel jsem stesti a na zadni strane zustal akorat malej dulek...
    VFISA
    VFISA --- ---
    CLUMP: mimochodem Smart Cover je uplne naprd co se tyka ochrany ipadu. Maximalne se ti neposkrabe sklo (ktery je z 99,9% neposkrabatelny).

Me se to prave stalo s coverem ktery je tvrdy plast na zadech a krajich a smart cover zepredu. iPad byl v turistickym batohu nahore a na trajektu blbe spadl na zabradli tak, ze se ten display rozflakal o nejaky kovovy vycnelek. fakt debilni nahoda :(

Takze bych na SC fakt nespolehal...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    a kdyz uz jsem zminil ten smart cover, mate nejaky tipy na cisteni jeho vnitrni strany? v istylu mi nebyli schopny nic kloudnyho rict. obcas ho vemu houbickou a saponatem a proplachnu tekouci vodou, ale neni to uplne ono. taky jsem zkousel naky spreje na cisteni tabletu, ale opet nic moc. ale mozna jsem naivni s predstavou, ze se mi podari jeho absorbcni kapacitu alespon castecne priblizit puvodnimu stavu...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    musim se priznat, ze se mi ruzny pouzdra na ipad trochu prici. jedno jsem si s ipadem koupil, ale po nejaky dobe jsem ho ulozil do supliku. proste je mi mnohem prijemnejsi drzet ho v ruce "nahej", pekne tenkej a navic ma ted po skoro dvou letech provozu sexy vetrem oslehanou a poskrabanou patinu. ale hned treba dodat, ze s sebou vsude nosim batoh s vycpanym oddilem pro notebook a je mi jasny, ze kdybych ho nemel, tak takhle odvaznej nebudu.D a samozrejme bez smart coveru ani ranu...
    VFISA
    VFISA --- ---
    Každopádně, mate někdo tipy na slusny outdoor case co chrání i display?
    VFISA
    VFISA --- ---
    KICHI: Jak jsem psal, v CAN storu me s tím poslali do usa nebo do cech a to zrovna nemůžu. Takže mi nezbylo nic jinyho...(

V nejhorším to prodám na Craigslistu...(
    KICHI
    KICHI --- ---
    VFISA: to jsem prave chtel poznamenat s tou zarukou a co vice - nejen, ze prijdes o zaruku, ale o i kdyby jsi ted chtel Apple servisu za vymenu zaplatit, tak by jsi platil plnou cenu (t.j. bez slevy za odevzdani nefunkcniho/poskozeneho pristroje) a to byva v servisu vice, nez kolik stoji novy kus v obchodech. Pokud si naopak clovek zaplati opravu v autorizovanem servisu, tak i pres to, ze si kuprikladu rozbil displej vlastni vinou, bude mit na pristroj zaruku dle puvodniho data zakoupeni.
    VFISA
    VFISA --- ---
    pokud muzete, vyhnete se neoriginalnim opravam displaye.

Apple si uctuje sice vetsi penize, ale da novy pristroj. Bohuzel v CAN maji jiny typ LTE, tak jsem musel jit k neofiko opravnam a takhle to dopadlo (cena 200$):
    1. oprava=spatne umistene magnety

2. oprava (vycuhujici lepici paska, nalepeny sklo na LCD:

btw. neorigo displaye jsou daleko tezsi. Navic prijdete o zaruku. Takze si to vazne rozmyslete!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam