• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    Little Boy Feels Your Pain, Has Meltdown Over iOS 7 [VIDEO]
    http://mashable.com/2013/09/20/ios-7-meltdown/?utm_cid=mash-com-fb-main-link
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    BEEBLEBROX: asi uz si vsechno nakesoval :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    CLUMP: jinej team, resp. team asi dostal jiný priority (dotáhnout systém k release). Hádám update určitě maj v plánu.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    CLUMP: tak iBooks nejsou, pdoobně jako Pages nebo iPhoto, standardní součástí iPadu, ale musí se stáhnout zvlášť. (iBooks je teda oproti jmenovaným navíc zdarma.) Takže jim její aktualizace ještě nejspíš chvíli potrvá.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nevíte jak zmenšit ten font na lock screenu? to je peklo... dříve tam byly 4 zpravy a vešly se do jedné sms potvrzovací kody banky a dnes sotva dva s klamfákama jak pro mimina :(
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    a taky teda nechapu, proc nechali ibooks ve starym vzhledu... vypada to legracne.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    tak po par hodinach s ios 7 na ipadu 2 jsem zatim spokojen. zpomaleni chodu jsem subjektivne nezaznamenal (urcity zaskobrtnuti byly uz v predchozich verzich). libi se mi novy control center, multitasking, moznost otevrit vic listu v safari, novy fotoalbum a koneckoncu i ten design a novy animace me docela bavi, uz jen protoze mam pocit, jako bych mel novy zarizeni. akorat si teda nejsem jist vzhledem safari, ale uz me tolik nebije do oci jako zprvu. ale ze by se celkove jednalo o nejakou obrovskou revoluci, to mi zas neprijde...
    WERT
    WERT --- ---
    FUZZSTORTION: jsou to snad windows 98???? abych to musel dvakrat denne preinstalovavat?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    CROSS: No ale zajima me to jen v mailech v sms a v lockscreenu... To jsou jejich "app" a neumi to vsechny:(
    CROSS
    CROSS --- ---
    LELI: zatim mi přijde, že nejvíc stížností je ne na chyby, ale na systémový vlastnosti, který se asi v nějakým malým update nezměněj (zobrazování ikon ve složkách, animace a pod.)

_KOFILA_: no píšou, že to ovlivňuje velikost fontu v aplikacích, který to podporujou... ne že to mění velikost systémovejch fontů.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ze tam maji posuvnik na velikost fontu je fajn, ale ze to neovlivnuje velikost fontu na lockscreen (upozorneni) je trapny!
    WERT
    WERT --- ---
    FUZZSTORTION: rikam ze mam dve rozdilny tapety nastaveny. Jednu pro Lock a druhou pro home.

A ted se mi stal bug ze se mi zobrazovala ta z home na locku, tacilo unlocknout zamknout a ukazuje to zas spravne. Jen konstatuju ze to proste blbne.
    LELI
    LELI --- ---
    Mam instalovat, nebo mesic pockat?
    KERB
    KERB --- ---
    WERT: dyt reader tam je, normalne v adresnim radku vlevo hned vedle http
    WERT
    WERT --- ---
    ..jeste se mi ted stalo ze se mi normalne tapeta z homesceenu zobrazovala na lockscreenu, nejakej bug.

Prijde mi to cely jako nejaka betaverze. Co me prijde oproti 6 super, je ten novej task manager/switcher to je vitany zjednoduseni.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    MRNOUSEK: uf, výborný! díky...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    _KOFILA_: zminka o tom je myslim v tomhle clanku
    SuperApple.cz » Největší nepříjemnosti iOS7 a jejich náprava [Tipy & Triky]
    http://superapple.cz/2013/09/nejvetsi-neprijemnosti-ios7-a-jejich-naprava-tipy/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nevíte jak zruším u smsek ty nickname? chci tam zpět jména a příjmení a ne přezdívky :(
    nikde jsem to nenašel...
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ha! Konecne pry jde zablokovat nekoho aby ti porad nevolal, co nepsal. :-) Skoda jen, ze to na iPadu nevyzkousim a na mem 3GSku uz vubec ne. :-P
    Jeee. A timestamps u zprav. Konecne vim, v kolik ktera prisla... ehm. Neco co jsem mel uz u Alcatelu One Touch Easy v roce 98...
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    Zkus se s tim trochu pohrát než sem budeš takhle psát kraviny o mazlavych věcech...(updated před hodinou a zatím wow)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam