• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    MRNOUSEK: uf, výborný! díky...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    _KOFILA_: zminka o tom je myslim v tomhle clanku
    SuperApple.cz » Největší nepříjemnosti iOS7 a jejich náprava [Tipy & Triky]
    http://superapple.cz/2013/09/nejvetsi-neprijemnosti-ios7-a-jejich-naprava-tipy/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nevíte jak zruším u smsek ty nickname? chci tam zpět jména a příjmení a ne přezdívky :(
    nikde jsem to nenašel...
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ha! Konecne pry jde zablokovat nekoho aby ti porad nevolal, co nepsal. :-) Skoda jen, ze to na iPadu nevyzkousim a na mem 3GSku uz vubec ne. :-P
    Jeee. A timestamps u zprav. Konecne vim, v kolik ktera prisla... ehm. Neco co jsem mel uz u Alcatelu One Touch Easy v roce 98...
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    Zkus se s tim trochu pohrát než sem budeš takhle psát kraviny o mazlavych věcech...(updated před hodinou a zatím wow)
    WERT
    WERT --- ---
    A kam se podel slavnej reader???
    Proc mam obcas klavesnici cesky a obcas anglicky? (Chci mit vsechny systemovy buttony anglicky a ne cesky) ? :))
    WERT
    WERT --- ---
    + jeste jeden dotaz do tmy: proc probuh nejde zkopirovat v safari adresa obrazku?
    Musi se to pracne kopirovat... Pak vlozit do adresniho radku a pak oznacit znovu zkopirovat a az potom to jde vlozit do textu... (Ono to neslo ani v predchozi verzi, ale probuh proc???)
    WERT
    WERT --- ---
    THE_BALROG: to jediny se mi libi, ale je to nepodstatna blbustka... Kterou meli jailbreakari uz pred peti lety...

A jeste tady zkousim rychlost 6 vs 7... Myslim ze za pocit pomalosti muzou ty efekty, ne ze by to bylo pomalejsi diky HW, ale diky ty animaci. Krasne je to videt treba pri rozbaleni slozky s aplikacema.

U iOS6 clovek klikne a vidi 20 ikon behem pul sekundy, u iOS7 vidi 9 ikon behem sekundy, 18 ikon behem dvou sekund... Apod.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    (Paralaxa se dá vypnout v Nastavení - Obecné - Zpřístupnění - Omezit pohyb)
    WERT
    WERT --- ---
    A jeste jeden postreh mam tu dva ipady na jedm i os6 na druhym 7... Ted sem vzal do ruky tu 6 a rikam si jeee to je hezkyyyy :))) nicmene proc je 7 placaty a roubujou tam pseudo 3d hejbajici se pozadi???
    Vetsi smysl by mi to davalo na iOs6 kde je spodni dock pseudo 3d a vypada teda mnohem lip nez ten novej.

Ty ikony na starym docku vypadaj jako neco vic nez obycejny ikony. Coz je podle me dobre.
    No je to krok dopredu, ale krok dopredu se slapnutim do neceho smradlavyho mazlavyho :)))))
    WERT
    WERT --- ---
    jeste jeden postreh z iOS 7...

SAFARI, wtf? Proc neudelali i novou verzi safari na kompu aby lidi pripravili na ten zmatek co prisel? :)))
    Podle me docela dobry posledni vylepseni, jakym byl hezky prehledne i kdyz ne uplne svizne fungujici reading list.
    a cloud otevreny okna napric zarizenima.

SAFARI bylo hodne podobny jak na macu tak na ipadu a osekany i tak nejak na iphonu. Ted je v tom jenom bordel...

Jak treba vyhledam text na strance? proc jsou tam sipky zpet a doprdeu kdyz to jde ovladat gestem???
    a proc je to gesto jednim prstem, a nevim mam asi blby ruce nebo co ale pohyb vpred a vzad pomoci gesta se mi povede jednou z deseti pokusu, WTF? Kdyby to bylo dvouma prstama, tak jak to teda mam i na macu. Tak se to neplete se scrollem.

A dalsi vec co me teda neskutecne sere je absence bookmarks baru. Pripadne kdyz neco mate jakoby ve slozce vyjel akorat dropdown a hned jste byli na strance co jste potrebovali ted jsou tam slozky, obrazovka se odsouva trikrat jinam, a az potom se otevre stranka co potrebuju.

A proc ty ikonky co se zobrazek kdyz vypisuju adresu, proc ty ikonky nejdou editovat stejnym zpusobem jako ikony aplikaci na plose??? Je to kostrbaty :/ tohle ovladani pripadam si jako kdyby me usekly ruce kdyz ty ikonky nelze menit...

Zatimco predtim to byla otazka dvou tuknuti, pricemz obsah okna zustal nemennej. Je to uplne jina logika.
    Prijde mi ze o duvod vic pomalu pouzivat chrome.

Je to demence... bookmark list uz je v podstate to samy jako reading list...
    VFISA
    VFISA --- ---
    CLUMP: iPad míní je daleko rychlejší než iPad 2.

Btw. Já iOS 7 držím jen na iPhone a na ipadech (3 a mini) to ještě podrzim. Každopádně nevím tedy iOS 7 negativně, myslím, ze je to výrazný posun. Ty detailní nastavení mě baví, control center taky. Co mě ale přijde jako největší pozitivum je rozšíření vody v apps, každá druha ma nové funkce a někdy je to kulervouci. Například Background update u Pocket.

Btw. 2 iPad míní prý dostal HDR, ale nezkoušel jsem.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    iOS 7 on iPhone 4S and iPad 2: life on the edge of Apple’s lifecycle | PC Pro blog
    http://www.pcpro.co.uk/.../09/19/ios-7-on-iphone-4s-and-ipad-2-life-on-the-edge-of-apples-lifecycle/
    WERT
    WERT --- ---
    CLUMP: Trhaj se mi nejtery animace
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    WERT: no a koncept "adresní a vyhledávací řádek v jednom" je sice dobrej, ale klávesnice se přepne do podoby, kde je na čárce a háčku tečka a zavináč, takže pokud chceš vyhledávat s diakritikou, máš problém. :) Na druhou stranu Google absenci diakritiky zvládá bez problémů. Jen to je další nezvyk.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    WERT: vnimas vylozene trhani a pomalejsi nacitani, nebo to je ciste tema novyma animacema, ktery pry trvaji dyl?
    KICHI: hm, ta recenze arstechnicy je skutecne detailni. akorat netestovali primo ipad 2, i kdyz ipad mini bude srovnatelnej.
    PIERDUS: mozna mi to o vikendu neda a udelam to.D
    WERT
    WERT --- ---
    THE_BALROG: safari na ipadu me prijde snad jeste horsi... :/

krapet zprznili ty zalozky u reading listu, a taby me prijdou tragicky hranaty :)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Mně se zatáím zdá, že iOS 7 je hodně dělaný pro telefony. Ty všechny lišty a centra zpráv, 3D taby v Safari, spousta dalších vychytávek a ostatně i ten design jsou vhodné spíš pro telefon. Na iPadu to je takový nevyužitý, nedotažený. Kdybych měl iPhone, upgraduju na něj určitě. iPad není žádná sláva, downgradovat se mi ale už nechce, tak to nějak překousnu. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Taky váhám. Hodil jsem iOS7 teď na iPhone 4S, to mi na chvíli vystačí, s iPadem 3 asi ještě chvíli vydržím na 6. Beztak testuju nějakou appku pro dítě. Ona mě určitě brzo přinutí k upgrade nějaká aplikace, co bude vypadat a fungovat na 7 líp. Případně bude vyžadovat 7 kvůli nějaký funkcionalitě, kterou potřebuju (třeba synchronizace a pod.)

Zkušenosti sem, třeba mi to usnadní váhání. :-]
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Abych se přiznal, také stále váhám jestli mám upgradovat na iOS 7 (iPad 3. generace) Na iPhone 5 to ovšem jede fakt rychle a zatím bez problémů.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    THE_BALROG: tak rychle downgraduj na iOS6, jeste to zvladnes...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam