• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KICHI
    KICHI --- ---
    KASUMI: ne tak docela. I po zaruce uz ti autorizovany servis neprijme na reklamaci zarizeni, ktere bylo predtim opraveno servisem neautorizovanym.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: no myslim, že po hacku a úniku dat z LinkedInu před nějakou nelze realisticky očekávat, že něco takovýho zabudujou do iOS na systémové úrovni. Kdyby iOS dovoloval aplikacím líp spolupracovat a integrovat se do systému z vůle jejich autorů, bylo by to vůbec lepší řešení.

Takový Vimeo je tam beztak jen jako vztyčenej prostředníček směrem ke Googlu ;-]
    VFISA
    VFISA --- ---
    VFISA: Automaticky update aplikaci na pozadí, lepší siri (používám), potěšilo zabudování flickr a vimeo úctu do systému, naštvala absence linkedin.
    VFISA
    VFISA --- ---
    WITTGENSTEIN: Update aplikaci na pozadí, photos App, nastavení privacy a selektivní zobrazeni přenesených dat pro kazdou aplikaci, nové aplikace vyžadující 7 (bude vic), poradně vyhledávání vč. vyhledávání v mailu jak ma byt, FaceTime audio, comand center, Safari.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KICHI: no zaruka je uz jen dva mesice (mam jen tu rocni od apple), tze zas tak me autorizovany/neautorizovany nerapi
    KICHI
    KICHI --- ---
    KARYSLAV: to ti muzu rict, budou se na to oukat zle. zaruka tim pada.
    KASUMI: kdyz i takovouto zavadu budes resit (ok, draze... ale...) v autorizovanem servisu, tak ti puvodni zaruka zustane
    CROSS
    CROSS --- ---
    TWARR: ja teda vidim potrebu zrychleni i na iOS6 na 3. gen., i kdyz tam je to spis vec RAM nez procesoru (start aplikaci a pod). Jinak bych cekal, ze iOS7 bude lip behat na tom 64bitovym cipu.
    Jeste k retina iPadu -- vim o tom prd, neb nejsem technik, ale co jsem cetl, tak HW soucasnych retina iPadu jede vicemene na maximalni vykon, aby to utahnul... takze prostor pro zlepseni by tu byl.

Jinak souhlasim, optimalizace... Apple zacina narazet na to, ze musej podporovat vic a vic zarizeni, ne jen jedno.

Nicmene A7 v iPadu 5. generace neni otazka neci potreby, proste kdyz ten cip navrhli a vyrobili, proc by ho do novych zarizeni nedavali?
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    TWARR: Doufame v iOS 7.1..
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak vzhledem k tomu, ze ios7 laguje i na ipad4, tak chapu, ze nekdo vidi potrebu, aby v ipadu5 byl rychlejsi procesor. ale problem neni ve vykonu, ale v optimalizaci. zvlast, kdyz to chodi lip na dvojce, tak je to ultrademence.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KASUMI: ja chapu ze tyt o neumis udelat :) ale treba nekdo z kamosu? Ja ted zrovna jdu opravovat totálně roesračkovanej digitizer na iPhone 4, akorátže jsem z Brna..
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: *lepšímu, asi se nikdy nenaučím psát poslepu ;-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: pokud používáš v "ekosystému" čistě jenom iPad a žádná aplikace po tobě nechce iOS7, neviděl bych jako problém počkat na tu zmíněnou 7.1 nebo podobnou verzi. (Nebo tam nechat šestku, dokud tě okolnosti nedonutí...) Doufám, že další updaty odstraní současné drobné chyby a je určitá šance, že třeba půjdou vypnout všechny efekty, nejenom paralaxa. Ačkoli chápu různé námitky že to či ono se změnilo ne nutně k lepčímu (zvyk...), celkově mi to přijde na používání příjemnější, přepínání aplikací například.

WITTGENSTEIN: nový iPad (full size) podle mě dostane A7 procesor, takže podstatně zrychlí. Na telefonu se to možná tak nepozná, na iPadu ano (mám 3. gen. a zrychlení by snesl, a to na něm prakticky nehraju hry) Taky bych čekal víc RAM, to se pozná určitě. Doufám, že přijde i Touch ID. Souhlasím nicméně, že přcházet na něj ze stávající 3. nebo 4. generace, pokud si to nevyžaduje situace (umírající baterka například a pod.) je asi trochu luxus.

V odhadu se samo můžu mýlit, třeba Apple něčím překvapí (ale spíš myslím, že ne).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KARYSLAV: ja to neumim udelat
    v zaruce ho mam, ale tezko ted uz nejakou zaruku uplatnim, ze jo
    vzdycky reknou, ze si za to muzu sama tim, ze mi to spadlo :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KASUMI: mno jako..

Digitizer pro iPad3 / iPad4 ČERNÝ IHNED! (3584200579) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/digitizer-pro-ipad3-ipad4-cerny-ihned-i3584200579.html

ta vymena zase tak slozita neni.. Jestli to mas ale v zaruce, tak nevim jak se na to pak budu koukat...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak uz mam od nekoho nabidku za 3800
    tak uvidime
    TIGU
    TIGU --- ---
    podle mne stačí vyměnit krycí sklo - to nebude stát 4k (ale levné take nebude) ... jen je třeba trošku narovnat ten roh, což je u hliníku tak trošku risk (může se ulomit).
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: V ofiko servisu nedaleko od Vysočanské, to máš kousek. Na fólii se vykašli a nech si to spravit hned. (A jinak pochybuju, že by ten nový iPad bud oproti trojce nějak výrazně lepší, nějak se nám ta inovace zpomaluje.)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    kdes to opravoval?
    3 bude jeste drazsi ://
    nejvic me stve, ze ja nakup novyho vzdycky saturuju prodejem staryho, tak ted se mi ten vlacek zkomplikoval :((

jako pouzivat to pujde, ale tezko s tim ted budu uz nekde cestovat :/
    koupim na to nejdriv nejakou folii, ale... je to proste na nic :/
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: Syn mi takhle rozbil iPad dvojku, oprava 4 litry. Želbohu ten displej je na tom skoro nejdražší.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    skoro porad je v obalu a jeden okamzik a je to v haji
    grrrrr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam