• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: upresnim - apps mi zustaly, ale vyhazelo je to ze vsech slozek a slozky byly smazany
    ARAON: no, prave proto me to napadlo, ze mame asi za sebou stejny pribeh :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    skvely je, ze na ipadu 2 s ios 7 maji aplikace pro iphone konecne rozliseni jako retina verze a ne to prehistoricky nizky s moznosti 2x zvetseni. popravde receno nechapu, proc to tak driv bylo (krom moznosti, ze slo o marketingovy tah)...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    First Impressions of iOS 7 for Keyboard Power Users - Tao of Mac
    http://the.taoofmac.com/.../blog/2013/09/19/0900#first-impressions-of-ios-7-for-keyboard-power-users

tl;dr:
    - Cmd+L to move the focus to the location bar
    - Cmd+T to open a new tab
    - Cmd+W to close a tab

(Cmd+Tab still doesn’t let you switch between app)
    ARAON
    ARAON --- ---
    KICHI: Ha? Moment. To by mohlo bejt ono. Protože já v tomhle menu taky byl a šoupal čudlíkama tam a zpátky. Je možné, že jsem si ty foldery rozbil tak, jen jsem si toho v ten okamžik nevšiml.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: a tak to je zajímavá informace. Nainstaloval jsem iOS o víkendu, a hrál jsem si resp. syn si hrál s jednou appkou (kdo znáte Vláček se zvířátky, super česká věc pro malý děti), taky s guided access... skončil jsem v solidní šlamastyce, kdy mi na displeji zatuhl screen z tý hry a zůstala mi aktivní jen spodní část displeje ve vertikální poloze... nešlo s tim celkem nic dělat, až na HW reset. (O data jsem nepřišel tedy.) Takže guided access bude možná trošku s chybkama.
    KICHI
    KICHI --- ---
    ARAON: ja jsem na iPadu 3 po updatu byl v pohode a pak me napadlo si chvili hrat s rodicovskou ochranou v omezeni - nastavil jsem nepovolovat aplikace a bum, mel jsem jen vychozi apps od Applu a po opetovnem povoleni byly moje slozky taky v prachu.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ARAON: nestraš mě :/
    ARAON
    ARAON --- ---
    FURRYK: No já taky pár dní byl.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ARAON: ja jsem v tomhle smeru v pohode na iPadu 2
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ARAON: Pekny :) to mi pripomina kdyz prijdu domu a dlouho nesyncuju iPad s domacim mackem :-) to pak mam 6 obrazovek aplikaci :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak mi na iPadu 2 s iOS7 zmizely vsechny adresare. Sluselo by se rict uz zase, protoze nemlich to same se mi stalo u iPhone, kdyz jsem prechazel na iOS6. Vecer tam adresare byly, rano jsem mel dvanact obrazovek aplikaci. :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Tedy dale cekat a doufat ze to bude pridano, pripadne JB pokud malej zacne byt jeste zdatnejsi nez v soucasnosti.

Uvidim, zda zenu naucim guided tour aby alespon nemohl ven z aktualni aplikace :-)
    KICHI
    KICHI --- ---
    Je mozne, ze je to proste obtizne aplikovatelne. Jak je videt, tak nejaky mensi bug u lock screenu ve spojitosti s multitaskingovou listou se pravidelne objevuje u kazdeho tretiho updatu iOS. Tohle je podobny - jak vyresit moznost/nemoznost spusteni z multitaskingove listy + navic Apps bezi na pozadi.... ale nejsem vyvojar.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Tohle téma jsem už viděl řešit na supportu apple u iosu6 a support tam řek že to je ve feature requestech, takže víc lidí čekalo, že to v iosu 7 bude, ale není.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    (toho, co by na tomto listu bylo uvedeno jako aktivni/chranene)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KICHI: jj, vim - ale diky za pripomenuti. Nicmene to neni to co potrebuji / hledam. Skoda ze Apple nechce podobnou featuru zakomponovat - napr. jako jeden list s kazdou aplikaci a on/off tlacitko pro systemove heslo pred kazdym spustenim/otevrenim :-/
    KICHI
    KICHI --- ---
    XEHUTL: muzes heslem zamknout 1 konkretni pustenou aplikaci, bez moznosti se z ni dostat bez hesla
    KICHI
    KICHI --- ---
    MADBANANA: jestli se nepletu, tak konec rijna, ale asi to bylo neofiko info
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    XEHUTL: ne.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Lze chranit heslem pristup na adresare / nebo vybrane aplikace / nebo na nekterou z ploch (napr. posledni v rade) bez JB? Jedna se mi o blokovani pristupu malemu diteti (z defaulntich ochran v CP jiz vyuzivam vse co lze).

Vim ze existuji softy ktere ochranu heslem umi, ale doposud jsem nenalezl nic co by fungovalo bez JB..

iOS7 predpokladam nic z vyse uvedeneho i nadale nepodporuje, ze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam