• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    ARAON: Úplně stejně se dá argumentovat stran toho výkonu. K čemu? Na všechno, co dělám, má dost výkonu i iPad 3 a měl ho i iPad 2, ale já prostě ten rozdíl v zobrazení vnímám a je to pro mě důležitý. Jak tu zaznělo, proč cpát do iPadu nebo do telefonu A7? Protože ta technologie je k dispozici a někdo to ocení. Někdo jinej zase ocení vysoký rozlišení, protože se na tom líp čte.

No, uvidíme dvaadvacátého. :-]
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ARAON: Pro mě je to dealbreaker, sestim smiř.
    ARAON
    ARAON --- ---
    WITTGENSTEIN: Potenciální iPad mini s retinou je podle mě přesně ten případ, kdy marketing vítězí nad zdravým rozumem na plné čáře. Aneb hurá, zařízení které ma na ploše sotva větší než dnešní průměrný mobil, rozlišení přesahující metrovou full HD televizi. Jinak čtení je tak asi to jediné, kde to má nějaká pozitiva. A i ta jsou diskutabilní. Hurá. Konečně máme rychlé procesory, které zvládají náročnější věci. Co s tím výkonem jen uděláme? Už vím! Zdvojnásobíme rozlišení. Sice tím ten výkon v podstatě hodíne z okna ale bude to skvěle znít v propagačních materiálech.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ARAON: Třeba v iBooks je rozdíl masivní. iPad mini se mi líbí, ale bez Retiny si ho nekoupím, ta písmenka jsou v porovnání úplně rozpitá.
    ARAON
    ARAON --- ---
    VFISA: Na mě to funguje přesně obráceně. Pokaždé se rád z retiny vracím na svůj low res iPad2. Retina je pro mě jen marketingová záležitost, která mi nepřináší nic navíc (na obrazovce toho vidíš furt stejně) a jako vývojáři mi ztrpčuje život. :-P
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PHAILO: jen pokud drahmu rodiči nezhučí na zem, nebo na něm nebude krájet cibuli :-) aneb "našel sem konečně smysl pro ten krám cos mi dala".. uplně to vidím, jako u nás :-D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ANDR3_I: Tak si ho objednej (pochopitelně až vyjde) v nějakém eshopu. 14 dní na zkoušku bude snad stačit ne?
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ja shanim prave klidne pouzitej, jde mi o to ze planujeme mame koupit nejnovejsi ipad, ale vzhledem k tomu jaka je to investice a ze uz takhle par telefonu a podobnejch pristroju skoncilo na dne supliku, rada bych za co nejmensi peniz ozkousela jak si s tim poradi.
    Takze kdyby se ho nekdo zbavoval, posta, diky!!
    VFISA
    VFISA --- ---
    ARAON: Jak si jednou zvyknes na retinu, tak dolu se ti už nechce. Trocha výkonu je naprd, rozhodující je co vidíš.
    Mě to třeba na minim trápí hodně a pokoukavam po ip3, který jsem přenechal přítelkyni.

Ale souhlasím, ze 4,5k je dobrý Kauf...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Tak to asi mají koupené a při spuštění na prodejně zadávají jedno Apple ID
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: v ceně je to až u zařízení s iOS7, to znamená, když koupíš nový iPad dnes.
    ANDR3_I: nový ne, použitých bude plno. Sám přemýšlím, co s ním, pro dítě to neni ideální, protože většina aplikací i pro nejmenší je náročná na výkon a hlavně na iOS5 není guided acces (tj. rodičovský mód nebo jak se tomu říká).
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    a je jeste vubec realny nekde sehnat uplne ten prvni iPad??
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MRNOUSEK: No ja sem si koupil i nějaký repro a tak a tam by mi ta redukce asi trochu vadila... Jak říkám vyměním pak celou sestavu
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Jeste se zeptám jak je to s aplikacema Applu? Kdykoli koukám někde v Datartu nebo iStylu na ipad tak je na všech Keynote, pages, iPhoto, iMovie, a tak... Je to automaticky součástí iPadu
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    KAZATELL: da se koupit redukce ze sirokeho na uzkej konektor. Sam to tak provozuju (doma iP4 a 4s + novej ipad).
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ARAON: No vlastně chci stary konektor mam iPhone 4s a chci tahat jen jednu nabíječku... Pak vymenim celou sestavu a přejdu na novou přípojku pozdeji...
    ARAON
    ARAON --- ---
    KAZATELL: Mam iPad2 a jako vyvojar mam pristup i ke vsem ostatnim iPadum. Ze zkusenosti rikam, ze iPad 2 je rozhodne lepsi nez iPad 3 (kde doslo k znasobeni rozliseni, ale uz ne k dostatecnemu zvyceni vykonu). Teprve iPad 4 vykonove dohnal dvojku. iOS7 zcela bez problemu. Ale pokud bych mohl doporucit, zel bych do iPadu mini. Rozliseni stejne jako iPad 2, ale na tom mensim displayi je to krasne ostre a skoro se vejde do kapsy.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MAAAT: S tou cenou budes asi muset jeste niz na nejakem bazaru se ceny teto konfigurace pohybuji mezi 5 a 6k cokoli vys se neproda zvlast ted pred uvedenim 5ky
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Prodám iPad 3 (Nový iPad) WiFi 32GB + příslušenství (Stránka 1) - Prodám! - iPad fórum
    http://www.ipad-forum.cz/topic3303-prodam-ipad-3-novy-ipad-wifi-32gb-prislusenstvi.html
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: jak píše CHILDINTIME, přijde mi to jako dobrá nabídka a sám bych to bral (brácha shání a dvojka by mu stačila).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam